ταπετσαρία βίντεο στα Windows

Πώς να ρυθμίσετε την ταπετσαρία βίντεο στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)

Τα Windows 11 έχουν ήδη παρουσιάσει μερικές νέες ταπετσαρίες, θέματα και εικονίδια. Παρέχει επίσης μια επιλογή ρύθμισης ταπετσαριών Bing τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στην οθόνη κλειδώματος. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές προσαρμογής, μπορείτε να ορίσετε το Video ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας στα Windows 11.

Μπορείτε να ορίσετε το Βίντεο ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας στα Windows 11, αλλά επειδή το λειτουργικό σύστημα δεν υποστηρίζει εγγενώς τη λειτουργία, πρέπει να βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε το βίντεο ως ταπετσαρία στα Windows 11.

1. Ορίστε το βίντεο ως ταπετσαρία με το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VLC Media Player για να ορίσετε ταπετσαρία βίντεο. Για όσους δεν γνωρίζουν, το VLC είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορεί να αναπαράγει όλα τα είδη μορφών βίντεο/ήχου. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε το βίντεο ως ταπετσαρία στα Windows 11.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης και επιφάνειας εργασίας για Windows 10/11

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το VLC Media Player εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Τώρα εντοπίστε το βίντεο που θέλετε να ορίσετε ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας. Αναπαραγωγή του αρχείου βίντεο με μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων VLC.

3. Τώρα κάντε δεξί κλικ στο βίντεο και επιλέξτε Βίντεο > Ορισμός ως ταπετσαρία.

4. Τώρα, το βίντεο θα μετατραπεί σε πλήρη οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι το βίντεο έχει οριστεί ως ταπετσαρία.

Το πρόβλημα με το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC είναι ότι αναπαράγει το βίντεο σε λειτουργία πλήρους οθόνης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κουμπί Έναρξη, στη γραμμή εργαλείων των Windows κ.λπ., αλλά λείπουν τα εικονίδια και οι συντομεύσεις της επιφάνειας εργασίας.

2. Ορίστε το βίντεο ως ταπετσαρία χρησιμοποιώντας το YouTube

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του YouTube για υπολογιστές για να ορίσετε το βίντεο ως ταπετσαρία. Όταν παίζετε ένα βίντεο YouTube σε λειτουργία πλήρους οθόνης, το βίντεο συνεχίζει να παίζει στο παρασκήνιο όταν εργάζεστε σε άλλα πράγματα.

Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο μενού Έναρξη, στις ανοιχτές εφαρμογές σας κ.λπ., αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια ή τις συντομεύσεις της επιφάνειας εργασίας.

ταπετσαρία βίντεο στα Windows

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το YouTube.com.

2. Τώρα παίξτε το βίντεο που θέλετε να ορίσετε ως φόντο.

3. Κάντε διπλό κλικ στο βίντεο για μεταβείτε στη λειτουργία πλήρους οθόνης.

4. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ALT+TAB λειτουργία για εναλλαγή μέσω ανοιχτών εφαρμογών.

Διαβάστε επίσης :Δωρεάν VPN για Windows 10/11

3. Ρυθμίστε το Video Wallpaper στα Windows 11 με το Desktop Live Wallpaper+

Το Desktop Live Wallpaper+ είναι μια εφαρμογή του Microsoft Store που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εικόνες, GIF και βίντεο ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας. Είναι δωρεάν και εκτελείται κανονικά στα πιο πρόσφατα Windows 11. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

1. Λήψη και εγκατάσταση Ζωντανή ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας+ στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ Προσθήκη φωτογραφιών/βίντεο.

Προσθήκη φωτογραφιών/βίντεο

3. Τώρα επιλέξτε το φόντο του βίντεο που θέλετε να ορίσετε.

4. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Εφαρμογή αλλαγών .

Εφαρμόστε αλλαγές

5. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το Ρυθμίσεις για να κάνετε άλλες προσαρμογές, όπως μεταβάσεις, ήχο βίντεο, διάρκεια φωτογραφίας κ.λπ.

Ρυθμίσεις

6. Για να σταματήσετε την ταπετσαρία βίντεο, κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της γραμμής συστήματος Desktop Live Wallpaper+ και επιλέξτε Εξοδος.

Εξοδος

4. Ορίστε ταπετσαρία βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Lively Wallpaper

Το Lively Wallpaper είναι μια εφαρμογή Windows ανοιχτού κώδικα για τη ρύθμιση των GIF, των βίντεο και των ιστοσελίδων ως φόντο επιφάνειας εργασίας και προφύλαξη οθόνης. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε ένα φόντο βίντεο.

1. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Ζωντανή ταπετσαρία εφαρμογή στον υπολογιστή σας από το Microsoft Store.

Ζωντανή ταπετσαρία

2. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή Lively Wallpaper στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη ταπετσαρίας.

Προσθήκη ταπετσαρίας

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επιλέξτε ένα αρχείο και επιλέξτε ένα αρχείο βίντεο για να το ορίσετε ως ταπετσαρία.

Επιλέξτε ένα αρχείο

4. Μπορείτε επίσης εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ενός βίντεο YouTube και ορίστε το ως φόντο της επιφάνειας εργασίας.

5. Το εργαλείο σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε Dynamic wallpaper. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Προχωρημένος.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εκκινήσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα στα Windows

6. Αφού επιλέξετε το βίντεο, κάντε κλικ Εντάξει και περιμένετε έως ότου το εργαλείο επεξεργαστεί το βίντεο ως ταπετσαρία.

Εντάξει

7. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του βίντεο, κάντε κλικ στις τρεις τελείες και επιλέξτε Ορισμός ως ταπετσαρία.

Ορισμός ως ταπετσαρία

Συχνές Ερωτήσεις:

Αυτές οι εφαρμογές ταπετσαρίας βίντεο είναι δωρεάν;

Ναι, όλες οι εφαρμογές ταπετσαρίας βίντεο που χρησιμοποιήσαμε σε αυτό το άρθρο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Δεν είναι απλώς δωρεάν αλλά και πολύ ασφαλή στη χρήση.

Η ταπετσαρία βίντεο εξαντλεί την μπαταρία του φορητού υπολογιστή μου;

Ναι, η ταπετσαρία βίντεο θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από μια στατική. Επομένως, εάν θέλετε να διατηρήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, είναι καλύτερο να μεταβείτε σε μια στατική ταπετσαρία.

Οι ταπετσαρίες βίντεο φαίνονται θολές; Τι να κάνω;

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 11 και να ορίσετε ξανά το βίντεο ως ταπετσαρία. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα βίντεο υψηλής ανάλυσης για να το ορίσετε ως ταπετσαρία βίντεο.

Μπορώ να ορίσω ταπετσαρίες βίντεο σε πολλές οθόνες;

Η ζωντανή εφαρμογή ταπετσαρίας που χρησιμοποιήσαμε στο άρθρο σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε την ίδια ταπετσαρία βίντεο σε πολλές οθόνες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς μπορείτε να ορίσετε ένα βίντεο ως ταπετσαρία στα Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη ρύθμιση της ταπετσαρίας βίντεο στα Windows 11, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *