εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2024

Λαμβάνουμε πολλές κλήσεις κάθε μέρα, άλλες κρίσιμες και άλλες απλώς για να μας ενοχλήσουν. Ναι, μιλάμε για κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ, που συχνά είναι ενοχλητικές, ενοχλητικές και χρονοβόρες.

Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε στη λήψη άγνωστων αριθμών, μπορούμε σίγουρα να κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε τους ανεπιθύμητους που καλούν να μας καλέσουν ξανά. Και ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις είναι να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων.

Πρέπει να τροφοδοτήσετε τις εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων με τους αριθμούς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας από τους οποίους δεν θέλετε ποτέ να λαμβάνετε κλήσεις ή SMS. Ορισμένες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων μπορούν ακόμη και να ανιχνεύουν αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις ανεπιθύμητης/απάτης και να σας ενημερώνουν.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Truecaller

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους στο Chrome

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει μερικούς προσεκτικά επιλεγμένους και αποτελεσματικούς αποκλειστές κλήσεων για Android. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο Android.

1. Τηλέφωνο από την Google

Τηλέφωνο από την Google

Λοιπόν, η εφαρμογή Phone by Google είναι ενσωματωμένη στα περισσότερα νέα smartphone Android και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Εάν η συσκευή σας Android δεν έχει εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να την εγκαταστήσετε από το Google Play Store.

Η εφαρμογή αναγνωρίζει κλήσεις και σας επιτρέπει να αποκλείετε αριθμούς με μη αυτόματο τρόπο. Επιπλέον, με την πιο πρόσφατη έκδοση του Phone από την Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να ελέγξετε αυτόματα άγνωστους καλούντες και να φιλτράρετε το τηλεμάρκετινγκ ή τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

2. Call Blocker- Μαύρη λίστα

Call Blocker- Μαύρη λίστα

Είναι ένα από τα έναΠροηγμένες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων διαθέσιμες στο Play Store για συσκευές Android. Μάντεψε? Αποκλεισμός κλήσεων – Η μαύρη λίστα μπορεί εύκολα να βρει και να αποκλείσει κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής διατηρείται καθαρή και έχει επίσης πολλές άλλες δυνατότητες. Εκτός αυτού, το Calls Blacklist διαθέτει επίσης ένα πλήρως λειτουργικό ενσωματωμένο SMS Messenger. Με το Messenger, μπορείτε να στέλνετε, να λαμβάνετε και να διαχειρίζεστε τα SMS σας.

3. κ. Αριθμός

κ. Αριθμός

Αυτή η εφαρμογή διευκολύνει τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και τον εντοπισμό και τη διακοπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων, απάτης και απάτης. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποκλείσει κλήσεις και μηνύματα SMS από ένα άτομο, έναν κωδικό περιοχής ή από όλο τον κόσμο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να σταματήσετε τους τηλεπωλητές και τους εισπράκτορες οφειλών προτού χάσουν το χρόνο σας. Μπορείτε ακόμη και να αναφέρετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να προειδοποιήσετε άλλους χρήστες μέσω αυτής της εφαρμογής.

4. Truecaller

Truecaller

Εάν χρησιμοποιείτε το Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ήδη για το TrueCaller. Το TrueCaller είναι αυτή τη στιγμή η πιο προηγμένη εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων που είναι διαθέσιμη για Android.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μια τεράστια βάση δεδομένων καλούντων για τον εντοπισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αποκλείει αυτόματα όλες τις εισερχόμενες ανεπιθύμητες κλήσεις.

Εκτός από αυτό, το TrueCaller προσφέρει επίσης μερικές μοναδικές δυνατότητες, όπως μηνύματα flash, επιλογές συνομιλίας, εγγραφή κλήσεων και πολλά άλλα.

5. Showcaller – Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

Showcaller - Αναγνώριση κλήσης & Αποκλεισμός

Το ShowCaller είναι η καλύτερη εφαρμογή για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κλήσεων. Η πιο ακριβής και εύχρηστη εφαρμογή αναγνώρισης καλούντων μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε άμεσα τις εισερχόμενες κλήσεις που δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας.

Το ShowCaller προσδιορίζει τις περισσότερες άγνωστες κλήσεις και εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ονόματα και φωτογραφίες ατόμων που καλούν.

6. Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός από το CallApp

Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός από το CallApp

Το CallApp είναι παρόμοιο με την εφαρμογή TrueCaller που αναφέρεται παραπάνω. Αυτό το έχουν κατεβάσει πάνω από 85 εκατομμύρια χρήστες το χρησιμοποιούν για να αποκλείσουν όλα τα ανεπιθύμητα και τις εισερχόμενες κλήσεις.

Διαθέτει μια λειτουργία αναγνώρισης κλήσης που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιος σας καλεί ακόμη και πριν λάβετε την κλήση. Διαθέτει επίσης αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων που μπορεί να καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την οθόνη του εισερχόμενου καλούντος με βίντεο.

7. Call Blocker

Call Blocker

Αν ψάχνετε για μια απλή, εύχρηστη εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων για το Android σας, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια λίστα μπλοκ. Αρχικά, πρέπει να προσθέσετε αριθμούς στη λίστα αποκλεισμού και μόλις προστεθούν, η εφαρμογή αποκλείει αυτόματα τις κλήσεις.

8. Hiya

Hiya

Με το Hiya, μπορείτε να αποκλείσετε κλήσεις και να προσθέσετε σε μαύρη λίστα ανεπιθύμητους αριθμούς τηλεφώνου και μηνύματα κειμένου. Μπορείτε ακόμη και να αντιστρέψετε την αναζήτηση πληροφοριών εισερχόμενων κλήσεων.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι η εφαρμογή χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και αναζητά πληροφορίες καλούντων από μια βάση δεδομένων καλούντων που ενημερώνεται συχνά.

9. Έλεγχος κλήσεων – Αποκλεισμός κλήσεων

Έλεγχος κλήσεων - Αποκλεισμός κλήσεων

Αυτή είναι μια ακόμη αξιόπιστη εφαρμογή Android που μπορεί να αποκλείσει κλήσεις από ανεπιθύμητα μηνύματα και αυτοματοποιημένες κλήσεις. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε κλήσεις από οποιονδήποτε προσθέτοντάς τους στη λίστα αποκλεισμού.

Εκτός από αποκλεισμό κλήσεων, έχει και δυνατότητα αποκλεισμού SMS. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Call Control περιλαμβάνουν μια προσωπική λίστα αποκλεισμού, αναγνώριση κλήσης, Smart dialer και πολλά άλλα.

10. Whoscall

Whoscall

Το Whoscall είναι μια εφαρμογή Android που μοιάζει πολύ με το TrueCaller. Είναι γνωστό για τη μοναδική του δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης που αναγνωρίζει όλες τις άγνωστες και ανεπιθύμητες κλήσεις.

Εάν εντοπίσει ανεπιθύμητες κλήσεις, τις αποκλείει αυτόματα. Επίσης, έχετε την επιλογή να προσθέσετε τους αριθμούς σας στη λίστα μπλοκ.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκλείσετε κλήσεις στο Android;

Μια εφαρμογή αποκλεισμού κλήσεων είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αποκλείσετε κλήσεις. Οι εφαρμογές που κοινοποιούνται στο άρθρο σάς επιτρέπουν να προσθέτετε αριθμούς στη λίστα μπλοκ.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων για Android;

Το καλύτερο πρόγραμμα αποκλεισμού κλήσεων είναι αυτό που μπορεί να ανιχνεύσει κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και μπορεί να σας παρέχει μια επιλογή να τις αποκλείσετε. Το Phone by Google και το TrueCaller είναι δύο εφαρμογές που προσφέρουν λειτουργίες αναγνώρισης καλούντος.

Πώς να αποκλείσω οριστικά έναν αριθμό στο Android;

Ο αριθμός που προσθέτετε στη λίστα αποκλεισμού θα παραμείνει εκεί για πάντα. Έτσι, μπορείτε να αποκλείσετε οριστικά έναν αριθμό στο Android χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές που έχουμε μοιραστεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές μπορούν ακόμη και να αποκλείσουν τα SMS.

Μπορεί η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου να αποκλείσει οριστικά έναν αριθμό;

Δεν σας παρέχει κάθε πάροχος τηλεπικοινωνιών την επιλογή να αποκλείσετε έναν αριθμό. Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία DND στον αριθμό σας καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών. Η λειτουργία DND αποκλείει όλες τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο είναι δωρεάν για λήψη, αλλά με προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων για Android. Επίσης, εάν θέλετε να μοιραστείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς στον αποκλεισμό τηλεφωνικών κλήσεων τηλεμάρκετινγκ ή ανεπιθύμητων κλήσεων, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκλείσετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *