11 καλύτερες εφαρμογές ενίσχυσης έντασης ήχου για συσκευή Android

Ο ήχος ή η ένταση είναι ένα τέτοιο πράγμα που συχνά παραβλέπουμε όταν αγοράζουμε ένα νέο smartphone Android. Αλλά, χωρίς τον κατάλληλο ήχο, δεν μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας τραγούδι, βίντεο ή ακόμα και παιχνίδι.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συχνά κατά την αναπαραγωγή μουσικής και την παρακολούθηση βίντεο είναι ότι πολλά smartphone Android δεν είναι αρκετά δυνατά. Εξαιτίας αυτού, σκεφτόμαστε συχνά να αγοράσουμε ένα νέο smartphone ή ένα καλύτερο ακουστικό.

Αλλά η αγορά ενός νέου smartphone/ακουστικού για καλύτερο ήχο δεν είναι η κατάλληλη επιλογή. πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε ορισμένες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για ενισχύστε την ένταση του Android και μετά πάρτε μια απόφαση.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε την έλλειψη ήχου στο Google Chrome για Android

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ενίσχυσης όγκου για Android

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές ενίσχυσης όγκου για Android που λειτουργούν πραγματικά. Τα περισσότερα είναι ισοσταθμιστές που σας επιτρέπουν να παίζετε με τις συχνότητες ήχου για να έχετε καλύτερο ήχο. Εδω είναι μερικά καλύτερες εφαρμογές ενίσχυσης όγκου για αντρόιντ.

Σπουδαίος: Η αναπαραγωγή πολύ δυνατών ήχων και η ακρόαση σε υψηλή ένταση για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να καταστρέψει τόσο τα ηχεία όσο και την ακοή. Επομένως, εάν παραμορφώσετε τον ήχο, χαμηλώστε το επίπεδο έντασης. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει κατεστραμμένα ηχεία και ακουστικά. Επομένως, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές με δική σας ευθύνη.

1. Volume Booster GOODEV

Volume Booster GOODEV

Το Volume Booster GOODEV διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά και απλή. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι ενισχύει την ένταση του ήχου του ηχείου ή των ακουστικών σας, κάτι που το κάνει κάνοντας κάποιες αλλαγές στα αρχεία συστήματος.

Ωστόσο, το Volume Booster GOODEV δεν λειτουργεί σε συσκευές Android που εκτελούνται σε Android 4.2. Επίσης, λίγοι χρήστες έχουν αναφέρει κατεστραμμένα ηχεία και ακουστικά. Επομένως, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή με δική σας ευθύνη.

2. VLC για Android

VLC για Android

Η δημοφιλής εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για υπολογιστές, VLC, είναι διαθέσιμη για Android. Το καλό με το VLC για Android είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές πολυμέσων.

Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να αυξήσετε την έξοδο ήχου στο μέγιστο επίπεδο. Ωστόσο, η αύξηση του ήχου πάνω από το προεπιλεγμένο επίπεδο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα ηχεία ή τα αυτιά σας.

3. Ακριβής Όγκος

Ακριβής Όγκος

Αν ψάχνετε για ένα κέντρο ελέγχου έντασης με πλήρεις δυνατότητες για τη συσκευή σας Android, τότε το Precise Volume μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Το Precise Volume παρακάμπτει το όριο των 15 βημάτων έντασης ήχου του Android, εγκαταλείποντας 100 διαφορετικά επίπεδα έντασης. Συνδέεται με ασφάλεια στο ηχοσύστημα της συσκευής σας για να παρέχει περισσότερες επιλογές ελέγχου έντασης.

4. Ισοσταθμιστής FX

Ισοσταθμιστής FX

Αν ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε την ποιότητα εξόδου ήχου της συσκευής σας Android, δοκιμάστε το Equalizer FX. Είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ισοσταθμιστή που διατίθενται για smartphone Android.

Το Equalizer FX σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα επίπεδα εφέ ήχου για να αξιοποιήσετε καλύτερα τη μουσική σας. Από προεπιλογή, το Equalizer FX προσφέρει 12 διαφορετικές προεπιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε την προεπιλογή ήχου σας με αυτήν την εφαρμογή.

5. Viper4Android

Viper4Android

Εάν διαθέτετε ένα smartphone Android με ρίζες, το Viper4Android μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το Viper4Android χρειάζεται πρόσβαση root για να εφαρμόσει φίλτρα ήχου στο συνολικό σύστημα. Με αυτό, τα βελτιωμένα ηχητικά εφέ γίνονται αισθητά από οποιαδήποτε εφαρμογή Android που χρησιμοποιείτε.

Το Viper4Android έχει μια λειτουργία γνωστή ως πρόσθετη λειτουργία δυνατού ήχου, η οποία εκτείνεται από ελαφρά έως εξαιρετικά επίπεδα ισχύος. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Viper4Android προσφέρει επίσης μερικές επιλογές βελτιστοποίησης ηχείων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερη ποιότητα ήχου από το ηχείο του τηλεφώνου σας.

6. Super High Volume Booster

Super High Volume Booster

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store, αλλά ο τρόπος λειτουργίας της παραμένει αναπάντητος. Η καταχώριση του Google Play Store λέει ότι μπορεί να αυξήσει την ένταση του ήχου με ένα μόνο κλικ, αλλά δεν παρέχει λεπτομέρειες για το πώς γίνεται.

Η εφαρμογή δεν προσφέρει στους χρήστες ισοσταθμιστή για τη βελτίωση των τόνων ήχου. Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν ισχυριστεί ότι επιδεινώνει την ποιότητα του ήχου. Δεδομένου ότι ο προγραμματιστής της εφαρμογής δεν έχει αποκαλύψει πώς λειτουργεί, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε σε μια παλιά συσκευή.

7. Volume Booster PRO

Volume Booster PRO

Αυτή η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι αυξάνει την ένταση όλων των μέσων μουσικής, συμπεριλαμβανομένου του ήχου βίντεο, του ήχου παιχνιδιού, του ήχου μουσικής κ.λπ. και τα λοιπά.

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android και είναι η καλύτερη εφαρμογή ενίσχυσης όγκου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

8. Super Loud Volume Booster

Super Loud Volume Booster

Αν και η καταχώριση του Google Play Store δεν λέει πολλά για την εφαρμογή Super Loud Volume Booster, εξακολουθεί να λειτουργεί. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και χρειάζεται λιγότερο από 10 MB χώρου για να εγκατασταθεί στο smartphone σας.

Αντί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του συστήματος, το Super Loud Volume Booster σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα soundtrack σας για να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή του. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενίσχυση των ηχείων του smartphone σας.

9. Speaker Boost

Speaker Boost

Αυτή η εφαρμογή διαφέρει από κάθε άλλη εφαρμογή που αναφέρεται στο άρθρο. Αντί να εξαρτάται από τον ισοσταθμιστή και το προφίλ ήχου, βελτιώνει την ένταση του ήχου αφαιρώντας τον θόρυβο που αποσπά την προσοχή.

Εκτός από αυτό, το Speaker Boost προσφέρει επίσης έναν ενισχυτή μουσικής. Η εφαρμογή Android λειτουργεί τόσο σε ριζικά όσο και σε μη ριζικά smartphone Android.

10. ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΗΧΟΥ

Λοιπόν, ο Ενισχυτής ήχου από την Google είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ενίσχυσης έντασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Η εφαρμογή προορίζεται μόνο για τη βελτίωση του ήχου από τη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας ακουστικά.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ενισχυτή Ήχου περιλαμβάνουν την ενίσχυση της σιωπής και τη μείωση των δυνατών ήχων, την εξατομίκευση της εμπειρίας ακρόασης και τη μείωση των ανεπιθύμητων ή αποσπαστικών θορύβων.

11. BlackPlayer

BlackPlayer

Το BlackPlayer είναι μια όμορφη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για smartphone Android. Η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, ομαλή και έχει μοντέρνο μινιμαλιστικό σχεδιασμό υλικού.

Έχουμε καταχωρήσει αυτό λόγω του ισοσταθμιστή 5 ζωνών με πολλές προεπιλογές. Παίρνετε προεπιλογή για BassBoost, εικονικοποίηση 3D surround, ενισχυτή κ.λπ.

Μπορείτε να παίξετε με τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή για να πετύχετε καλύτερο ήχο. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε τις ετικέτες ID3, να αλλάξετε το θέμα του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής, να φέρετε γραφικά στοιχεία για έλεγχο μουσικής και πολλά άλλα.

Συχνές Ερωτήσεις

Λειτουργούν πραγματικά οι εφαρμογές ενίσχυσης ήχου;

Δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές ενίσχυσης ήχου στο Google Play Store. Μερικά είναι καλά χωρίς χρήση και απλώς σας στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα με διαφημίσεις. Ωστόσο, αυτό που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή λειτουργεί.

Είναι ασφαλές η αύξηση του όγκου;

Η χρήση εφαρμογών ενίσχυσης έντασης είναι ασφαλής, αλλά η συνεχής ακρόαση δυνατού ήχου μπορεί να βλάψει το αυτί σας. Επομένως, είναι καλύτερο να αποφύγετε την υπερβολική αύξηση του ήχου.

Μπορεί ο ενισχυτής έντασης να βλάψει τα ηχεία;

Οι εφαρμογές ενίσχυσης έντασης για Android δεν μπορούν να βλάψουν τα ηχεία. Στην πραγματικότητα, αξιοποιούν στο έπακρο το ηχείο του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, εάν μια εφαρμογή τροποποιήσει τις ονομασίες ισχύος του ηχείου, μπορεί να κάψει/λιώσει το πηνίο του προγράμματος οδήγησης και να το καταστρέψει.

Πώς μπορώ να κάνω δυνατά τα ηχεία του τηλεφώνου μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές ενίσχυσης ήχου για να κάνετε δυνατά τα ηχεία του τηλεφώνου σας. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων, μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας σε ένα εξωτερικό ηχείο.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android Volume Boosters που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Τρόπος διόρθωσης σφάλματος που δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή εξόδου ήχου στα Windows

Πώς να αποκλείσετε τα κουμπιά έντασης ήχου στο τηλέφωνο Android

10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *