Τι σημαίνει «SMT»

Τι σημαίνει «SMT» στο Instagram;

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε περάσει μια εποχή όπου τα GIF και τα αυτοκόλλητα ήταν οι μόνες επιλογές για να μεταφέρουμε τα συναισθήματά μας. Σήμερα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συντομογραφίες και ακρωνύμια σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να μεταφέρουν τα συναισθήματά τους.

Αυτές τις μέρες, η αργκό χρησιμοποιείται ευρέως στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Εάν είστε νέος σε οποιοδήποτε δίκτυο, μπορεί να χρειαστείτε διευκρίνιση κατά την κατανόηση των ακρωνύμιων ή των συντομογραφιών. 

Αποκαλυπτήρια για το Poco M3 Pro 5G, το οποίο βάζει ψηλά τον πήχη στην budget-friendly κατηγορία!(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram βρέθηκαν μπερδεμένοι σχετικά με την κατανόηση του «SMT» . Επομένως, εάν είστε νέος στο Instagram και κάποιος μόλις σας έστειλε ‘SMT’ στο μήνυμα, μην ανησυχείτε. Να τι σημαίνει.

Τι σημαίνει SMT στο Instagram;

Το SMT είναι μια συντομογραφία που χρησιμοποιείται κυρίως σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων. Παρόλο που έχετε βρει το SMT στο Instagram, αυτό δεν σημαίνει ότι η συντομογραφία δεν χρησιμοποιείται σε άλλες πλατφόρμες.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ‘SMT’ σε Messenger, TikTok, Snapchat, WhatsApp και άλλα. Αν έχετε βρει το «SMT» στο Instagram, μάλλον σημαίνει «πιπιλάω τα δόντια μου» . Είναι απλώς μια παραλλαγή του «Kiss my Teeth».

Τώρα ίσως αναρωτιέστε σε ποιο πλαίσιο ταιριάζει το «Suking my teeth»; Το SMT ταιριάζει πολύ στη συνομιλία όπου πρέπει να εκφράσετε απογοήτευση. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε συνομιλία κειμένου.

Για παράδειγμα, η συντομογραφία SMT ταιριάζει πολύ σε αυτή τη συνομιλία.

Τομ: Μπορείς να μου δανείσεις 10 $ μέχρι το Σάββατο;

Stark: SMT

Τομ: Γιατί πιπιλάς τα δόντια σου;

Σταρκ: Ξέχασες ότι μου δάνεισες 25 $ την περασμένη Τετάρτη;

(Στην παραπάνω κουβέντα χρησιμοποιείται χιουμοριστικά το SMT (Sucking my teeth).

Έτσι, το SMT ή το Sucking my Teeth χρησιμοποιείται πιο συχνά σε συνομιλίες όπου το άλλο άτομο λέει κάτι αποδοκιμαστικό. Το SMT σχετίζεται με το πιπίλισμα των δοντιών, το οποίο κάνουμε συχνά στην προφορική συνομιλία, όπου σταματάμε πριν απαντήσουμε σε ό,τι έχει ειπωθεί.

10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι σημαίνει SMT στο Slack;

Το SMT έχει και άλλες έννοιες. Η έννοια του SMT ποικίλλει ανάλογα με το πλαίσιο. Για παράδειγμα, το SMT σημαίνει διαφορετικά πράγματα στο Slack.

Στο Slack, το SMT αναφέρεται σε «Ταυτόχρονη πολλαπλών νημάτων» . Αυτό αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία μια CPU διπλασιάζει μέρη του πυρήνα. Αυτό είναι ένα τεχνικό πράγμα και χρειάζεται βαθύτερη γνώση για να γίνει κατανοητό.

Άλλες έννοιες του SMT σε διαφορετικές πλατφόρμες

SMT Σημασία 2: Στείλε μου αυτό/αυτό

Όπως έχουμε σημειώσει παραπάνω, ο ορισμός του SMT ποικίλλει ανάλογα με το πλαίσιο της συνομιλίας. Για παράδειγμα, εάν κάποιος σας στείλει “SMT” σε μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών ή βίντεο, θα μπορούσε να σημαίνει “Στείλτε μου αυτό/αυτό” .

Για παράδειγμα, αν έχετε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram, λάβατε “SMT” ως απάντηση. Σημαίνει ότι το άτομο σας ζητά να μου στείλετε αυτό/εκείνο. Πρέπει να τους στείλετε τη φωτογραφία που έχετε δημοσιεύσει.

SMT Σημασία 3: Χαμογελώντας στον εαυτό μου

Μια άλλη δημοφιλής έννοια του SMT σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι «Χαμογελώ στον εαυτό μου» . Αυτό χρησιμοποιείται κυρίως από το άτομο που χαμογελά στον εαυτό του ενώ απαντά. Πάρτε αυτό ως παράδειγμα για να το καταλάβετε.

ομαδική επικοινωνία 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τομ: Γεια σου, σταρκ! Συγχαρητήρια για την επιστροφή του τροπαίου στην πατρίδα.

Stark: Smt. Είναι χαρά να σας εξυπηρετήσω παιδιά.

Έτσι, εδώ ταιριάζει πολύ το Smiling to Myself. Η έννοια του SMT εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πλαίσιο της συνομιλίας. Έχει επίσης πολλές άλλες λιγότερο δημοφιλείς έννοιες, όπως οι λάτρεις των anime μπορούν να αναγνωρίσουν το SMT ως μια σύντομη φόρμα για το βιντεοπαιχνίδι Shin Megami Tensei .

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το τι σημαίνει SMT στο Instagram και σε άλλες πλατφόρμες. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *