10 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση της χρήσης του Διαδικτύου στα Windows 10/11

10 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση της χρήσης του Διαδικτύου στα Windows 10/11

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε WiFi ή ethernet. εάν έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης Διαδικτύου, πρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων. Ας παραδεχτούμε? όταν είμαστε online, τείνουμε να παρασυρόμαστε και μερικές φορές καταλήγουμε να εξαντλούμε το πακέτο ίντερνετ ολόκληρου του μήνα μέσα σε λίγες μέρες.

Αυτές οι συνήθειες μπορεί να είναι ενοχλητικές, αλλά μπορούν εύκολα να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές των Windows 10 διαθέσιμες εκεί έξω που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη χρήση του Διαδικτύου σας. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα Windows 10 εφαρμογές για την παρακολούθηση της χρήσης του Διαδικτύου.

Πώς να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στα Windows 10/11

Πώς να περιορίσετε το εύρος ζώνης Internet των χρηστών WiFi

Λίστα με τα καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση της χρήσης του Διαδικτύου στα Windows

Έτσι, εάν έχετε ένα περιορισμένο πρόγραμμα ευρυζωνικότητας, ελέγξτε τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για παρακολουθεί τη χρήση του Διαδικτύου καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία.

1. NetBalancer

NetBalancer

Το NetBalancer είναι ένα από τα κορυφαία και προηγμένα πρόγραμμα για την παρακολούθηση της χρήσης του διαδικτύου στο λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε πολλούς προσαρμογείς δικτύου. Το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση υπηρεσιών συστήματος επίσης. Η premium έκδοση σάς επιτρέπει να ορίζετε όρια ταχύτητας για κάθε εκτελούμενη διαδικασία.

2. Γυάλινο σύρμα

Γυάλινο σύρμα

Εάν ψάχνετε για ένα εργαλείο των Windows 10 για να ελέγξτε τις τρέχουσες και προηγούμενες δραστηριότητες του δικτύου σας, το Glasswire μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Παρουσιάζει μια λεπτομερή επισκόπηση όλης της δραστηριότητάς σας στο Διαδίκτυο σε γραφήματα.

Σας επιτρέπει επίσης να επιστρέψετε έως και 30 ημέρες για να δείτε ποιες εφαρμογές και διαδικασίες έχουν προκαλέσει αύξηση στη δραστηριότητα του δικτύου. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε κανόνες τείχους προστασίας.

3. NetTraffic

NetTraffic

Το NetTraffic είναι ένα ελαφρύ, εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο παρακολούθησης δεδομένων για Windows. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να παρακολουθείτε δεδομένα εύρους ζώνης σε πολλούς προσαρμογείς δικτύου, LAN και συνδέσεις WiFi.

Ωστόσο, η εφαρμογή έχει μερικά μειονεκτήματα, όπως δεν παρακολουθεί τους χρήστες ή τις εφαρμογές. Διαθέτει επίσης ένα αιωρούμενο widget που δείχνει τις απαραίτητες λεπτομέρειες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

4. Μετρητής εύρους ζώνης Shaplus

Μετρητής εύρους ζώνης Shaplus

Είναι ένα από τα καλύτερα και ελαφριά λογισμικό για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στο διαδίκτυο στον υπολογιστή με Windows.

Μόλις εγκατασταθεί, το εργαλείο παραμένει στο δίσκο συστήματος και εμφανίζει τη χρήση του εύρους ζώνης των Now, Today και This Month. Είναι αρκετά απλό στη χρήση και ιδανικό για όσους έχουν περιορισμένο εύρος ζώνης ευρυζωνική σύνδεση/ADSL.

5. Φρουρός του Διχτυού

Φρουρός του Διχτυού

Είναι το πιο δυνατό λογισμικό παρακολούθησης διαδικτύου στη λίστα. Είναι ένα από τα πιο προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης εύρους ζώνης που είναι διαθέσιμα για το λειτουργικό σύστημα Windows. Διαθέτει πολλές μοναδικές δυνατότητες παρακολούθησης που σας βοηθούν να παρακολουθείτε το εύρος ζώνης δικτύου του συστήματος.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε ένα παγκόσμιο όριο δικτύου. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης ένα αιωρούμενο widget που δείχνει τη χρήση δεδομένων δικτύου σε πραγματικό χρόνο.

6. BitMeter OS

BitMeter OS

Αν ψάχνετε για το καλύτερο, δωρεάν, ανοιχτού κώδικα εργαλείο παρακολούθησης εύρους ζώνης για Windows, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το BitMeter OS.

Με το BitMeter OS, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε πόσο χρησιμοποιείτε το εύρος ζώνης σας στο Διαδίκτυο. Το εργαλείο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και λειτουργεί στο παρασκήνιο χωρίς να επιβραδύνει τη συσκευή σας.

7. Παρακολούθηση εύρους ζώνης FreeMeter

Παρακολούθηση εύρους ζώνης FreeMeter

Το FreeMeter Bandwidth Monitor είναι ένα φορητό εργαλείο για την παρακολούθηση της ταχύτητας λήψης/φόρτωσης και του εύρους ζώνης. Δεδομένου ότι είναι ένα φορητό εργαλείο, μπορείτε να αποθηκεύσετε το FreeMeter Bandwidth Monitor σε μια μονάδα flash USB και να το εκτελέσετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Το εργαλείο είναι ελαφρύ και δεν επιβαρύνει τη συνολική απόδοση του υπολογιστή.

8. NetWorx

NetWorx

Το NetWorx από το Softperfect είναι ένα άλλο καλύτερο εργαλείο παρακολούθησης εύρους ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Windows 10. Το εργαλείο συλλέγει κυρίως αναφορές χρήσης εύρους ζώνης και μετρά την ταχύτητα του Διαδικτύου. Το NetWorx υποστηρίζει επίσης καλωδιακά μόντεμ, ADSL, κάρτες Wifi και άλλα.

9. NetSpeedMonitor

NetSpeedMonitor

Λοιπόν, το NetSpeedMonitor προσθέτει ένα εργαλείο μέτρησης ταχύτητας Διαδικτύου ακριβώς στη γραμμή εργασιών. Ο μετρητής της γραμμής εργασιών δείχνει την ταχύτητα μεταφόρτωσης και λήψης σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε ακόμη να ανοίξετε τον πίνακα NetSpeedMonitor για να ελέγξετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως η χρήση εύρους ζώνης, η χρήση δεδομένων βάσει εφαρμογών κ.λπ.

10. Cucusoft Net Guard

Cucusoft Net Guard

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο παρακολούθησης εύρους ζώνης για Windows που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το Cucusoft Net Guard είναι πιο χρήσιμο επειδή σας ενημερώνει για την εφαρμογή ή τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυό σας.

Με το Cucusoft Net Guard, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη χρήση της ευρυζωνικής σας σύνδεσης. Το εργαλείο μπορεί επίσης να ορίσει ένα μηνιαίο όριο για την κίνηση στο διαδίκτυο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς παρακολουθώ τη χρήση του διαδικτύου στα Windows 10/11;

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε τη χρήση του διαδικτύου στα Windows είναι χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση εργασιών. Μπορείτε να ανοίξετε τη Διαχείριση εργασιών από την αναζήτηση των Windows και να ελέγξετε την καρτέλα Δίκτυο. Αυτό θα σας δείξει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυό σας.

Υπάρχει τρόπος παρακολούθησης της χρήσης Wi-Fi;

Ναι, η παρακολούθηση της χρήσης WiFi σε υπολογιστή με Windows είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να ελέγξετε τις Ρυθμίσεις χρήσης δεδομένων των Windows από τις Ρυθμίσεις > Δίκτυο και Διαδίκτυο > Προηγμένες ρυθμίσεις δικτύου > Χρήση δεδομένων. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που αναφέρονται για να παρακολουθείτε τη χρήση του WiFi.

Πώς μπορώ να ελέγξω την καθημερινή μου χρήση του Διαδικτύου στον φορητό υπολογιστή μου;

Για να ελέγξετε την καθημερινή σας χρήση Διαδικτύου στον φορητό υπολογιστή σας, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις των Windows και μεταβείτε στο Δίκτυο και διαδίκτυο > Χρήση δεδομένων > Προβολή χρήσης ανά εφαρμογή. Το εργαλείο τρίτου κατασκευαστή NetworkUsageView εμφανίζει επίσης την καθημερινή χρήση δικτύου στα Windows 10.

Είναι ασφαλή αυτά τα εργαλεία παρακολούθησης δεδομένων των Windows 10;

Ναι, όλα τα εργαλεία που αναφέρονται στο άρθρο είναι ασφαλή για λήψη και χρήση. Απλώς φροντίστε να τα κατεβάσετε από αξιόπιστες πηγές ή τον επίσημο ιστότοπό τους.

Πώς να ελέγξετε τη χρήση δεδομένων στα Windows 10;

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια μετρημένη σύνδεση στα Windows 10 για να περιορίσετε τη χρήση δεδομένων στα Windows. Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τον περιορισμό της χρήσης δεδομένων στα Windows 10. Φροντίστε να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε τα βήματα.

Έτσι, αυτές είναι οι πέντε καλύτερες εφαρμογές των Windows 10 για την παρακολούθηση της χρήσης του Διαδικτύου. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να βρείτε και να υπολογίσετε το εύρος στο Excel

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου της Samsung

Πώς να ενισχύσετε και να αυξήσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας έως και 20%

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *