εφαρμογές άσκησης

13 καλύτερες εφαρμογές άσκησης για Android το 2023

Η φόρμα και η εφαρμογή ενός υγιεινού προγράμματος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο παθήσεων υγείας όπως η αρτηριακή πίεση, η αϋπνία, η χοληστερόλη κ.λπ. Δυστυχώς, υπάρχουν μερικές αναφορές που υποδηλώνουν ότι τα smartphone μπορούν να καταστρέψουν την υγεία μας.

Αν και είναι αλήθεια ότι τα smartphone μπορούν να καταστρέψουν την υγεία μας και να μας κάνουν τεμπέληδες, αυτό που ισχύει επίσης είναι ότι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε υγιεινές συνήθειες.

Ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Google Play Store. θα βρείτε πολλές εφαρμογές Android που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση . Επιπλέον, αυτές οι εφαρμογές έχουν εκατομμύρια λήψεις. Αυτός ο αριθμός υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι που ευαισθητοποιούνται για τη φυσική κατάσταση και την υγεία εξακολουθούν να υπάρχουν και ήδη χρησιμοποιούν τα smartphone τους για τα καλά.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές Android για απόκρυψη φωτογραφιών και βίντεο

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές άσκησης για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές άσκησης για Android που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς.

1. Προπόνηση 7 λεπτών

Προπόνηση 7 λεπτών

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές γυμναστικής Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να χάσουν βάρος.

Όπως λέει και το όνομα, το 7 Minute Workout παρέχει ρουτίνες προπόνησης που δεν διαρκούν περισσότερο από 7 λεπτά. Επιπλέον, το 7 Minute Workout προσφέρει ασκήσεις για να τονώσετε τους κοιλιακούς, το στήθος, τους μηρούς και τα πόδια.

2. Γιόγκα τσέπης

Γιόγκα τσέπης

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Το Pocket Yoga είναι απλό στη χρήση σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας.

Η εστίασή του είναι μόνο στις πρακτικές Γιόγκα. Κάθε μια από τις πρακτικές Γιόγκα χωρίστηκε σε διαφορετικές συνεδρίες. Κάθε μία από τις συνεδρίες έχει διαφορετική διάρκεια και δυσκολία.

3. Υπενθύμιση ποτού νερού

Υπενθύμιση ποτού νερού

Το Water Drink Reminder δεν είναι μια εφαρμογή άσκησης Android στη λίστα, αλλά αξίζει να είναι στη λίστα. Δεδομένου ότι το νερό παίζει ζωτικό ρόλο στη βελτίωση της υγείας μας, είναι χρήσιμο να έχουμε τέτοιες εφαρμογές.

Το Water Drink Reminder είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αυτοβελτίωσης που σας υπενθυμίζει να πίνετε αρκετό νερό.

4. Παιχνίδια μυαλού

Παιχνίδια μυαλού

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο εγκέφαλός μας είναι απαραίτητος για τη βελτίωση της υγείας μας. Έτσι, τα Mind Games είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή για την εξάσκηση νοητικών δεξιοτήτων. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες πολλά παιχνίδια εκπαίδευσης εγκεφάλου της Mindware που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη βελτίωση των νοητικών τους ικανοτήτων.

Έτσι, με τα Mind Games, μπορείτε να εξασκήσετε τη μνήμη εργασίας και την ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου σας.

5. FitOn

Νίκη

Το FitOn είναι μια απόλυτη εφαρμογή προπόνησης για Android που σας βοηθά να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε φόρμα ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή είναι δημοφιλής λόγω των δωρεάν βίντεο γυμναστικής στο σπίτι.

Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε εξατομικευμένα σχέδια φυσικής κατάστασης και καθοδηγούμενους διαλογισμούς. Η εφαρμογή έχει τα πάντα για να διατηρήσει τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε στο live leaderboard για φιλικό ανταγωνισμό και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

6. Προπόνηση στο σπίτι

Προπόνηση στο σπίτι

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Home Workout είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή προπόνησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε μυς και να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Η εφαρμογή έχει πολλές ρουτίνες προθέρμανσης και διατάσεων για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα σώμα σε φόρμα.

7. 10 Ασκήσεις Ολόσωμου

10 Ασκήσεις Ολόσωμου

Όπως λέει η εφαρμογή, το 10 Full Body Exercises είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή άσκησης για Android το 2022. Αν και η εφαρμογή δεν είναι δημοφιλής, περιλαμβάνει μια προπόνηση για όλο το σώμα που θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος, να αποκτήσετε κοιλιακούς, να εκπαιδεύσετε τα χέρια σας κ.λπ. , με 10 ασκήσεις για ολόκληρο το σώμα, μπορείτε να κάνετε το σώμα σας δυνατό και υγιές.

8. Γυναικεία γυμναστική

Γυναικεία γυμναστική

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές προπόνησης γυναικών στο Google Play Store. Το καλύτερο πράγμα για το Female Fitness είναι ότι έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε το σώμα σας, να κάψετε θερμίδες και να χάσετε βάρος. Το Female Fitness προσφέρει στους χρήστες επιστημονικά αποδεδειγμένες ασκήσεις για να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τη συνολική υγεία.

9. Πρόκληση γυμναστικής 30 ημερών

30 Day Fitness Challenge

Το όνομα της εφαρμογής τα λέει όλα. Δοκιμάστε αυτήν την εφαρμογή εάν είστε πρόθυμοι να αποκτήσετε φυσική κατάσταση μέσα σε 30 ημέρες.

Η εφαρμογή αποτελείται από μια πρόκληση φυσικής κατάστασης 30 ημερών που σχεδιάζει ένας επαγγελματίας προπονητής γυμναστικής. Κάθε άσκηση στην εφαρμογή έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βελτιώνει το επίπεδο φυσικής κατάστασης και την υγεία σας.

10. Fitness & Bodybuilding

Fitness & Bodybuilding

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή γυμναστικής Android για να εξερευνήσετε ασκήσεις με υποστήριξη βίντεο, πρέπει να δοκιμάσετε το Fitness & Bodybuilding. Μάντεψε? Το Fitness & Bodybuilding παραθέτει τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις για κάθε μυϊκή ομάδα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρέχει επίσης οδηγίες κειμένου με εικόνες για κάθε άσκηση. Εκτός από αυτό, το Fitness & Bodybuilding προσφέρει επίσης ενσωματωμένο χρονόμετρο, ενσωματωμένο ημερολόγιο κ.λπ.

11. Προσφορά γυμναστικής

Κατάλληλη προσφορά

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε, να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, το Fitbod μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το πιο μοναδικό πράγμα σχετικά με την εφαρμογή είναι ότι σας παρέχει εξατομικευμένο πλάνο προπόνησης μελετώντας τις προηγούμενες προπονήσεις σας και εκτιμώντας τις ικανότητές σας στην προπόνηση δύναμης.

Μπορείτε επίσης να δείτε τον αντίκτυπο της προπόνησής σας σε έναν χάρτη θερμότητας σώματος, να παρακολουθήσετε τις θερμίδες που κάψατε και πολλά άλλα.

12. Πελοτόν

Peloton

Το Peloton είναι μια εφαρμογή Android που κάνει τα μαθήματα γυμναστικής και την παρακολούθηση προπόνησης διασκεδαστικά και εύκολα. Η εφαρμογή έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για καλύτερη υγεία και δύναμη.

Επίσης, υπάρχει καθοδηγούμενος διαλογισμός για να μειώσετε το άγχος και να τονώσετε την εστίαση. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα του Peloton είναι ότι οι περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής είναι κλειδωμένες πίσω από ένα payway.

Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή δωρεάν επιλέγοντας τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Συνολικά, το Peloton είναι μια εξαιρετική εφαρμογή άσκησης για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

13. Προπονητής γυμναστικής

Προπονητής γυμναστικής

Είτε θέλετε να χτίσετε μυς, είτε να κάψετε λίπος ή να διατηρήσετε τη φόρμα σας, η εφαρμογή έχει όλα όσα θα χρειαστεί ποτέ ένας γυμναστής. Η εφαρμογή έχει ειδικά σχέδια και ρουτίνες προπόνησης σύμφωνα με τους στόχους φυσικής σας κατάστασης.

Υπάρχει επίσης μια ειδική ενότητα για προπονήσεις σωματικού βάρους στο σπίτι. αυτές οι προπονήσεις δεν απαιτούν εξοπλισμό. Επί του παρόντος, υπάρχουν πάνω από 100 προπονήσεις που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησής σας πληρώνοντας το αντίτιμο.

Έτσι, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές άσκησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας της συσκευής Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *