Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας

Τα iPhone είναι ακριβά σε σύγκριση με τα τηλέφωνα Android και ίσως δεν θέλετε να χάσετε ποτέ ένα. Ωστόσο, εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, το πιθανότερο είναι ότι το iPhone σας λείπει ήδη και ψάχνετε τρόπους να το βρείτε.

Λοιπόν, είναι δυνατόν να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν το iPhone σας λείπει είναι να σταματήσετε να πανικοβάλλεστε. Ακολουθώντας τις σωστές μεθόδους, μπορείτε να βρείτε γρήγορα το iPhone που λείπει.

Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας

Έτσι, χωρίς περαιτέρω κουβέντα, ας εξερευνήσουμε πώς μπορείτε να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας με τη βοήθεια της εφαρμογής Find My iPhone.

Λοιπόν, μπορείτε να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας μέσω του Find My Network της Apple. Ορισμένες λειτουργίες τοποθεσίας δεν θα λειτουργήσουν εάν η εφαρμογή Find My είναι ήδη απενεργοποιημένη στο iPhone που λείπει.

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης :Πώς να αδειάσετε τα σκουπίδια στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά».

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

1. Χρησιμοποιήστε άλλες συσκευές Apple για να βρείτε χαμένο ή κλεμμένο iPhone

Εάν έχετε μαζί σας άλλες συσκευές Apple, όπως Mac ή iPad, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου σε αυτές τις συσκευές για να εντοπίσετε το χαμένο σας iPhone.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή Find My στο Mac ή το iPad σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε από αυτόν τον σύνδεσμο.

Μετά την εγκατάσταση του Find My Εφαρμογή, ανοίξτε την στο Mac ή το iPad σας και μεταβείτε στο συσκευές αυτί. Στην καρτέλα Συσκευές, θα βρείτε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το Apple ID σας.

Η ενότητα συσκευών θα σας δείξει επίσης το χαμένο ή κλεμμένο iPhone. Μπορείτε να ελέγξετε τους Χάρτες στη δεξιά πλευρά για να βρείτε πού βρίσκεται το iPhone που λείπει.

2. Χρησιμοποιήστε συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple για να εντοπίσετε το iPhone που λείπει

Εάν δεν έχετε άλλες συσκευές Apple, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε συσκευές εκτός της Apple για να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο iCloud από οποιαδήποτε συσκευή εκτός της Apple, όπως Windows, Android κ.λπ.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το iPhone που λείπει ή κλαπεί με απλά βήματα.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο: icloud.com/find.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος, συνδεθείτε με το Apple ID που χρησιμοποιείται στο iPhone που λείπει.

συνδεθείτε με το Apple ID

3. Θα ανοίξει η σελίδα iCloud Find Devices. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, θα βρείτε το iPhone που λείπει.

αριστερή πλαϊνή μπάρα

4. Πατήστε στο iPhone για να δείτε τη θέση του.

δείτε τη θέση του

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να εντοπίσετε το χαμένο σας iPhone από τον ιστότοπο iCloud.

Πώς να εντοπίσετε το iPhone που λείπει στις συσκευές Εύρεσης του iCloud;

Τώρα που έχετε πρόσβαση στο iPhone σας στο Find My, ήρθε η ώρα να μάθετε για τις άλλες δυνατότητες του ιστότοπου.

Επίσης, θα μπορείτε να γνωρίζετε πόσο ακριβείς εμφανίζονται οι πληροφορίες τοποθεσίας στον ιστότοπο Εύρεση μου.

δείτε τη θέση του

Γενικά, εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο, θα βρείτε την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο στον χάρτη. Ωστόσο, εάν είναι εκτός σύνδεσης, Το iPhone σας θα εμφανιστεί με μια μαύρη οθόνη.

Εφόσον η εφαρμογή Εύρεση μου χρησιμοποιεί το WiFi και το Bluetooth του τηλεφώνου σας για να εκτιμήσει την τοποθεσία, οι πληροφορίες τοποθεσίας ενδέχεται να διαφέρουν λίγο.

Τι γίνεται αν το iPhone μου είναι εκτός σύνδεσης;

Εάν το iPhone σας εμφανίζει μια μαύρη οθόνη στην εφαρμογή Find My, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, εάν το iPhone σας είναι εκτός σύνδεσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή Find My ώστε να σας ειδοποιεί κάθε φορά που συνδέεται ξανά.

Το iPhone είναι εκτός σύνδεσης

Με αυτόν τον τρόπο, εάν το iPhone σας κλαπεί, κάθε φορά που ο κλέφτης ενεργοποιεί τη συσκευή και συνδέεται στο WiFi, η εφαρμογή Find My θα σας ειδοποιεί για το συμβάν.

Για να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες, ενεργοποιήστε το «Ειδοποίηση όταν βρέθηκε‘ εναλλαγή στην εφαρμογή Εύρεση μου.

Παίξτε Sound στο χαμένο iPhone σας

Εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο, μπορείτε να αναπαράγετε ήχο σε αυτό από απόσταση για να το εντοπίσετε. Ωστόσο, ο ήχος θα αναπαράγεται μόνο εάν το iPhone σας δεν έχει ρυθμιστεί σε αθόρυβη λειτουργία.

Αναπαραγωγή ήχου

Για αναπαραγωγή ήχου στο iPhone που λείπει, ανοίξτε τη σελίδα iCloud Find Devices και κάντε κλικ Αναπαραγωγή ήχου. Αυτό θα πρέπει να παίζει ήχο στο iPhone που λείπει.

ξεκλειδώστε το για να σταματήσει ο ήχος

Απλώς εντοπίστε το iPhone που λείπει και ξεκλειδώστε το για να σταματήσετε την αναπαραγωγή του ήχου. Ωστόσο, για την αναπαραγωγή ήχου, το iPhone σας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πώς να επισημάνετε το iPhone που λείπει ως χαμένο;

Θα βρείτε μια άλλη επιλογή που ονομάζεται ‘Επισήμανση ως χαμένη’ δίπλα στην επιλογή Αναπαραγωγή ήχου. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει;

Η «Επισήμανση ως χαμένη» ή η «Χαμένη λειτουργία» κλειδώνει το iPhone που λείπει και σας επιτρέπει να αφήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και ένα μήνυμα για να επικοινωνήσει μαζί σας ο εντοπιστής.

Χαμένη λειτουργία

Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χαμένης λειτουργίας στο iPhone σας, κάντε κλικ στο Επισήμανση ως χαμένη επιλογή δίπλα στο Play Sound.

Επόμενο

Θα δείτε την προτροπή Lost Mode. απλά κάντε κλικ Επόμενο να συνεχίσει.

προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου

Τώρα, θα σας ζητηθεί προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου. Αυτός ο αριθμός θα εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος του iPhone που λείπει, επιτρέποντας στον εντοπισμό να επικοινωνήσει μαζί σας. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που έχετε και κάντε κλικ Επόμενο.

γραπτό μήνυμα

Στην επόμενη ερώτηση, θα σας ζητηθεί να εισάγετε ένα μήνυμα κειμένου. Το μήνυμα που εισάγετε εδώ θα εμφανιστεί στην οθόνη κλειδώματος του χαμένου ή κλεμμένου iPhone σας. Αφού το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Δραστηριοποιώ κουμπί.

Τι είναι το Διαγραφή αυτής της συσκευής στις συσκευές iCloud Find Devices;

Η επιλογή Διαγραφή αυτής της συσκευής στη σελίδα Εύρεση συσκευών iCloud σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε εξ αποστάσεως όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας.

Διαγράψτε αυτήν τη συσκευή

Θα πρέπει να επιλέξετε αυτήν την επιλογή μόνο εάν όλες οι άλλες μέθοδοι απέτυχαν να εντοπίσουν το iPhone που λείπει. Με απλά λόγια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Διαγραφή αυτής της συσκευής» μόνο εάν δεν περιμένετε ποτέ να τη βρείτε.

Η επιλογή αυτής της επιλογής θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο iPhone που λείπει και δεν θα μπορείτε πλέον να τα παρακολουθείτε. Επομένως, φροντίστε να επιλέξετε αυτήν την επιλογή μόνο εάν δεν σκοπεύετε ποτέ να την επαναφέρετε.

Για να διαγράψετε το iPhone που λείπει, κάντε κλικ στην επιλογή «Διαγραφή αυτής της συσκευής» στη σελίδα Εύρεση συσκευών iCloud.

Στην προτροπή Διαγραφή iPhone, κάντε κλικ στο Επόμενο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μόλις ολοκληρωθεί, όλο το περιεχόμενο και οι ρυθμίσεις που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας θα διαγραφούν.

Έτσι, αυτός είναι ένας λεπτομερής οδηγός για το πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας με απλά βήματα. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε το χαμένο ή χαμένο iPhone σας ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε μοιραστεί. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *