Στρατηγικές παιχνιδιού πόκερ που πρέπει να δοκιμάσετε ως αρχάριοι

Στρατηγικές παιχνιδιού πόκερ που πρέπει να δοκιμάσετε ως αρχάριοι

Μπορείτε να λάβετε πολλές συμβουλές πόκερ στο Διαδίκτυο, αλλά για να βρείτε τι είναι καλό και τι όχι και για να μάθετε την καλύτερη στρατηγική πόκερ και να κάνετε αυτό το παιχνίδι κερδοφόρο, πρέπει πρώτα να καθορίσετε τι πρέπει να μάθετε πρώτα στην αρχή του ταξιδιού σας πριν στοιχηματίσετε στο πρώτο σας  παιχνίδι πόκερ .

Στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αρχάριοι

Ασκήστε αυτές τις στρατηγικές για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας ως αρχάριοι.

Ξεκινήστε Χαμηλά και Στρατηγική

Έχετε πάντα υπόψη σας αυτήν την συμβουλή πόκερ πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι σας. Πολλοί παίκτες δεν επιθυμούν να παίζουν παιχνίδια χαμηλού πονταρίσματος, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι στόχος σας είναι να μάθετε πόκερ ως αρχάριοι και όχι να σπαταλάτε χρήματα. 

Εδώ είναι οι λόγοι για να ξεκινήσετε σε παιχνίδια χαμηλών στοιχημάτων: 

● Αρχικά, δεν θα ρισκάρετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό , αλλά αν χάσετε μέρος από αυτό, δεν θα σπάσει το bankroll σας. Μπορείτε να μάθετε το παιχνίδι χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, κάτι που είναι καλή ιδέα.

● Δεύτερον, το επίπεδο ικανοτήτων ενός παίκτη αυξάνεται καθώς τα πονταρίσματα αυξάνονται. Ξεκινώντας με τα χαμηλότερα όρια σας επιτρέπει να παίξετε ενάντια στους πιο αδύναμους παίκτες και να μάθετε το παιχνίδι αντί να δώσετε χρήματα σε αυτούς που είναι πολύ καλύτεροι τώρα.

● Τέλος, σας επιτρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να αποκτήσετε μια αίσθηση του πώς φαίνεται ολόκληρο το παιχνίδι. Θα καταλάβετε τις θέσεις, τα  καλύτερα χέρια πόκερ  για να παίξετε και πώς να τα παίξετε.

Πριν προχωρήσετε, θα πρέπει να βελτιώσετε τις στρατηγικές σας και να βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι σε οποιοδήποτε παιχνίδι παίζετε.

Μην βιάζεστε

Μην συνηθίζετε να παίρνετε αποφάσεις αυθόρμητα, ειδικά αν θα παίξετε πόκερ. Ακόμη και οι προχωρημένοι παίκτες κάνουν τεράστια λάθη, καταστρέφοντας τις ευκαιρίες τους. Επομένως, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο πριν πάρετε μια απόφαση.

Μπορεί να είναι συντριπτικό να μαθαίνεις τα πάντα, ειδικά στην αρχή. Υπάρχουν βασικοί κανόνες όπως η θέση σας στο τραπέζι, η κατάταξη του χεριού πόκερ, τα φύλλα του αντιπάλου και ούτω καθεξής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εμμείνετε στην άκρη του πόκερ να παίζετε μόνο ένα τραπέζι και να αφιερώνετε χρόνο στη λήψη αποφάσεων.

Αναζήτηση για τα καλύτερα παιχνίδια

Το Εγώ δεν έχει θέση στο πόκερ και θα χάσετε αν συνεχίσετε να παίζετε με καλύτερους παίκτες. Είναι τόσο απλό.

Παίζοντας με ειδικούς ή πηγαίνοντας για παιχνίδια που δεν είστε εξοικειωμένοι στα τουρνουά πόκερ θα σας κάνει να χάσετε τα χρήματά σας. Αυτή η συμβουλή είναι κρίσιμη για όλους τους παίκτες πόκερ, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων, γιατί καθορίζει τις αποδόσεις σας.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές:

● Αναζητήστε τα καλύτερα παιχνίδια στη μορφή σας.

● Αναζήτηση όταν υπάρχει μεγάλος όγκος επισκεψιμότητας και περισσότεροι παίκτες ψυχαγωγίας.

● Βρείτε την πιο ικανοποιητική λύση που είναι διαθέσιμη στη χώρα σας για να κρατάτε εσάς και τα χρήματά σας ασφαλή ενώ παίζετε.

Μην παίζετε επιθετικά

Το επιθετικό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο «όχι» για το πόκερ online και προσωπικά. Πολλοί άπειροι παίκτες κάνουν το δαπανηρό λάθος να παίξουν πολύ φαρδύ και να ανοίξουν πάρα πολλά χέρια Texas Holdem.

Όταν ξεκινάτε, ο στόχος είναι να παίξετε μόνο τα πιο δυνατά χαρτιά σας για να διατηρήσετε χαμηλά το πόκερ σας για το εθελοντικό πόκερ (VPIP) και να αποφύγετε τη λήψη πολλών δύσκολων αποφάσεων μετά το flop. Σας επιτρέπει να παίζετε λιγότερο αλλά πιο ενεργά όταν αποφασίζετε να αναλάβετε δράση.

Οι περισσότεροι από τους αντιπάλους σας σε χαμηλά παιχνίδια θα παίζουν τυχαία χέρια τις περισσότερες φορές. Έτσι, και μόνο ακολουθώντας αυτό το κόλπο πόκερ θα σας φέρει μπροστά από αυτούς. Κάνοντας αυτό θα σας επιτρέψει να μελετήσετε πιο αποτελεσματικά τις στρατηγικές πόκερ χωρίς να χάσετε πολλά.

Αντί να κάνετε call, κάντε raise και ποντάρετε τον εαυτό σας ενώ παίζετε για να ασκήσετε τη μέγιστη πίεση στους αντιπάλους σας. Γνωρίζοντας ότι έχετε το πλεονέκτημα να έχετε ανώτερα χέρια πριν από το flop θα σας δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα μακροπρόθεσμα.

Κατανοήστε τις πιθανότητες πόκερ

Πρέπει να καταλάβετε τις πιθανότητες πόκερ. Πρέπει να χτυπήσετε το νικητήριο χέρι και τις πιθανότητες pot, διαφορετικά θα χάσετε όλες τις μάρκες πόκερ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να βασίσετε τις αποφάσεις σας σε αυτά και όχι στα συναισθήματά σας.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να χτυπήσετε το pot; Είναι μια ιδέα που σας επιτρέπει να προσδιορίσετε εάν πληρώνετε τη σωστή τιμή για να συνεχίσετε με το χέρι σας και σας βοηθά να πάρετε τη σωστή απόφαση. 

Εδώ είναι τα πιο συχνά χέρια Texas Holdem και πόσα outs πρέπει να βελτιώσετε ένα συγκεκριμένο χέρι μέχρι τον ακόλουθο δρόμο:

4 άουτ σε gut shot6 άουτ από δύο overcards8 άουτ σε ανοιχτό κέντα 9 άουτ σε flush draw12 άουτ σε φλας ισοπαλία και gut shot15 άουτ σε straight flush draw

Μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για το πόσο πιθανό είναι να βελτιώσετε το χέρι σας πολλαπλασιάζοντας τα άουτ σας επί 2, εάν θέλετε να μάθετε την εκτιμώμενη πιθανότητα να χτυπήσετε το χέρι σας στον παρακάτω δρόμο. Εάν θέλετε να μάθετε πόσο πιθανό θα βελτιώσετε το χέρι σας από το χτύπημα στο ποτάμι, πολλαπλασιάστε τα άουτ σας επί 4.

Για ένα ανοιχτό straight draw στο flop με 8 άουτ, μπορείτε να περιμένετε να το βελτιώσετε κατά 8*2 = 16% στο turn και να χτυπήσετε το straight ή 8*4 = 32% στο river. Αυτά δεν είναι ακριβή στοιχεία, αλλά είναι πολύ κοντά, και είναι μακράν η πιο μοναδική και απλή προσέγγιση για την εκμάθηση της στρατηγικής πόκερ. 

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι πιο σημαντικές συμβουλές πόκερ που πρέπει να θυμάστε όταν ξεκινάτε. Θα σας βοηθήσει να μάθετε πόκερ πιο γρήγορα και θα σας προστατεύσει από πολλά τυπικά λάθη που κάνουν οι παίκτες. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις συμβουλές στο παιχνίδι σας, θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσετε να εξελιχθείτε σε καλύτερο παίκτη. Συνεχίστε να εξασκείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αφοσίωση και ο χρόνος θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. 

Εάν είστε έτοιμοι να παίξετε το πρώτο σας παιχνίδι, μεταβείτε στο GGPoker, τη μεγαλύτερη αίθουσα πόκερ στον κόσμο, και βρείτε αγώνες από low-stakes και φόρμες που ταιριάζουν στις γνώσεις σας. Τι περιμένεις? Εγγραφείτε στο GGPoker σήμερα.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *