Πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο διαδίκτυο (6 Μέθοδοι)

Κανείς δεν θέλει να φτάνει στα όρια τη σχέση του, είτε είναι επαγγελματική είτε προσωπική. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να διατηρήσετε μια σχέση δυνατή είναι να τους στείλετε τις ευχές γενεθλίων εγκαίρως.

Όχι μόνο ευχές γενεθλίων, αλλά μπορείτε επίσης να συγχαρείτε τους αγαπημένους σας σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να του ευχηθείτε.

Γιατί να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο Διαδίκτυο;

Μπορεί να έχετε διαφορετικούς λόγους για να αναζητήσετε τα γενέθλια κάποιου στο διαδίκτυο. Ίσως ξεχάσατε τα γενέθλια του κλειστού σας ή το άτομο το κράτησε κρυφό από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ό,τι κι αν είναι, αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να ξεχάσετε τα γενέθλια του στενού σας προσώπου, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια διαδικτυακών εργαλείων. Μπορείτε να βρείτε τα γενέθλια κάποιου και να του στείλετε ευχές. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για Android και iPhone

Πώς να αλλάξετε την ηλικία ή τα γενέθλιά σας στο TikTok

Πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο Διαδίκτυο;

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο διαδίκτυο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλες τις καλύτερες μεθόδους για να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο διαδίκτυο. Ας αρχίσουμε.

Βρείτε τα γενέθλια κάποιου μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε τα γενέθλια των αγαπημένων σας. Και τα κοινωνικά προφίλ εμφανίζουν συχνά γενέθλια, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Δεδομένου ότι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης απαιτούν στοιχεία ημερομηνίας γέννησης για τη δημιουργία λογαριασμού, οι πιθανότητες να βρείτε τα γενέθλια του αγαπημένου σας προσώπου σε αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι υψηλές.

Ωστόσο, το μειονέκτημα του να βασίζεσαι σε ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι εάν το άτομο έχει τροποποιήσει τις ρυθμίσεις απορρήτου του προφίλ του και έχει κρατήσει το DOB κρυφό, δεν υπάρχει τρόπος να βρει αυτές τις πληροφορίες. Παρακάτω, χρησιμοποιήσαμε το Facebook για να δείξουμε τη χρήση πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης για να βρούμε τα γενέθλια κάποιου.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το facebook.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

2. Όταν φορτωθεί ο ιστότοπος, κάντε κλικ στο Προβολή όλων κουμπί στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

Προβολή όλων

3. Κάτω από το Social, κάντε κλικ στο Εκδηλώσεις.

Εκδηλώσεις

4. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στο Γενέθλια.

Γενέθλια

5. Τώρα, μπορείς δείτε τα γενέθλια όλων των χρηστών είσαι φίλος.

δείτε τα γενέθλια όλων των χρηστών

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να βρείτε γενέθλια από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Στο Instagram, πρέπει να ελέγξετε το προφίλ του ατόμου που θέλετε να μάθετε τα γενέθλια. Θα βρείτε τα γενέθλια στην ενότητα Bio.

Πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο Google;

Εάν το άτομο που σας ενδιαφέρει να μάθετε τα γενέθλια του είναι γνώστης της τεχνολογίας, έχει παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας ή έχει προσωπικό ιστότοπο, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια της Αναζήτησης Google.

Ωστόσο, η Αναζήτηση Google δεν θα σας δείξει τα γενέθλια εάν το άτομο έχει κρατήσει τα γενέθλιά του ιδιωτικά σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες. Η αναζήτηση Google μπορεί να σας δείξει την ημερομηνία γέννησης διάσημων ατόμων ή διασημοτήτων.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Google Chrome.

2. Τώρα ανοίξτε το Google.com και στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου ακολουθούμενο από τα γενέθλια.

Για παράδειγμα: Όνομα των γενεθλίων του ατόμου.

Όνομα των γενεθλίων του ατόμου

3. Μπορείτε να τροποποιήσετε τον όρο αναζήτησης εάν η αναζήτηση Google δεν καταφέρει να ανακτήσει τα γενέθλια. Μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το άτομο, όπως το όνομα της πόλης, το όνομα του κολεγίου, το όνομα της επιχείρησης, την τοποθεσία εργασίας κ.λπ., ακολουθούμενα από τα γενέθλια.

Για παράδειγμα: Amarnath Chakraborty γενέθλια.

4. Εάν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι διασημότητα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομά του και μετά Γενέθλια. Η αναζήτηση Google θα σας εμφανίσει ένα επιλεγμένο απόσπασμα που δείχνει τα γενέθλια του ατόμου που αναζητήσατε.

Για παράδειγμα: Γενέθλια του Robert Downey Jr

Όνομα των γενεθλίων του ατόμου

Πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου μέσω email;

Λοιπόν, αν έχετε το email κάποιου και θέλετε να μάθετε τα πραγματικά γενέθλιά του, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Το πρώτο είναι να προσθέσετε το email του ατόμου στο βιβλίο επαφών σας και στη συνέχεια να λάβετε τα γενέθλια μέσω της εφαρμογής Ημερολόγιο Google. Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων που ανακτούν πληροφορίες από τη διεύθυνση email. Εδώ είναι πώς να βρείτε κάποιον γενέθλια μέσω email.

1. Για να ξεκινήσετε, προσθέστε το email του ατόμου στο βιβλίο επαφών σας. Προσθέστε μια νέα επαφή στο τηλέφωνό σας και όλες τις πληροφορίες σας, όπως όνομα, αριθμό και διεύθυνση email.

προσθέστε το email του ατόμου στο βιβλίο επαφών σας

2. Μόλις προστεθεί, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Ημερολόγιο Google εφαρμογή στη συσκευή σας.

Ημερολόγιο Google

3. Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google και συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google. Συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε στο τηλέφωνό σας.

4. Πατήστε στο Μενού χάμπουργκερ τοποθετείται στην επάνω αριστερή γωνία.

Μενού χάμπουργκερ

5. Στη συνέχεια, στο Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

6. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Γενέθλια.

Γενέθλια

7. Στα γενέθλια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για τις Επαφές

ενεργοποιήστε την εναλλαγή για τις Επαφές

Τώρα κλείστε την εφαρμογή Ημερολόγιο Google και ανοίξτε την ξανά. Αυτό θα ανανεώσει την εφαρμογή Ημερολόγιο Google στο τηλέφωνό σας και θα μπορείτε να δείτε τα γενέθλια της επαφής που έχετε αποθηκεύσει.

Πώς να βρείτε δημόσια αρχεία γενεθλίων κάποιου

Πολλοί χρήστες ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου χρησιμοποιώντας δημόσια αρχεία. Τα δημόσια αρχεία είναι διαδικτυακές βάσεις δεδομένων που περιλαμβάνουν γέννηση, γάμο, διαζύγιο, δικαστήριο, ποινικό φόρο και άλλα αρχεία.

Πώς να βρείτε δημόσια αρχεία γενεθλίων κάποιου

Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει συχνά τα γενέθλια. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως δωρεάν εργαλεία ή υπηρεσίες αναζήτησης γενεθλίων. Ορισμένοι ιστότοποι όπως το Archives.com, το FamilySearch, το VitalRec, το BeenVerified κ.λπ.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού τώρα. Ακόμα κι αν βρείτε ένα δωρεάν, θα χρειαστείτε πιο αξιόπιστες πληροφορίες. Πρέπει να εγγραφείτε σε ιστότοπους Δημόσιων αρχείων και να αναζητήσετε το άτομο που θέλετε να μάθετε για τα γενέθλια.

Πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο WhatsApp;

Υπάρχει ΟΧΙ τρόπος για να δείτε τα γενέθλια κάποιου στο WhatsApp. Το WhatsApp δεν σας ζητά καν να εισαγάγετε τα γενέθλιά σας κατά τη δημιουργία λογαριασμού.

Έτσι, οι πιθανότητες να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο WhatsApp είναι λιγότερες. Ωστόσο, εάν έχετε ένα άτομο διαθέσιμο μόνο στο WhatsApp, μπορείτε να κάνετε αυτά τα πράγματα για να βρείτε τα γενέθλιά του.

  • Ελέγξτε τους Ενημέρωση κατάστασης WhatsApp. Το άτομο που έχει γενέθλια πιθανότατα θα κοινοποιήσει μια ενημέρωση κατάστασης που περιέχει στιγμές γενεθλίων.
  • Μπορείς στείλτε μήνυμα στους κοινούς σας φίλους και ρωτήστε τους αν γνωρίζουν τα γενέθλια του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
  • Ελεγξε το Ενότητα Σχετικά του ατόμου που θέλετε να μάθετε για τα γενέθλια. Μερικές φορές, οι χρήστες αναφέρουν τα γενέθλιά τους στην ενότητα προφίλ.
  • Μπορείτε να τους ελέγξετε λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Μπορείς ρωτήστε τους ευθέως εάν τα μηνύματα δεν βλάπτουν και δεν επηρεάζουν τη σχέση σας.

Πώς να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο Snapchat

δείτε όλα τα επερχόμενα γενέθλια

Το Snapchat έχει γίνει πλέον κοινωνικός κόμβος για εκατομμύρια χρήστες. Ενώ οι νεαροί ενήλικες χρησιμοποιούν κυρίως την πλατφόρμα, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν για να ελέγξετε τα γενέθλια του ατόμου-στόχου.

Εάν το άτομο-στόχος χρησιμοποιεί το Snapchat, μπορείτε να βρείτε τα γενέθλιά του με απλά βήματα. Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να βρείτε γενέθλια στο Snapchat.

Μεταβείτε σε αυτό το άρθρο για να χρησιμοποιήσετε το Snapchat ως εφαρμογή εύρεσης γενεθλίων. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές εύρεσης γενεθλίων στο Android ή το iPhone σας.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτεροι τρόποι για να βρείτε τα γενέθλια κάποιου στο διαδίκτυο. Έχουμε μοιραστεί διαφορετικούς τρόπους εύρεσης γενεθλίων στο διαδίκτυο ή μέσω ορισμένων εφαρμογών. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να βρείτε τα γενέθλια κάποιου.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook

Ειδοποιήσεις γενεθλίων Facebook: Ενεργοποίηση στην επιφάνεια εργασίας & Κινητό

8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *