Πώς να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT

Πρόσφατα, η OpenAI, η εταιρεία πίσω από το ChatGPT, παρουσίασε τις προσθήκες ChatGPT. Χάρη στις νέες προσθήκες ChatGPT, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα με το chatbot AI από το να περιορίζεστε μόνο στα σύνολα δεδομένων που λήγουν το 2021.

Εκτός από τις προσθήκες ChatGPT, το OpenAI εισήγαγε επίσης μια νέα δυνατότητα περιήγησης στον Ιστό που ανακτά πληροφορίες από τον Ιστό και σας τις σερβίρει. Και οι δύο αυτές νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδρομητές ChatGPT Plus.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε ένα άλλο φοβερό πράγμα που μπορείτε να κάνετε με το ChatGPT. Θα μάθουμε πώς να μεταγράφουμε, να συνοψίζουμε και να συνομιλούμε με ένα βίντεο YouTube. Ας αρχίσουμε.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Πώς είναι χρήσιμη αυτή η δυνατότητα;

Η δυνατότητα να μεταγραφή, σύνοψη και συνομιλία με βίντεο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα νέο ενημερωτικό βίντεο.

Επίσης, μερικές φορές μπορεί να μην θέλετε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο. απλά θέλετε ένα εργαλείο που μπορεί να συνοψίσει ένα βίντεο εν συντομία. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που κοινοποιούνται στο βίντεο.

Πώς να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT

Θα έχετε επίσης μια επιλογή για συνομιλία με τη μεταγραφή. μπορείτε να ζητήσετε απευθείας από το chatbot AI να εξηγήσει ορισμένες πληροφορίες που κοινοποιούνται στο βίντεο για καλύτερη κατανόηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome (Όλες οι μέθοδοι + επεκτάσεις)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1) Πώς να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το VidSummize

Το VidSummize είναι μια επέκταση του Chrome που επιτρέπει στο ChatGPT να παρακολουθεί βίντεο YouTube για εσάς. Η επέκταση λειτουργεί με οποιαδήποτε διάρκεια βίντεο YouTube, 10 λεπτά ή 1 ώρα. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε το Google Chrome και επισκεφτείτε αυτό Σελίδα επέκτασης Chrome. Όταν ανοίξει η σελίδα, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη στο Chromeκουμπί ‘.

2. Κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη επέκτασηςκουμπί ‘ στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

3. Τώρα, θα σας ζητηθεί εισαγάγετε τα κλειδιά OpenAI API.

4. Τώρα ανοίξτε αυτήν την ιστοσελίδα https://platform.openai.com/account/api-key/ και κάντε κλικ στο ‘Δημιουργήστε νέο μυστικό κλειδί

5. Τώρα επικολλήστε το κλειδί API του OpenAI στη σελίδα Vidsummize και κάντε κλικ στο ‘Αποθηκεύσετεκουμπί ‘.

6. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube που θέλετε να συνοψίσετε και κάντε κλικ στο ‘Συνοψίζωκουμπί ‘.

7. Τώρα ανοίξτε οποιοδήποτε βίντεο YouTube. θα βρεις α Κουμπί περίληψης δίπλα στον τίτλο. Κάντε κλικ σε αυτό για να συνοψίσετε το βίντεο.

8. Τώρα, θα δείτε το περίληψη του βίντεο.

Σημείωση: Η επέκταση VudSummize Chrome έχει πολλά σφάλματα. Μερικές φορές, το κουμπί Σύνοψη δεν εμφανίζεται και η επέκταση δεν μπορεί να δημιουργήσει μια σύνοψη βίντεο. Επομένως, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε πολλές φορές για να λειτουργήσει η επέκταση.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε την επέκταση VidSummize Chrome για να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Android και iPhone;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2) Συνοψίστε και συνομιλήστε με βίντεο YouTube δωρεάν

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο του ChatYouTube για να συνομιλήσει με οποιοδήποτε βίντεο YouTube – συνοψίστε το. Μπορείτε να συνοψίσετε οποιοδήποτε βίντεο, να του κάνετε ερωτήσεις και να κάνετε άλλα πράγματα δωρεάν. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

1. Ανοίξτε το Google Chrome και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube στο πεδίο URL και κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί.

3. Τώρα, θα δείτε το κύριο περιβάλλον χρήστη του ChatYoutube. Μαζί με αυτό θα δείτε και α περίληψη του βίντεο.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές προσβασιμότητας για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Αυτό σας επιτρέπει να συνομιλείτε με το βίντεο του YouTube. Μπορείς κανε ερωτησεις σχετικά με το βίντεο στο πλαίσιο συνομιλίας και πατήστε το Εισαγω κουμπί. Το ChatYouTube θα επιστρέψει με μια απάντηση.

Σημείωση: Το ChatYouTube δεν λειτουργεί με κάθε βίντεο. Το ποσοστό επιτυχίας είναι υψηλό σε βίντεο που έχουν ήδη διαθέσιμη μεταγραφή.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του ChatYouTube για να συνομιλήσετε με οποιοδήποτε βίντεο YouTube δωρεάν.

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για συνομιλία με ξένους το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Συνομιλήστε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT Plus

Εάν διαθέτετε συνδρομή στο ChatGPT Plus, μπορείτε εύκολα να μεταγράψετε, να συνοψίσετε και να συνομιλήσετε με βίντεο YouTube χωρίς πρόσθετη επέκταση ή εργαλείο ιστού.

Το Video Insights είναι η προσθήκη ChatGPT που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με διαδικτυακές πλατφόρμες βίντεο όπως το YouTube και το Daily Motion. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο ChatGPT Plus και τοποθετήστε το ποντίκι σας στη Λειτουργία GPT-4. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε “Πρόσθετα (Beta)

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Κατάστημα προσθηκών.

3. Βρείτε το Βίντεο Insights plugin στο κατάστημα προσθηκών και κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ κουμπί.

4. Μόλις εγκατασταθεί, επιλέξτε ‘Πρόσθετα‘και ελέγξτε το’Βίντεο Insights‘ συνδέω.

5. Τώρα, πρέπει να δώσετε στο ChatGPT Plus μια προτροπή για μεταγραφή ή συνοψίστε το βίντεό σας στο Youtube Σύνδεσμος.

6. Το ChatGPT Plus θα περάσει αμέσως από το βίντεο και θα επιστρέψει με μια απάντηση.

7. Μπορείτε επίσης κάντε επακόλουθες ερωτήσεις που σχετίζεται με το βίντεο του YouTube από την ίδια συνομιλία.

8. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η προσθήκη Video Insights λειτουργεί και με άλλους ιστότοπους βίντεο.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συνομιλείτε με βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT Plus. Αυτός είναι ο ευκολότερος και ο καλύτερος τρόπος για μεταγραφή, σύνοψη και συνομιλία με βίντεο YouTube.

 

Επομένως, όλα αυτά αφορούν τη μεταγραφή, τη σύνοψη και τη συνομιλία με τα αγαπημένα σας βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας το ChatGPT. Εάν δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μεθόδους για να μάθετε τι λέει εν συντομία το βίντεο. Αν βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο! Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *