10 καλύτερα κόλπα και κώδικες για αναζήτηση στο Google σαν επαγγελματίας

Ο τεχνολογικός γίγαντας Google επεκτείνει τις υπηρεσίες του καθημερινά για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών του και επί του παρόντος σας επιτρέπει να κάνετε σχεδόν τα πάντα. Όπως και στο Google, μπορείτε ακόμη και να μάθετε αν η αγαπημένη σας γραμμή είναι γεμάτη ή όχι, και όχι μόνο, επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να χρησιμοποιούν τις πολλαπλές προσθήκες και τις επεκτάσεις Chrome για να κάνουν όλες τις αναζητήσεις και τις εργασίες σας πιο παραγωγικές.

Ωστόσο, εκτός από όλα αυτά, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν ορισμένοι κωδικοί αναζήτησης Google που δεν γνωρίζουν πολλοί χρήστες και είναι γεγονός ότι όλοι αυτοί οι μυστικοί κωδικοί μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η χρήση του Google κατά την αναζήτηση για κάτι περιορίζεται αρκετά στην πληκτρολόγηση μιας σειράς λέξεων ή στη χρήση φωνητικής αναζήτησης.

42 Μυστικοί Κώδικες Android και Hacks που πρέπει να γνωρίζετε

Λίστα με τα 10 καλύτερα κόλπα και κωδικούς για αναζήτηση στο Google σαν επαγγελματίας

Αλλά στην πραγματικότητα, ο τεχνολογικός γίγαντας Google έχει πολλά να μας προσφέρει για να πραγματοποιήσουμε σύνθετες αναζητήσεις, να κερδίσουμε χρόνο και να λάβουμε πιο ακριβείς απαντήσεις από τα ρομπότ του, ως μια σειρά από κόλπα για την αναζήτηση στο Google που πρέπει να χειριστούμε αν θέλετε να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε. αναζητούν. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας εξερευνήσουμε τη λίστα που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

Ρητή φράση

Εάν θέλετε να αναζητήσετε περιεχόμενο που σχετίζεται με μια έννοια, είναι προτιμότερο να αναζητήσετε τις λέξεις ρητά, για τις οποίες πρέπει να χρησιμοποιήσετε διπλά εισαγωγικά.

Παράδειγμα αναζήτησης: “inbound marketing”

Εξαίρεση λέξεων

Εάν θέλετε να αναζητήσετε περιεχόμενο σχετικά με μια συγκεκριμένη έννοια, αλλά να αποκλείσετε οποιοδήποτε αποτέλεσμα που περιέχει έναν συγκεκριμένο όρο, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο – μπροστά από την εξαιρούμενη λέξη.

Παράδειγμα αναζήτησης: εισερχόμενο μάρκετινγκ -διαφήμιση

Αυτό ή εκείνο

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τον τελεστή OR μεταξύ των λέξεων για να το κάνετε αυτό.

Παράδειγμα αναζήτησης: εισερχόμενο μάρκετινγκ Ή διαφήμιση

Λέξεις στο κείμενο

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να γράψετε τον κώδικα allintext ακολουθούμενο από λέξεις ή φράσεις.

Παράδειγμα αναζήτησης: allintext:Καφετέρια Καλκούτα

Λέξεις στο κείμενο + τίτλος, διεύθυνση URL κ.λπ.

Εάν θέλετε να βρείτε έναν ιστότοπο όπου ένας όρος εμφανίζεται στο κείμενο αυτής της σελίδας και ένας άλλος όρος σε άλλο μέρος, όπως ο τίτλος ή η διεύθυνση URL, γράψτε τον πρώτο όρο ακολουθούμενο από το κείμενο: ακολουθείται αμέσως για τον άλλο όρο.

Παράδειγμα αναζήτησης: neil diamond intext:κόκκινα ρούχα

Λέξεις στον τίτλο

Για να γίνει αυτό, η αναζήτησή σας στο Google πρέπει να προηγείται από τον όρο allintitle: ακολουθούμενο από λέξεις ή φράσεις.

Παράδειγμα αναζήτησης: allintitle:sweet shop

Λέξεις στον τίτλο + κείμενο, διεύθυνση URL κ.λπ.

Όπως κείμενο ή διεύθυνση URL: Γράψτε τον πρώτο όρο ακολουθούμενο από τον τίτλο: και αμέσως μετά τον άλλο όρο.

Παράδειγμα αναζήτησης: αντιγριπικό εμβόλιο intitle:advice

Λέξεις στη διεύθυνση URL

Εάν θέλετε να αναζητήσετε σελίδες με το ερώτημα αναζήτησής σας να αναφέρεται στη διεύθυνση URL, πληκτρολογήστε allinurl: αμέσως μετά τη λέξη που θέλετε.

Παράδειγμα αναζήτησης: allinurl:techviral blog

Πώς να κάνετε αναζήτηση σε έναν ιστότοπο

Εάν θέλετε να αναζητήσετε περιεχόμενο σε μια πλατφόρμα που ταιριάζει με μια συγκεκριμένη φράση ή όρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google ακόμα κι αν η σελίδα δεν διαθέτει εσωτερική μηχανή αναζήτησης. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τον τροποποιητή ιστότοπου: anysite.com ακολουθούμενο από τον όρο αναζήτησης.

Παράδειγμα αναζήτησης: site:techviral.net “tutorials”

Σχετική αναζήτηση

Εάν θέλετε να βρείτε νέους ιστότοπους με παρόμοιο περιεχόμενο με άλλους που ήδη γνωρίζετε, χρησιμοποιήστε τον σχετικό κώδικα: mysite.com.

Παράδειγμα αναζήτησης: related:directvortex.gr

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, απλά μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης:Λίστα με τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα Kodi

Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες iPhone

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *