Πώς να ενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android

Τα smartphone έχουν ήδη αντικαταστήσει πολλά φορητά gadget, αλλά παρόλα αυτά, ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι η πραγματοποίηση/λήψη τηλεφωνικών κλήσεων και SMS. Ως τακτικός χρήστης smartphone, ενδέχεται να λαμβάνετε πολλές κλήσεις καθημερινά. Κάποια θα μπορούσαν να είναι σημαντικά, ενώ άλλα είναι απλώς ανεπιθύμητα μηνύματα και κλήσεις.

Η τεχνολογία γύρω μας εξελίσσεται ραγδαία. οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στις μέρες μας έρχονται με νέες τεχνικές για τους χρήστες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και απάτης. Καθώς η χρήση smartphone ήταν σε άνοδο, το ίδιο αυξήθηκαν και οι ρομποκλήσεις. Σήμερα, είναι σχεδόν αδύνατη η απαλλαγή από όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα ή τις αυτοματοποιημένες κλήσεις στο Android.

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές αναγνώρισης καλούντων, όπως το TrueCaller, για να ανιχνεύσετε ανεπιθύμητες κλήσεις, αλλά τι γίνεται με την πλήρη απαλλαγή από αυτές; Αν θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τις αυτοματοποιημένες κλήσεις, πρέπει να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : 13 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπευτικής κάμερας για Android

Πώς να ενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android

Το smartphone Android σας διαθέτει πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων. απλά πρέπει να ξέρετε πώς να το ενεργοποιήσετε και να το ρυθμίσετε. Επομένως, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android. Ας αρχίσουμε.

Πώς να ενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android (εφαρμογή τηλεφώνου)

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα ενεργοποιήσουμε το Spam Blocker στην εφαρμογή Phone από την Google. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσεων για Android, με ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε ένα smartphone Android.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας.

2. Αναζήτηση για Τηλέφωνο από την Google Εφαρμογή και εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις εφαρμογών.

εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις εφαρμογών

3. Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή, ξεκινήστε την και πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

4. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

5. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε το Αναγνωριστικό κλήσης και ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Αναγνωριστικό κλήσης και ανεπιθύμητη αλληλογραφία

6. Τώρα επιτρέπω η εναλλαγή για Φιλτράρισμα κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αυτό θα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android και θα αποτρέψει τις ύποπτες ανεπιθύμητες κλήσεις από το να σας ενοχλήσουν.

Φιλτράρισμα κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

7. Εάν θέλετε να δείτε το αναγνωριστικό καλούντος και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Δείτε το αναγνωριστικό καλούντος και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας επισης.

Δείτε το αναγνωριστικό καλούντος και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στην εφαρμογή Τηλέφωνο ενός smartphone Android.

Πώς να ενεργοποιήσετε τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων στην εφαρμογή Messages

Το Google Messages είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android. Η εφαρμογή SMS για Android διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται «Προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα» που εντοπίζει αυτόματα και αποκλείει τα ανεπιθύμητα SMS. Μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις Μηνυμάτων στο τηλέφωνό σας για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Messages στο smartphone Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Προστασία ανεπιθύμητων.

Προστασία ανεπιθύμητων

5. Στην οθόνη Προστασία ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ενεργοποιήστε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα.

6. Αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα στην εφαρμογή Μηνύματα Google. Μπορείτε να ελέγξετε το SMS που έχει μπλοκάρει η λειτουργία μεταβαίνοντας στον φάκελο Ανεπιθύμητα.

7. Για πρόσβαση στο φάκελο Ανεπιθύμητα στο Google Messages, πατήστε στο τρεις τελείες > Ανεπιθύμητα και Αποκλεισμένα.

αγγίξτε τις τρεις τελείες και επιλέξτε Ανεπιθύμητα και αποκλεισμένη επιλογή

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στην εφαρμογή Μηνύματα Google για Android.

Άλλοι τρόποι αποκλεισμού ανεπιθύμητων SMS/κλήσεων στο Android

REKK - Αποκλεισμός

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές τρίτων για να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και SMS στο smartphone Android. Εκατοντάδες ανεπιθύμητες κλήσεις και εφαρμογές αποκλεισμού SMS είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και SMS στο Android. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτήν τη λίστα και επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση προγραμμάτων αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε τηλέφωνα Android. Έχουμε κοινές μεθόδους για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων/SMS και αυτοματοποιημένων κλήσεων στην εφαρμογή Android Google Messages & Phone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση του προγράμματος αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Android.

Διαβάστε επίσης :13 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

καλύτερες εφαρμογές Android για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από εικόνες

10 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS για αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *