Το Twitter προσθέτει επίσης μορφή TikTok-Like για τα βίντεό του

Το Twitter προσθέτει επίσης μορφή TikTok-Like για τα βίντεό του

Την Πέμπτη, το Twitter επισήμανε ότι η πλατφόρμα αποκτά ένα νέο καθηλωτικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για να εμφανίζει βίντεο με λειτουργία κύλισης, η οποία είναι η ακριβής ιδέα που προήλθε από την πλατφόρμα σύντομων βίντεο TikTok.

Τα σύντομα βίντεο γίνονται mainstream σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά για το Twitter, δεν περιμέναμε να έρχεται αυτή η δυνατότητα, καθώς το Twitter είναι μια πλατφόρμα micro-blogging. Ας μπούμε σε πλήρη λεπτομέρεια παρακάτω.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο τύπου TikTok έρχεται στο Twitter

Η εταιρεία έχει αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την ενημέρωση σε δύο σημαντικά τμήματα: αυτό το νέο καθηλωτικό πρόγραμμα προβολής βίντεο και τη νέα ενότητα βίντεο στην καρτέλα εξερευνητής.

Αρχικά, ας συζητήσουμε τη νέα καθηλωτική προβολή . Αυτό το νέο πρόγραμμα προβολής βίντεο θα σας εμφανίσει το βίντεο σε πλήρη οθόνη με μια νέα επιλογή εμφάνισης των λογαριασμών των χρηστών με το κουμπί παρακολούθησης και θα δείτε επίσης το κείμενο εκεί.

Επιπλέον, η αναζήτηση και οι επιλογές όπως σχολιασμός, επισήμανση “μου αρέσει”, retweet και κοινή χρήση θα είναι ίδιες με προηγούμενες, αλλά όσον αφορά μια νέα δυνατότητα, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε κύλιση για περισσότερα βίντεο που αναμένεται να σχετίζονται με το πρώτο βίντεο.

Και για να ενεργοποιήσετε αυτήν την προβολή, πρέπει να πατήσετε στο βίντεο που παίζει όπως το Instagram Reels .

Δεύτερον, υπάρχει ένα νέο καρουζέλ βίντεο στην ενότητα ” Για εσάς ” της καρτέλας Εξερεύνηση που θα σας δείχνει δημοφιλή και μοντέρνα βίντεο σε καθηλωτική προβολή ανάλογα με τη βάση των ενδιαφερόντων σας. Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, πώς θα μοιάζει.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το πρόγραμμα προβολής βίντεο πλήρους οθόνης με επιλογή κύλισης για περισσότερα βίντεο παρουσιάστηκε από το TikTok που ανήκει στην ByteDance, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλες πλατφόρμες δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

Και κάποια τελευταία χρόνια, το Instagram , το YouTube και τώρα το Twitter πρόσθεσαν το ίδιο είδος λειτουργιών και εξαρτάται εντελώς από τους χρήστες τους τι βιώνουν ή αν τους αρέσει πραγματικά.

Πείτε μου τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *