πατήστε στο avatar σας

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2023

Το Reddit είναι ο καλύτερος ιστότοπος συγκέντρωσης ειδήσεων κοινωνικής δικτύωσης, αξιολόγησης περιεχομένου και συζήτησης που είναι διαθέσιμος στον ιστό και προσφέρει μια εξαιρετική λειτουργία απορρήτου που ονομάζεται “Ανώνυμη περιήγηση‘.

Η ανώνυμη περιήγηση είναι μια εξαιρετική δυνατότητα απορρήτου, ειδικά για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Reddit χωρίς να αποκαλύπτουν το όνομα χρήστη και τα στοιχεία του λογαριασμού τους. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Anonymous στο Reddit, η περιήγησή σας γίνεται εντελώς ιδιωτική και είναι ακριβώς σαν να έχετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό που κανείς δεν γνωρίζει.

Το πράγμα που θα κάνετε στην ανώνυμη λειτουργία στο Reddit θα παραμείνει κρυφό και θα αφαιρεθεί μόλις μεταβείτε στην κανονική λειτουργία περιήγησης. Επομένως, εάν είστε χρήστης του Reddit και εξακολουθείτε να μην γνωρίζετε για αυτήν τη νέα λειτουργία απορρήτου, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τον τρόπο ενεργοποίησης Ανώνυμη λειτουργία περιήγησης στο Reddit. Ας αρχίσουμε.

Ανώνυμη λειτουργία περιήγησης στην εφαρμογή Reddit Android

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit Android, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας άβαταρ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στο μενού λογαριασμού που εμφανίζεται, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο όνομα χρήστη σας.

4. Το μενού λογαριασμών θα εμφανιστεί από κάτω. επιλέξτεΑνώνυμη περιήγηση

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα στο smartphone Android σας.

Πώς να βγείτε από τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης;

Εάν θέλετε να αποχωρήσετε από τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, πρέπει να πατήσετε το avatar του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται στη συνέχεια, πατήστε στο «Αποχώρηση από την Ανώνυμη Περιήγηση

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αφήσετε την ανώνυμη λειτουργία περιήγησης στην εφαρμογή Reddit για Android. Δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στην ανώνυμη λειτουργία περιήγησης.

Πώς να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα στην επιφάνεια εργασίας;

Λοιπόν, η web έκδοση του Reddit δεν έχει ανώνυμη λειτουργία περιήγησης. Ως εκ τούτου, πρέπει να αναζητήσετε άλλους τρόπους για να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικού παραθύρου οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού για να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες και να επιλέξετε Νέο παράθυρο ανώνυμης περιήγησης.

Πώς να δημοσιεύσετε ανώνυμα σε μια ομάδα Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό θα ανοίξει την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome. Μην συνδέεστε σε κανέναν λογαριασμό Reddit. περιηγηθείτε στον ιστότοπο χωρίς να συνδεθείτε.

Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω έχουμε απαντήσει σε ορισμένες από τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ανώνυμη περιήγηση στο Reddit. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις και ξεκαθαρίστε τις αμφιβολίες σας.


Ποια είναι τα οφέλη της ανώνυμης περιήγησης στο Reddit;

Το Reddit είναι αρκετά αυστηρό όσον αφορά την απαγόρευση χρηστών. Έτσι, εάν έχετε αποκλειστεί από ένα subreddit, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης Reddit για να το ελέγξετε.

Επίσης, θέλουμε πάντα να αναζητούμε ορισμένους τύπους περιεχομένου ανώνυμα, ανεξάρτητα από το πόσο ιδιωτικός είναι ο ιστότοπος.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Reddit (PC & Mobile)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Σας παρακολουθεί το Reddit σε ανώνυμη λειτουργία;

ΟΧΙ! όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Ανώνυμη στο Reddit, όλη η παρακολούθηση του Reddit είναι απενεργοποιημένη. Το Reddit δεν καταγράφει τις αναζητήσεις ή το ιστορικό περιήγησής σας όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Ανώνυμη. Όλες οι αναζητήσεις σας παραμένουν ιδιωτικές στην ανώνυμη λειτουργία.

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Είναι ασφαλής η ανώνυμη περιήγηση στο Reddit;

Η ανώνυμη περιήγηση στο Reddit είναι 100% ασφαλής και ο ιστότοπος δεν παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας. Ωστόσο, η ασφάλεια εξαρτάται από την ηλικία σας και από τον τύπο περιεχομένου που βλέπετε.

Ορισμένο από το περιεχόμενο, ειδικά το περιεχόμενο NSFW στο Reddit, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες.


Η ανώνυμη περιήγηση στο Reddit δεν λειτουργεί

Εάν δεν μπορείτε να αλλάξετε λογαριασμούς ή να αποχωρήσετε από τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, συνιστάται να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή και να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.

Μετά την επανεκκίνηση, δοκιμάστε ξανά τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής ή να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)


Reddit Anonymous Mode στο Google Chrome;

Η ανώνυμη λειτουργία του Reddit δεν είναι διαθέσιμη στην έκδοση web. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στα προγράμματα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας.

Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Private/Incognito του προγράμματος περιήγησής σας και να χρησιμοποιήσετε το Reddit ανώνυμα.


Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να περιηγηθείτε στο Reddit ανώνυμα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ανώνυμη περιήγηση εάν δεν θέλετε να παρακολουθείται η δραστηριότητα περιήγησής σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της λειτουργίας Ανώνυμη περιήγηση στο Reddit, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *