Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το NordVPN στο Apple TV [4 Ways]

Αναζητάτε λύση για ροή γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο στο Apple TV σας; Αν ναι, είστε στο σωστό μέρος. Μπορείτε να ρυθμίσετε το NordVPN στην Apple TV σας για να ξεμπλοκάρετε αυτούς τους περιορισμούς και μεταδώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς διακοπές. Έχει πολύ εντυπωσιακές ρυθμίσεις απορρήτου με πολιτική μη καταγραφής. Επιπλέον, έχει μια πολύ απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, διακόπτη kill και σας παρέχει μια αποκλειστική IP. Ωστόσο, το NordVPN δεν μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στο AppleTV. Αντίθετα, μπορείς διαμορφώστε το DNS ρυθμίσεις ή χρησιμοποιήστε α εικονικό δρομολογητή για να χρησιμοποιήσετε το NordVPN στο Apple TV σας.

Πώς να ρυθμίσετε το NordVPN στο Apple TV

Εάν έχετε αποφασίσει να προσθέσετε το NordVPN, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Χρήση Smart DNS

Χρησιμοποιώντας το Smart DNS, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από πολλές εφαρμογές όπως το Hulu και το Philo στη συσκευή σας.

Εάν στοχεύετε κυρίως στην υπέρβαση γεωγραφικών περιορισμών, μπορείτε να επιλέξετε αυτή τη μέθοδο. Πριν ξεκινήσετε, εγγραφείτε για έναν λογαριασμό NordVPN.

[1] Πρώτον, πάρτε το Συνδρομή NordVPN και λευκή λίστα με τη διεύθυνση IP στο προφίλ σας.

Σημείωση: Λευκή λίστα με τη διεύθυνση IP IPv4 στο προφίλ σας επειδή δεν υποστηρίζει IPv6.

[2] Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Apple TV σας.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Apple TV

[3] Περαιτέρω, κάντε κλικ στο Δίκτυο. Σε ορισμένες τηλεοράσεις Apple, μπορείτε να βρείτε το Δίκτυο επιλογή κάτω από το Γενικός μενού.

Επιλέξτε Δίκτυο

[4] Επίλεξε το Wi-Fi επιλογή.

Επιλέξτε WiFi

[5] Μετά από αυτό, επιλέξτε το δικό σας Όνομα WiFi από τη λίστα των διαθέσιμων συσκευών.

Επιλέξτε το όνομα WiFi

[6] Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαμόρφωση DNS επιλογή και μετά πατήστε το Εγχειρίδιο επιλογή.

Μετάβαση στο Μη αυτόματο

[7] Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια για τους διακομιστές NordVPN SmartDNS στο παρεχόμενο πεδίο. Ορίστε τις τιμές ως εξής.

  • Πρωτεύον DNS – 103.86.99.103
  • Δευτερεύον DNS – 103.86.96.103 (εάν παρέχεται)

[8] Βεβαιωθείτε ότι οι λεπτομέρειες είναι σωστές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Εγινε.

Εισαγάγετε το DNS και κάντε κλικ στο Τέλος για να ενεργοποιήσετε το NordVPN στο Apple TV

[8] Τέλος, επανεκκινήστε το Apple TV σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς στο Apple TV σας.

Χρήση εικονικού δρομολογητή

Ένας άλλος ευκολότερος τρόπος ρύθμισης και χρήσης Το NordVPN είναι το Apple TV είναι με τη χρήση α Εικονικός δρομολογητής. Η μόνη απαίτηση που χρειάζεστε είναι μια ισχυρή σύνδεση Wi-Fi και μια συσκευή (PC/Tablet) που μπορεί να μοιράζεται το δίκτυο. Επίσης, χρειάζεστε ένα Συνδρομή NordVPN. Με όλα αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή/tablet σας ως εικονικό δρομολογητή και να ρυθμίσετε εύκολα το NordVPN.

Αυτή η μέθοδος έχει πολλά πλεονεκτήματα από όσα φαντάζεστε. Πρώτον, καταναλώνει πολύ λίγο χρόνο για τη διαμόρφωση του δρομολογητή. Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το δίκτυο όπως θέλετε. Τέλος, σε αντίθεση με τη μέθοδο SmartDNS, ένας εικονικός δρομολογητής διασφαλίζει το απόρρητο και την κρυπτογράφηση.

Εικονικό <a href=

Χρήση δρομολογητή VPN

Δρομολογητής <a href=

Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας όπως κάνετε στο smartphone σας. Έτσι, όταν συνδέεστε σε αυτόν τον δρομολογητή, λαμβάνετε μια σύνδεση με προστασία VPN στο Apple TV σας. Αυτό σας παρέχει προστασία και σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε εύκολα περιεχόμενο με γεωγραφικούς περιορισμούς. Επιπλέον, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα οικονομικό μέτρο, καθώς επιτρέπει σε όλη την οικογένειά σας να μοιράζεται το VPN, εφόσον συνδέεστε στο ίδιο Wi-Fi.

10 καλύτερα VPN για παρακολούθηση TikTok το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρήση του AirPlay

Ο τελευταίος δυνατός τρόπος πρόσβασης στην υπηρεσία με γεωγραφικούς περιορισμούς είναι χρησιμοποιώντας το AirPlay χαρακτηριστικό. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το NordVPN στο iPhone ή το iPad σας για να έχετε εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Αφού αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία γεωγραφικού αποκλεισμού, μπορείτε να αντικατοπτρίσετε την οθόνη iOS ή Mac στο Apple TV για να προβάλετε το περιεχόμενο σε μεγάλη οθόνη.

Πριν από αυτό, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις AirPlay στο Apple TV σας επιλέγοντας Ρυθμίσεις AirPlay και HomeKit AirPlay Στροφή Επί.

[1] Εγκαθιστώ NordVPN στο iPhone ή το iPad σας από το VPN-fast-secure/id905953485?platform=iphone” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>App Store και δημιουργήστε τη σύνδεση. Στη συνέχεια, μεταδώστε σε ροή οποιοδήποτε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο.

[2] Μετά από αυτό, συνδέστε τη συσκευή σας iOS και την Apple TV στο ίδιο δίκτυο WiFi.

[3] Εκκινήστε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone ή το iPad σας.

[4] Κάντε κλικ στο Κατοπτρισμός οθόνης εικονίδιο και επιλέξτε το δικό σας Apple TV από τη λίστα συσκευών.

Πατήστε Screen Mirroring

[5] Η οθόνη iOS θα αντικατοπτρίζεται στο Apple TV σας.

[6] Μόλις αντικατοπτριστεί η οθόνη του iPhone στο Apple TV, μπορείτε να προβάλετε το περιεχόμενο σε μεγαλύτερη οθόνη.

NordVPN: Προγράμματα συνδρομής

Το NordVPN προσφέρει τρία διαφορετικά σχέδια συνδρομής στους χρήστες για να ξεμπλοκάρουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα σχέδια στο επίσημο δικτυακός τόπος.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΛΗΣΜΗΝΙΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΕΤΟΣΣΧΕΔΙΟ 2 ΕΤΩΝ
Πρότυπο12,99 $124,35 $223,83 $
Συν14,19 $158,70 $285,66 $
Πλήρης15,69 $240,55 $180,63 $

Εάν το απόρρητο είναι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες σας, τότε θα εντυπωσιαστείτε με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του NordVPN. Διατηρεί μια πολιτική μη καταγραφής για να εκτιμά το απόρρητο όλων. Επίσης, το NordVPN είναι γρήγορο και δεν επιβραδύνει το Διαδίκτυο και επίσης ανακτά τον ταχύτερο διαθέσιμο διακομιστή μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ίσως σας ενδιαφέρει: Πως να γίνεις Instagram Influencer και να βγάλεις χρήματα

FAQ

1. Μπορώ να εγκαταστήσω το NordVPN στο Apple TV;

Όχι, η εφαρμογή NordVPN δεν είναι διαθέσιμη σε Apple TV App Store.

2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το NordVPN δωρεάν στο Apple TV;

Ναί. Εάν είστε νέος συνδρομητής, μπορείτε να αποκτήσετε ένα Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στο NordVPN για δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία VPN.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

10 καλύτερα VPN για Omegle το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *