12 καλύτερες εφαρμογές ισοσταθμιστή για Android το 2023 (Boost Audio)

Σήμερα, τα smartphones έχουν γίνει η κύρια πηγή κατανάλωσης πολυμέσων. Αν μιλάμε για smartphone Android, το μεγαλύτερο μέρος της συσκευής έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Το στοκ αναπαραγωγής μουσικής λειτουργεί καλά για ακρόαση μουσικής, αλλά δεν διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες που σχετίζονται με τη μουσική, όπως ένας ισοσταθμιστής.

Το Android έχει υποστηρίξει ισοσταθμιστές για λίγο, αλλά είναι άχρηστο γιατί προσφέρει λιγότερους ελέγχους. Έτσι, για να έχετε την καλύτερη εμπειρία ακρόασης μουσικής, πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ισοσταθμιστή.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ισοσταθμιστή για Android (Boost Audio)

Μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες συχνότητες με εφαρμογές ισοσταθμιστή για να έχετε τον τέλειο ήχο. Οι εφαρμογές ισοσταθμιστή θα βελτιώσουν συνολικά την ποιότητα εξόδου μουσικής της συσκευής σας.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ισοσταθμιστή Android .

1. SpotiQ

SpotiQ

Το SpotiQ είναι μια πλήρης εφαρμογή ισοσταθμιστή ήχου διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή υποστηρίζει έναν ισοσταθμιστή πέντε ζωνών συχνοτήτων, ο οποίος εντοπίζει αυτόματα το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής σας.

Η εφαρμογή έχει πολλές ενσωματωμένες προεπιλογές ήχου. μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου. Το καλό με το SpotiQ είναι ότι εντοπίζει αυτόματα τα τραγούδια του Spotify και εφαρμόζει την επιλεγμένη προεπιλογή σας.

2. Poweramp Equalizer

Poweramp Equalizer

Αν ψάχνετε για μια προηγμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android , μην ψάχνετε άλλο από το Poweramp Equalizer. Είναι μια πλήρης εφαρμογή ισοσταθμιστή που σας προσφέρει πολλές δυνατότητες και επιλογές.

Όσον αφορά τη συμβατότητα του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής, υποστηρίχθηκαν τα περισσότερα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου και εφαρμογές ροής τρίτων κατασκευαστών. Συνολικά, το Poweramp Equalizer είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ισοσταθμιστή ήχου για Android.

3. Equalizer & Bass Booster

Equalizer & Bass Booster

Είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές ισοσταθμιστή Android που διατίθενται στο Play Store. Το καλό με το Equalizer & Bass Booster είναι ότι παρέχει και ισοσταθμιστή και ενισχυτή μπάσων.

Όσον αφορά τον ισοσταθμιστή, η εφαρμογή παρέχει έναν ισοσταθμιστή πέντε ζωνών για τον έλεγχο της εξόδου ήχου.

4. Equalizer FX

Ισοσταθμιστής FX

Αυτή είναι μια εφαρμογή ισοσταθμιστή Android με πολλές δυνατότητες και καθαρή διεπαφή . Όπως το Equalizer & Bass Booster, το Equalizer FX προσφέρει στους χρήστες έναν ισοσταθμιστή πέντε ζωνών, ενίσχυση μπάσων και λειτουργίες εικονικοποίησης.

Εκτός από αυτό, το Equalizer FX είναι επίσης γνωστό για το προηγμένο χαρακτηριστικό Loudness Enhancer, το οποίο λειτουργεί με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.

5. Music Equalizer

Ισοσταθμιστής μουσικής

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android με δυνατότητα ισοσταθμιστή και εξαιρετική διεπαφή, τότε το Music Equalizer μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Όσον αφορά τη λειτουργία ισοσταθμιστή, η εφαρμογή παρέχει έναν ισοσταθμιστή πέντε ζωνών με ενισχυτή μπάσων. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ισοσταθμιστής σας παρέχει επίσης περισσότερες από δέκα προκαθορισμένες προεπιλογές.

6. Music Volume EQ

Music Equalizer EQ

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές Android Equalizer στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Music Volume EQ είναι ότι λειτουργεί αρκετά καλά με όλες τις εκδόσεις Android και ο προγραμματιστής ισχυρίζεται ότι θα πρέπει να λειτουργεί καλά με τις περισσότερες από τις διάσημες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων για Android.

Το Music Volume EQ παρέχει επίσης στους χρήστες πέντε ισοσταθμιστή μπάντας και εννέα προεπιλογές.

7. Equalizer ακουστικών

Equalizer ακουστικών

Αυτή η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες έναν ισοσταθμιστή πέντε ζωνών και λειτουργεί μόνο όταν ανιχνεύει ακουστικά. Μόλις ρυθμίσετε, το Headphones Equalizer προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την αναπαραγωγή μουσικής.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Headphones Equalizer είναι επίσης γνωστό για τα εργαλεία διόρθωσης βαθμονόμησης ακουστικών.

8. Equalizer ενισχυτικό αναπαραγωγής μουσικής

Equalizer ενισχυτή αναπαραγωγής μουσικής

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για να καλύψετε τις μουσικές σας ανάγκες , δοκιμάστε το ενισχυτή αναπαραγωγής μουσικής Equalizer.

Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής all-in-one διαθέσιμη εκεί έξω με υποστήριξη Equalizer. Επιπλέον, προσφέρει ισοσταθμιστή 7 ζωνών και ισχυρό ενισχυτή έντασης μπάσων.

9. Flat Equalizer

Επίπεδος ισοσταθμιστής

Το Flat Equalizer είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή ισοσταθμιστή Android στο Google Play Store. Το υπέροχο πράγμα με το Flat Equalizer είναι η ελάχιστη επίπεδη διεπαφή χρήστη που ακολουθεί το Material Design της Google.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή ισοσταθμιστή προσφέρει επίσης στους χρήστες δύο διαφορετικά θέματα – Light και Dark. Έτσι, το Flat Equalizer είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ισοσταθμιστή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

10. Music Player – 10 Brands Equalizer Audio Player

Music Player - 10 Brands Equalizer Audio Player

Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής με ενσωματωμένο ισοσταθμιστή δέκα ζωνών. Επιπλέον, η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων μουσικής όπως mp3, midi, wav, FLAC, raw, aac κ.λπ.

Προσφέρει επίσης στους χρήστες 12 προεπιλογές μουσικής όπως Bass, Pure Voice, Classical, Dance κ.λπ.

11. Παίκτης Muzio

Παίκτης Muzio

Το Muzio Player είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android που είναι γρήγορη, κομψή και πολύ ισχυρή. Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android, αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία μουσικής που έχετε αποθηκεύσει τοπικά.

Παραθέσαμε τη συσκευή αναπαραγωγής Muzio επειδή συνοδεύεται από έναν ισχυρό ισοσταθμιστή. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή για να ενισχύσετε την εμπειρία αναπαραγωγής μουσικής σας.

Επί του παρόντος, ο ισοσταθμιστής μουσικής υποστηρίζει 10 δωρεάν προεπιλογές, 5 μπάντες, εικονικοποιητή και προσαρμογές εφέ 3D αντήχησης κ.λπ.

12. Καλλωπιστικό ήχου

Καλλωπιστικό ήχου

Το Sound Beautifier είναι μια λιγότερο γνωστή εφαρμογή ισοσταθμιστή για Android που μπορεί να κάνει την αγαπημένη σας μουσική να ακούγεται πιο όμορφη.

Η εφαρμογή ισοσταθμιστή για Android σάς επιτρέπει να αλλάξετε τις συχνότητες ήχου, να ενισχύσετε τα επίπεδα μπάσων, να ενισχύσετε την ένταση, να ομορφύνετε τη μουσική προσαρμόζοντας τις προεπιλογές κ.λπ.

Το Sound Beautifier είναι εξαιρετικά συμβατό με μεγάφωνα, ηχεία Bluetooth, ακουστικά και ακουστικά. Υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα εξόδου ήχου μετά την προσαρμογή των ρυθμίσεων του ισοσταθμιστή.

Επομένως, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android Equalizer που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα . Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

καλύτερο λογισμικό ισοσταθμιστή για Windows 

ισοσταθμιστές ήχου για Windows

εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: