Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά».

Η Apple παρουσίασε μια νέα δυνατότητα γνωστή ως Απόσταση οθόνης στο iOS 17 και το iPadOS 17. Η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε iPhone για παιδιά κάτω των 13 ετών σε μια Ομάδα Οικογενειακής κοινής χρήσης.

Εάν χρησιμοποιείτε το iOS 17, το πιθανότερο είναι ότι έχετε παρατηρήσει μια ειδοποίηση απόστασης οθόνης, αλλά δεν έχετε ιδέα τι είναι ή πώς να απαλλαγείτε από αυτήν.

Τι είναι η απόσταση οθόνης στο iPhone;

Η απόσταση οθόνης είναι βασικά μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τα παιδιά να υιοθετούν υγιείς συνήθειες θέασης. Η λειτουργία χρησιμοποιεί την κάμερα TrueDepth για να ανιχνεύει πότε κρατάτε το iPhone σας σε απόσταση μεγαλύτερη από 12 ίντσες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν το iPhone σας παρατηρήσει τέτοια συμβάντα, σας ειδοποιεί να το απομακρύνετε. Η λειτουργία μετρά βασικά την απόσταση μεταξύ της οθόνης και των ματιών σας χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης : Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Πώς να διαγράψετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα σε Android και iPhone

Γιατί εμφανίζεται η ειδοποίηση «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά»;

Το μήνυμα «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά» θα εμφανιστεί μόνο εάν η απόσταση μεταξύ της οθόνης και των ματιών σας είναι μικρότερη από 12 ίντσες.

Αυτή η ειδοποίηση υποδεικνύει ότι η λειτουργία Απόσταση οθόνης του iPhone σας είναι ενεργοποιημένη. Ένας γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από το μήνυμα “Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά” είναι να μετακινήσετε το iPhone σας πιο μακριά.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το iPhone σας κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενδέχεται να λαμβάνετε συχνά αυτήν την ειδοποίηση. Επομένως, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία «Απόσταση οθόνης» για να αποφύγετε το ενδεχόμενο το iPhone να είναι πολύ κοντά.

Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση απόστασης οθόνης “Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά”;

Είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία απόστασης οθόνης σε ένα iPhone. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Χρόνος οθόνης.

Χρόνος οθόνης

3. Στην οθόνη Χρόνος οθόνης, πατήστε στο Απόσταση οθόνης.

Απόσταση οθόνης

4. Στην οθόνη Απόσταση οθόνης, σβήνω η εναλλαγή για «Απόσταση οθόνης».

σβήνω

Αυτό είναι! Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση απόστασης οθόνης «Το iPhone μπορεί να είναι πολύ κοντά» σε ένα iPhone. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη δυνατότητα ακολουθώντας τα ίδια βήματα. απλά φροντίστε να κάνετε εναλλαγή στην επιλογή Απόσταση οθόνης στο Βήμα 4.

Αν και είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Απόσταση οθόνης σε ένα iPhone, συνιστάται να αποφύγετε την απενεργοποίησή της εάν θέλετε να ακολουθήσετε υγιείς συνήθειες προβολής.

Επίσης, εάν θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο μυωπίας, θα πρέπει να διατηρήσετε αυτή τη λειτουργία ενεργοποιημένη. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση της λειτουργίας Απόσταση οθόνης στο iPhone σας. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την απόσταση οθόνης στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *