Τα καλύτερα τηλεχειριστήρια για Samsung Smart TV

Το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung δεν λειτουργεί για τις ενέργειες που εκτελείτε; Στη συνέχεια, είναι ώρα να μεταβείτε σε ένα νέο τηλεχειριστήριο. Παρόλο που η αγορά του αρχικού τηλεχειριστηρίου είναι μια καλή επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης. Τα αυθεντικά τηλεχειριστήρια λειτουργούν μόνο με την τηλεόρασή σας Samsung, αλλά τα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης είναι τα καλύτερα για τον ταυτόχρονο έλεγχο 5 συσκευών.

Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με την επιλογή του καλύτερου τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης για την τηλεόρασή σας Samsung, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με τον σωστό τρόπο να αγοράσετε το καλύτερο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για τη Samsung Smart TV σας. Εκτός από τα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες εφαρμογές τηλεχειρισμού για να ελέγξετε τη Samsung Smart TV σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το Showmax σε Samsung Smart TV

Τα κορυφαία 7 καλύτερα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης για τηλεοράσεις Samsung

Δείτε την επισκόπηση των γενικών τηλεχειριστηρίων που προτείνουμε από τους ειδικούς μας για Smart TV Samsung στον παρακάτω πίνακα.

Universal τηλεχειριστήρια Περιγραφή Σύνδεσμος αγοράς
Universal τηλεχειριστήριο Sofabaton X1 Ελέγχει πολλές συσκευές και είναι συμβατό με αναρίθμητες συσκευές Μπείτε στο Amazon

Universal τηλεχειριστήριο Sofabaton U2 Τηλεχειριστήριο φιλικό προς τον προϋπολογισμό Μπείτε στο Amazon
Τηλεχειριστήριο αντικατάστασης τηλεοράσεων Samsung One For All Τέλεια αντικατάσταση για όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων Samsung Μπείτε στο Amazon
Τηλεχειριστήριο Gvirtue Universal Ελαφρύ τηλεχειριστήριο με σταθερή απόδοση Μπείτε στο Amazon
GE Backlit Universal Remote Control (48843) Ένα τηλεχειριστήριο σε πολύ φθηνή τιμή Μπείτε στο Amazon
Τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 650 Ένα τηλεχειριστήριο με ευελιξία Μπείτε στο Amazon
Τηλεχειριστήριο Coolux Universal Ένα τηλεχειριστήριο σε προσιτή τιμή Μπείτε στο Amazon

Universal τηλεχειριστήριο Sofabaton X1

Το πρώτο από τα καλύτερα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης για τηλεόραση Samsung περιλαμβάνει το Sofabaton X1. Μπορεί να υποστηρίξει έως και 60 συσκευές ψυχαγωγίας στο σπίτι, όπως τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, ηχεία, Blu-Ray κ.λπ. Βοηθοί φωνής όπως Alexa και Βοηθός Google είναι συμβατά με αυτό το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.

Αυτοί οι βοηθοί φωνής είναι επίσης συμβατοί με τη Samsung Smart TV και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς χωρίς καμία ταλαιπωρία λέγοντας “Hey, Google/Alexa”. Το καλύτερο μέρος του τηλεχειριστηρίου είναι ότι δεν χρησιμοποιεί μπαταρίες μεγέθους Α. Μπορείτε να αλλάξετε την επαναχρησιμοποιήσιμη μπαταρία για περισσότερο από 50 μέρες.

Το Sofabaton X1 Universal Remote είναι ένα από τα καλύτερα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης για τηλεόραση Samsung
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Διακριτικός σχεδιασμός με οθόνη. Το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης δεν διαθέτει αριθμητικά πλήκτρα. Το Sofabaton X1 Universal Remote έχει μοναδικό σχεδιασμό με δραστηριότητα με ένα πάτημα. Ο μέγιστος αριθμός υποστηριζόμενων συσκευών είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά.
Το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης είναι συμβατό με ψηφιακούς φωνητικούς βοηθούς. Υποστηρίζει μόνο συσκευές ψυχαγωγίας ήχου και βίντεο. Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα premium τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης, μπορείτε να επιλέξετε το Sofabaton X1 Universal Remote Control χωρίς καμία αμφιβολία.
Διαθέτει έγχρωμη οθόνη LED και σχεδίαση τροχού κύλισης για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των επιλογών.

Universal τηλεχειριστήριο Sofabaton U2

Αν ψάχνετε για ένα οικονομικό τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για την τηλεόρασή σας Samsung, το Sofabaton U2 είναι το κατάλληλο για εσάς. Αυτό το τηλεχειριστήριο υποστηρίζει έως και 15 συσκευές όπως τηλεοράσεις, μπάρες ήχου, συσκευές αναπαραγωγής DVD και άλλες συσκευές.

Τα τηλεχειριστήρια προσφέρουν εξαιρετική και εξαιρετική εμβέλεια σήματος υπερύθρων 35 πόδια. Με τη λήψη της εφαρμογής SofaBaton στο smartphone σας, μπορείτε να προγραμματίσετε 10 εντολές σε ένα μόνο κουμπί για να ελέγχετε διάφορες συσκευές με ένα άγγιγμα. Το κουμπί του τροχού κύλισης στο τηλεχειριστήριο διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Επίσης, το κάλυμμα της μπαταρίας μπορεί να ανοίξει χωρίς κόπο.

Universal τηλεχειριστήριο Sofabaton U2
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Τα κουμπιά macro είναι προγραμματιζόμενα. Το τηλεχειριστήριο δεν υποστηρίζει ασύρματες συσκευές όπως WiFi και RF. Το Sofabaton U2 υποστηρίζει συσκευές υπερύθρων και Bluetooth. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές WiFi και ραδιοσυχνοτήτων με αυτό.
Το κόστος του τηλεχειριστηρίου είναι χαμηλό. Η συνάρτηση μακροεντολής δεσμεύεται σε 10 εντολές. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το τηλεχειριστήριο εάν αναζητάτε ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά.
Περιέχει αριθμητικά κουμπιά. Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλεχειριστήριο χωρίς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Τηλεχειριστήριο αντικατάστασης τηλεόρασης Samsung One For All (URC1810)

Αν ψάχνετε για ένα ιδανικό τηλεχειριστήριο αντικατάστασης για την τηλεόρασή σας Samsung, τότε το τηλεχειριστήριο αντικατάστασης τηλεοράσεων Samsung One For All θα είναι το τέλειο. Το τηλεχειριστήριο υποστηρίζεται σε όλες τις τηλεοράσεις Samsung. Αυτό το τηλεχειριστήριο δεν απαιτεί ρύθμιση διαδικασία ελέγχου της τηλεόρασης. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο αμέσως μετά την τοποθέτηση νέων μπαταριών. Εκτελεί τις ίδιες λειτουργίες με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung και δεν θα σας κάνει ποτέ να νιώσετε ότι είναι το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.

Τηλεχειριστήριο αντικατάστασης τηλεόρασης Samsung One For All (URC1810)
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Το τηλεχειριστήριο είναι εύκολο στη χρήση. Το τηλεχειριστήριο δεν περιέχει πλήκτρα συντόμευσης για υπηρεσίες ροής όπως το YouTube, το Hulu κ.λπ. Αυτό το τηλεχειριστήριο λειτουργεί ως κατάλληλο τηλεχειριστήριο αντικατάστασης για την τηλεόρασή σας Samsung. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης παρόμοιο με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung, τότε αυτό είναι ένα τηλεχειριστήριο που πρέπει να αγοράσετε.
Η τιμή του τηλεχειριστηρίου είναι φθηνή. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί μόνο σε απόσταση 10 μέτρων από την τηλεόρασή σας.
Υποστηρίζει τηλεοράσεις LCD, LED και Plasma. Λόγω του ελαφρού βάρους του, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας γλιστρήσουν από το χέρι.

Τηλεχειριστήριο Gvirtue Universal

Το Gvirtue Universal Remote Control είναι πυγμάχος ελαφρού βάρους και βολικό στο κράτημα ενώ ελέγχετε την τηλεόρασή σας Samsung. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης για τον έλεγχο της Samsung Smart TV. Αυτό το τηλεχειριστήριο δεν έχει έντονη διαδικασία εγκατάστασης.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά την εισαγωγή 2 μεγέθους ΑΑΑ μπαταρίες. ο δύναμη απο σήμα ανάμεσα στο τηλεχειριστήριο και την τηλεόραση μεγαλύτερη με τη δυνατότητα Bluetooth. Εχει ένα μικρόφωνο κουμπί για έλεγχο της τηλεόρασης, ενεργοποιώντας τον φωνητικό βοηθό στην τηλεόρασή σας Samsung.

Τηλεχειριστήριο Gvirtue Universal
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Περιέχει πλήκτρα συντόμευσης για υπηρεσίες ροής. Υποστηρίζει μόνο μία συσκευή το πολύ. Αν ψάχνετε για ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με δυνατότητες για την τηλεόραση Samsung, τότε το Gvirtue Universal Remote δεν θα είναι η καλύτερη επιλογή.
Ο σχεδιασμός του τηλεχειριστηρίου είναι εργονομικός. Τα κουμπιά πιέζονται δύσκολα και κολλάνε κατά τη χρήση. Το τηλεχειριστήριο θα ταιριάζει καλύτερα μόνο σε χρήστες που αναζητούν ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης.
Η τιμή του τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης είναι προσιτή.

GE Backlit Universal Remote Control (48843)

Εάν αναζητάτε ένα τηλεχειριστήριο σε πολύ φθηνή τιμή με καλή απόδοση, τότε μπορείτε να επιλέξετε το GE Backlit Universal Remote Control. Έχει κομψό σχεδιασμό και είναι συμβατό με την τηλεόραση Samsung. Αυτό το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με διάφορες μάρκες και μπορεί να ελέγξει έως και 4 συσκευές, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, DVD player, soundbar, VCR, κ.λπ. Οι μπλε λυχνίες LED στο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης παίζουν σημαντικό ρόλο στην εύρεση κουμπιών όταν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο σε χαμηλό φωτισμό.

GE Backlit (48843)
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Εύκολο και απλό στη ρύθμιση. Υποστηρίζει μόνο 4 συσκευές το πολύ. Το GE Backlit Universal Remote Control έχει διάφορα χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή, αλλά το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι ελέγχει μόνο έναν περιορισμένο αριθμό συσκευών.
Το τηλεχειριστήριο διαθέτει κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό. Λειτουργεί μόνο με υπέρυθρες.
Το GE Backlit Remote έχει χαμηλή τιμή.

Τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 650

Το τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 650 υποστηρίζει έως και 8 συσκευές το μέγιστο, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Smart TV. Αυτό το τηλεχειριστήριο λειτουργεί μόνο με αισθητήρα υπερύθρων. Αντί να χρησιμοποιείτε πέντε διαφορετικά τηλεχειριστήρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 650 allrounder για να ελέγξετε διάφορες συσκευές. Δεδομένου ότι το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί καλώδιο USB σε Micro-B, μπορείτε να φορτίσετε το τηλεχειριστήριο με ευκολία.

Η διαδικασία εγκατάστασης αυτού του τηλεχειριστηρίου είναι αρκετά χρονοβόρα, καθώς πρέπει να γίνει με χρήση υπολογιστή. Εκτός από αυτό, είναι ένα από τα καλύτερα τηλεχειριστήρια για την τηλεόραση Samsung και άλλα έξυπνα προϊόντα στο σπίτι.

Τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 650
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Το τηλεχειριστήριο έχει μοναδικό σχεδιασμό. Το τηλεχειριστήριο είναι δύσκολο να ρυθμίσετε με την τηλεόρασή σας. Το κόστος του τηλεχειριστηρίου είναι πολύ υψηλό. Δεν μπορεί να το αντέξουν όλοι.
Υποστηρίζει δραστηριότητα με ένα πάτημα. Δεν λειτουργεί με συσκευές Bluetooth και WiFi.
Είναι συμβατό με περισσότερες από 5.000 μάρκες. Περιορίζεται σε 8 συσκευές.

Τηλεχειριστήριο Coolux Universal

Η πιο αξιοσημείωτη ποιότητα του τηλεχειριστηρίου Coolux Universal είναι η ελαφριά δομή του. Αυτό το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης είναι συμβατό με διάφορα μοντέλα τηλεοράσεων Samsung, όπως τηλεοράσεις LCD, LED, HDTV και 3D Smart TV. Ο μέγιστος αριθμός συσκευών που μπορούν να υποστηριχθούν στο τηλεχειριστήριο είναι τρεις.

Το τηλεχειριστήριο δεν χρειάζεται ειδικό σύνθετο προγραμματισμό για να ρυθμιστεί με την τηλεόρασή σας. Απλώς χρειάζεται μπαταρίες για να αρχίσει να λειτουργεί.

Τηλεχειριστήριο Coolux Universal
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Είναι πολύ βολικό στη χρήση. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί μόνο με υπέρυθρες. Ένα από τα καλύτερα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης σε αυτό το εύρος τιμών.
Το τηλεχειριστήριο δεν απαιτεί διαδικασία ρύθμισης. Λειτουργεί μόνο σε απόσταση 10 μέτρων.
Το τηλεχειριστήριο Coolux Universal είναι οικονομικό. Δεν λειτουργεί με άλλες οικιακές συσκευές.

FAQ

1. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για τη Samsung Smart TV μου;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης στη Samsung Smart TV σας.

2. Ποιο είναι το καλύτερο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης για τηλεοράσεις Samsung;

Το Sofabaton X1 Universal Remote είναι ένα από τα καλύτερα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης για όλες τις τηλεοράσεις Samsung και άλλες έξυπνες συσκευές.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Universal Remote κωδικοί για Samsung Smart TV

Πώς να ακούσετε Apple Music στη Samsung Smart TV

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Samsung Smart TV [Με & Χωρίς Τηλεχειριστήριο]Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *