κείμενο σε αναρτήσεις Instagram

Πώς να προσθέσετε κείμενο σε αναρτήσεις Instagram

Πριν από την τελευταία ενημέρωση του Instagram, οι χρήστες μπορούσαν να προσθέτουν κείμενο μόνο στις αναρτήσεις τους στο Stories. Ωστόσο, τώρα οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν κείμενο ακόμη και σε κανονικές αναρτήσεις στο Instagram.

Χάρη στη νέα ενημέρωση, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να βασίζονται σε εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών τρίτων για να προσθέσουν κείμενο στο περιεχόμενό τους. Ο νέος επεξεργαστής Instagram επιτρέπει την προσθήκη κειμένων απευθείας σε αναρτήσεις.

Προσθήκη κειμένου σε αναρτήσεις Instagram

Εάν θέλετε να προσθέσετε κείμενο στις αναρτήσεις σας στο Instagram, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram είτε από το Google Play Store για Android είτε από το Apple App Store για iPhone.

Μετά την ενημέρωση της εφαρμογής Instagram στην πιο πρόσφατη έκδοση, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα κείμενα στις αναρτήσεις σας στο Instagram χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.

Μαζί με τη δυνατότητα προσθήκης κειμένων σε αναρτήσεις, η εφαρμογή Instagram επιτρέπει πλέον στους χρήστες να προσθέτουν πολλά κομμάτια ήχου σε βίντεο Reel.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram

Πώς να προσθέσετε κείμενα σε αναρτήσεις στο Instagram

Θα συζητήσουμε τα πολλαπλά κομμάτια ήχου στα Instagram Reels σε άλλο άρθρο. Ας μάθουμε πρώτα πώς να προσθέτουμε κείμενο στις αναρτήσεις Instagram.

1. Φροντίστε να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram από το Google Play Store ή το Apple App Store.

2. Μόλις ενημερωθεί, εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο (+). στο κάτω μέρος της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια εικόνα για να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση. Διαφορετικά, τραβήξτε μια φωτογραφία με το σκόπευτρο της κάμερας και πατήστε Επόμενο.

Επόμενο

4. Στην οθόνη επεξεργασίας ανάρτησης, πατήστε το Αα εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

Αα

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να προσθέσετε στην εικόνα. Απλά εισάγετε το κείμενο προσαρμόστε το και πατήστε Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία.

Εγινε

6. Τώρα, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσθέσετε κάποιο μουσικό κομμάτι. Δημιουργήστε την ανάρτηση και πατήστε το Επόμενο στην κάτω δεξιά γωνία.

Επόμενο

7. Στην οθόνη επιλογών κοινής χρήσης, πατήστε Μερίδιο.

Μερίδιο

Άλλοι τρόποι προσθήκης κειμένων σε αναρτήσεις Instagram;

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα επεξεργασίας εντός εφαρμογής του Instagram για την προσθήκη κειμένου, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ή βίντεο τρίτου μέρους για να προσθέσετε κείμενο στο περιεχόμενό σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε κείμενο σε φωτογραφίες στο iPhone

Θα βρείτε εκατοντάδες δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών για Android και iPhone, όπως το Kinemaster και το VN Video Editor, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη φανταχτερών κειμένων σε φωτογραφίες ή βίντεο.

Έχουμε μοιραστεί μια πλήρη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. θα πρέπει να το ελέγξετε για να εξερευνήσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί την προσθήκη κειμένου στις αναρτήσεις σας στο Instagram χωρίς τη χρήση εφαρμογής τρίτων. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *