ιστορικό παρακολούθησης στο Instagram

Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης στο Instagram

Το Instagram Reels έχει κατακτήσει τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και έγινε γρήγορα ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Αυτά τα σύντομα, συναρπαστικά βίντεο σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε ποικίλο περιεχόμενο, από δημιουργικές προκλήσεις έως ενημερωτικά σεμινάρια. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ξαναεπισκεφτείτε ένα αγαπημένο σας κλιπ αφού κάνετε κύλιση ή ανανέωση μιας σελίδας;

Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας καθοδηγήσει στην προβολή του ιστορικού παρακολούθησης Instagram. Θα σας δείξουμε διαφορετικούς τρόπους για να εντοπίσετε τους κυλίνδρους που προβάλατε, να τους οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας κυλίνδρους για μελλοντική πρόσβαση.

Μπορείτε να δείτε μια ιστορία των τροχών που παρακολουθήσατε στο Instagram;

Το Instagram, από τώρα, δεν παρέχει ειδική λειτουργία για την προβολή του ιστορικού παρακολούθησης του Instagram Reels. Σε αντίθεση με πλατφόρμες όπως το YouTube, το οποίο προσφέρει ένα σαφές και προσβάσιμο ιστορικό παρακολούθησης, η στάση του Instagram είναι πιο περιοριστική. Αυτήν τη στιγμή, δεν μπορείτε να δείτε μια συγκεκριμένη λίστα που εμφανίζει όλους τους κυλίνδρους που έχουν δει.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | 2 χρόνια+ 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς εφαρμογή

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείτε τους Παρατηρημένους τροχούς σας. Ωστόσο, κανένα από τα δύο δεν είναι τέλειο. Το ένα απαιτεί να αλληλεπιδράσετε με το Reel (μου αρέσει ή σχολιάστε το), το ένα λειτουργεί μόνο εάν αποθηκεύσετε το Reel και το τρίτο θα σας κάνει να περιμένετε τα αποτελέσματα για 14-30 ημέρες.

Το Instagram ενημερώνει συχνά την εφαρμογή του με νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Παρόλο που δεν είναι ακόμη διαθέσιμο ένα ολοκληρωμένο ιστορικό παρακολούθησης για το Reels, αρκετές ενημερώσεις βοηθούν έμμεσα στη διαχείριση και την επανεξέταση των Reels.

  • Αποθηκευμένοι τροχοί: Μπορείτε να αποθηκεύσετε Καρούλια στο προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο αποθήκευσης σε οποιοδήποτε Καρούλι. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στους κυλίνδρους που θέλετε να επισκεφτείτε ξανά γρήγορα.
  • Εξατομίκευση σελίδας εξερεύνησης: Η σελίδα Εξερεύνηση ενημερώνεται συνεχώς με βάση τη δραστηριότητά σας, εμφανίζοντας περισσότερους κυλίνδρους παρόμοιους με αυτούς που έχετε παρακολουθήσει και αλληλεπιδράσει στο παρελθόν.
  • Πληροφορίες καρτέλας Δραστηριότητα: Αν και δεν εμφανίζει ένα πλήρες ιστορικό, η καρτέλα Δραστηριότητα παρέχει πληροφορίες για τις αλληλεπιδράσεις σας, συμπεριλαμβανομένων των επισημάνσεων “μου αρέσει” και των σχολίων στους κυλίνδρους, δίνοντας μια μερική εικόνα των πρόσφατων δεσμεύσεών σας.

Η προσέγγιση του Instagram στο ιστορικό παρακολούθησης μπορεί να εξελιχθεί με μελλοντικές ενημερώσεις. Προς το παρόν, πρέπει να βασιστείτε στην αποθήκευση των αγαπημένων σας τροχών, στη χρήση της σελίδας Εξερεύνηση και στη λήψη των δεδομένων σας στο Instagram για να ανακαλύψετε ξανά το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Παρακολουθήστε τα αρχεία καταγραφής ενημερώσεων και τις ανακοινώσεις του Instagram για τυχόν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Πώς να δείτε το ιστορικό των τροχών σας στο Instagram

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι για να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης στο Instagram. Το καθένα έχει τους περιορισμούς του, αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα.

Βρείτε το ιστορικό των κυλίνδρων Instagram στην καρτέλα Αποθηκευμένο

Περιορισμοί αυτής της μεθόδου: Πρέπει να έχετε αποθηκεύσει το Καρούλι εκ των προτέρων για να το παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο. Χωρίς αποθήκευση, δεν μπορείτε να ανακτήσετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση από το ιστορικό παρακολούθησης Reel.

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τη λειτουργία Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας τροχούς για μετέπειτα πρόσβαση, θα βρείτε όλο αυτό το περιεχόμενο στην καρτέλα Αποθηκευμένα στο Instagram.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην καρτέλα Αποθηκευμένα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας, επιλέξτε το εικονίδιο χάμπουργκερ για να ανοίξετε το μενού και επιλέξτε Αποθηκευμένα > Όλες οι αναρτήσεις . Θα δείτε όλους τους προηγουμένως αποθηκευμένους τροχούς σας εκεί.

Δείτε τους τροχούς με τους οποίους ασχολείστε στην καρτέλα Δραστηριότητα

Περιορισμοί αυτής της μεθόδου: Για να δείτε έναν κύλινδρο σε αυτήν την ενότητα, πρέπει να έχετε αλληλεπιδράσει προηγουμένως μαζί του κάνοντας like, σχολιασμό ή κοινή χρήση. Παρακολουθώντας απλά ένα Reel χωρίς αλληλεπίδραση δεν θα εμφανιστεί σε αυτό το ιστορικό. Επίσης, αυτή η μέθοδος είναι μόνο για χρήστες ιστού Instagram, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό παρακολούθησης Instagram είναι να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα Η δραστηριότητά σας. Να πώς.

  1. Ανοίξτε το Instagram στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτή η μέθοδος δεν είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές.
  2. Μεταβείτε στο μενού Hamburger στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.
  3. Από το μενού, επιλέξτε Η δραστηριότητά σας .
  4. Στην καρτέλα Αλληλεπιδράσεις στο αριστερό μενού, μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενο με το οποίο είχατε αλληλεπιδράσει στο παρελθόν. Μπορείτε να φιλτράρετε αυτό το περιεχόμενο κατά νεότερο προς παλαιότερο, παλαιότερο προς νεότερο, επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια, απαντήσεις ιστορίας και κριτικές.
Στιγμιότυπο οθόνης του μενού "Δραστηριότητα σας" στον Ιστό του Instagram - 02_η δραστηριότητά σας στο Instagram

Σε αυτήν την ενότητα, δεν θα είναι όλο το περιεχόμενο Κυλίνδρους. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τους κυλίνδρους από το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία των μικρογραφιών κάθε ανάρτησης.

Κατεβάστε τα δεδομένα του λογαριασμού σας Instagram για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό τροχών

Περιορισμοί αυτής της μεθόδου: Η λήψη των δεδομένων σας μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες, αν και πολλοί χρήστες τα βρίσκουν διαθέσιμα μέσα σε λίγες ώρες. Επιπλέον, τα δεδομένα που παρέχονται περιλαμβάνουν μόνο το όνομα λογαριασμού και την ώρα που παρακολουθήσατε το βίντεο χωρίς άμεσους συνδέσμους προς τα βίντεο. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης διαθέσιμη μόνο σε χρήστες ιστού Instagram.

Η λήψη των δεδομένων του λογαριασμού σας στο Instagram είναι η πιο ολοκληρωμένη μέθοδος πρόσβασης στο ιστορικό Reels, αν και είναι επίσης η πιο χρονοβόρα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ή και 30 ημέρες για να ολοκληρωθεί, γι’ αυτό συνιστούμε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές εάν βιάζεστε.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή για υπολογιστές Instagram. δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο σε κινητό.
  2. Ανοίξτε το μενού Hamburger στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.
  3. Επιλέξτε τη δραστηριότητά σας .
  4. Μεταβείτε στη Λήψη των πληροφοριών σας και επιλέξτε Συνέχεια . Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα λήψης του κέντρου λογαριασμού Meta.
Στιγμιότυπο οθόνης του μενού Λήψη των πληροφοριών σας στον ιστό του Instagram - 03_λήψη των πληροφοριών σας
  1. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας στο Instagram και πόσες πληροφορίες θέλετε: Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες ή Μερικές από τις πληροφορίες σας . Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να ζητήσετε τα δεδομένα σας. Θα μπορείτε να επιλέξετε το εύρος ημερομηνιών, μια διεύθυνση email όπου θα λάβετε το αρχείο, τη μορφή για τις πληροφορίες σας (HTML ή JSON) και την ποιότητα των μέσων.
Στιγμιότυπο οθόνης των ρυθμίσεων αρχείων λήψης στο Instagram - 04_προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του αρχείου σας
  1. Επιλέξτε Δημιουργία αρχείων για επιβεβαίωση.
  2. Θα δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης που υποδεικνύει ότι έχει ζητηθεί η λήψη σας. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 14 ημέρες και μπορείτε να ζητήσετε τα δεδομένα σας μόνο μία φορά κάθε 30 ημέρες.
Στιγμιότυπο οθόνης του αιτήματος λήψης αρχείου στο Meta - 05_επιβεβαίωση αιτήματος λήψης

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα λάβετε ένα email από το Instagram. Θα έχει την επιλογή λήψης πληροφοριών. Αυτό θα σας μεταφέρει πίσω στον ιστότοπο του Instagram για υπολογιστές, όπου θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε και να κάνετε λήψη των στοιχείων σας.

Όταν κάνετε λήψη του αρχείου σας, ανοίξτε το και βρείτε τον φάκελο με τίτλο ads_and_topics . Σε αυτόν τον φάκελο, ανοίξτε το αρχείο με τίτλο videos_watched.html .

Θα έχετε μια λίστα με συνδέσμους για κάθε βίντεο που έχετε παρακολουθήσει, συμπεριλαμβανομένων των Reels. Αυτό το αρχείο περιλαμβάνει το όνομα του λογαριασμού και την ώρα που παρακολουθήσατε το βίντεο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω των λογαριασμών Instagram για Reels που δημοσιεύτηκαν την περίοδο που τους παρακολουθήσατε.

Συμβουλές για την εύρεση των αγαπημένων σας τροχών Instagram

Αν και το Instagram δεν προσφέρει έναν απλό τρόπο πρόσβασης στο ιστορικό παρακολούθησης Reels, πολλές συμβουλές και κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά αυτά τα αγαπημένα βίντεο.

Θυμηθείτε τα βασικά στοιχεία

Επωφεληθείτε από τις βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης του Instagram απομνημονεύοντας λέξεις-κλειδιά, λειτουργίες ήχου ή ονόματα λογαριασμών από το βίντεο. Εισαγάγετε αυτές τις λεπτομέρειες στη γραμμή αναζήτησης για να εντοπίσετε τους κυλίνδρους που αναζητάτε.

Χρησιμοποιήστε το Google για σύνθετες αναζητήσεις

Εάν η γραμμή αναζήτησης του Instagram δεν σας δίνει τα σωστά αποτελέσματα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Google. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας με το κείμενο “site:www.instagram.com instagram reel” για να περιορίσετε τα αποτελέσματα στο Instagram και να καθορίσετε ότι αναζητάτε τροχούς. Ακολουθήστε αυτό το κείμενο με τις λέξεις-κλειδιά που θυμάστε, όπως φαίνεται στο πλαίσιο αναζήτησης στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Αυτή η μέθοδος σάς βοηθά να αποφύγετε άσχετο περιεχόμενο και εστιάζει την αναζήτησή σας σε βίντεο Instagram.

Στιγμιότυπο οθόνης της αναζήτησης Google για το Instagram Reel - 06_google ένα παράδειγμα τροχού

Αποθήκευση τροχών για εύκολη πρόσβαση

Κάνε συνήθεια να σώζεις Καρούλια που απολαμβάνεις. Πατήστε το κουμπί αποθήκευσης κάθε φορά που παρακολουθείτε έναν κύλινδρο για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Αργότερα, μπορείτε να οργανώσετε και να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα βίντεο από τον Αποθηκευμένο σας φάκελο.

Κάντε like ή σχόλιο στο Reels

Η αλληλεπίδραση με το Reels κάνοντας like ή σχολιασμό σάς βοηθά να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο και υποστηρίζετε τους δημιουργούς περιεχομένου ενισχύοντας τα ποσοστά αφοσίωσης τους.

Κατεβάστε τους αγαπημένους σας τροχούς στη συσκευή σας

Εάν δεν αρκεί να αποθηκεύσετε ή να σας αρέσουν τα Reels, σκεφτείτε να κάνετε λήψη των κορυφαίων αγαπημένων σας για να έχετε ένα έντυπο αντίγραφο στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτή η μέθοδος διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ το περιεχόμενο που αγαπάτε.

Πώς να εκκαθαρίσετε το ιστορικό των τροχών σας στο Instagram

Επί του παρόντος, το Instagram δεν προσφέρει έναν άμεσο τρόπο διαγραφής του ιστορικού παρακολούθησης για το Reels. Όπως πολλές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram διατηρεί αρχείο με τις δραστηριότητές σας για να βελτιώσει τον αλγόριθμό του και να προτείνει περιεχόμενο που μπορεί να σας αρέσει. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες μόνο σε εσάς ως κάτοχο λογαριασμού.

Αν και δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό παρακολούθησης, μπορείτε να διαχειριστείτε τις αλληλεπιδράσεις σας με τα Reels διαγράφοντας αποθηκευμένους ή τους αρεστούς κυλίνδρους. Να πώς.

  1. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram και μεταβείτε στο μενού Hamburger στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Επιλέξτε Αποθηκευμένα > Όλες οι αναρτήσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αποθηκευμένους τροχούς και τις αναρτήσεις σας.
  3. Περιηγηθείτε στους αποθηκευμένους κυλίνδρους σας και πατήστε ξανά το εικονίδιο αποθήκευσης για να αφαιρέσετε τους κυλίνδρους που δεν θέλετε πλέον στην αποθηκευμένη συλλογή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε πολλούς κυλίνδρους ταυτόχρονα και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε την επιλογή κατάργησης αποθήκευσης από τη συλλογή σας.
Στιγμιότυπο οθόνης για το πώς να καταργήσετε την αποθήκευση των τροχών Instagram - 07_unsave reels instagram

Πώς να αλλάξετε τις προτιμήσεις προβολής τροχών στο Instagram;

Ο αλγόριθμος του Instagram προσαρμόζει τους κυλίνδρους που βλέπετε με βάση τις αλληλεπιδράσεις σας. Για να δείτε περισσότερο περιεχόμενο που ευθυγραμμίζεται με τα ενδιαφέροντά σας, ασχοληθείτε ενεργά με τους κυλίνδρους που απολαμβάνετε.

Η καρτέλα Εξερεύνηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ανακάλυψη νέου και σχετικού περιεχομένου. Για να βελτιώσετε περαιτέρω τις προτιμήσεις σας και να μειώσετε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο, μπορείτε να κάνετε τα εξής.

  • Επισήμανση περιεχομένου ως μη ενδιαφερόμενου: Εάν συναντήσετε έναν τροχό που δεν σας αρέσει, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία και επιλέξτε Δεν σας ενδιαφέρει .
Στιγμιότυπο οθόνης για το πώς να επισημάνετε τους κυλίνδρους ως μη ενδιαφέρονται - 08_επισημάνετε ως μη ενδιαφέρονται

Αυτά τα σχόλια βοηθούν το Instagram να αποφύγει να σας εμφανίζει παρόμοιο περιεχόμενο στο μέλλον.

  • Προσαρμογή των ρυθμίσεων προτεινόμενου περιεχομένου: Μεταβείτε στο προφίλ σας και πατήστε το μενού Hamburger στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού ρυθμίσεων και επιλέξτε Προτεινόμενο περιεχόμενο .
Στιγμιότυπο οθόνης του σημείου εύρεσης Προτεινόμενο περιεχόμενο - 09_tweak προτεινόμενο περιεχόμενο

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις σας προσαρμόζοντας τις επιλογές Ενδιαφέρομαι, Δεν Ενδιαφέρομαι, Συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, Ευαίσθητο περιεχόμενο και Πολιτικό περιεχόμενο για να προσαρμόσετε τη ροή σας.

ιστορικό παρακολούθησης στο Instagram

Πλέον, μπορείτε να ελέγχετε αποτελεσματικά τον τύπο των Κυλίνδρων στη ροή σας, διασφαλίζοντας ότι βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο που αντηχεί με τα ενδιαφέροντά σας και λιγότερο περιεχόμενο που δεν ταιριάζει.

Πώς να αποθηκεύσετε και να βρείτε τους αγαπημένους κυλίνδρους στο Instagram

Η αποθήκευση περιεχομένου στο Instagram έχει βελτιστοποιήσει τη διαδικασία της επανεξέτασης των αγαπημένων κυλίνδρων, γλιτώνοντάς σας από την ταλαιπωρία της ατελείωτης αναζήτησης. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την καρτέλα Αποθηκευμένα, ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης κυλίνδρων και πρόσβασης σε αυτά αργότερα.

  1. Ανοίξτε το Instagram, βρείτε τον τροχό που θέλετε να αποθηκεύσετε και κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο σελιδοδείκτη για να αποθηκεύσετε το Καρούλι.
Στιγμιότυπο οθόνης για το πώς να αποθηκεύσετε το Reel στο Instagram - 11_save the reel
  1. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια Συλλογή για να την αποθηκεύσετε ή να δημιουργήσετε μια νέα συλλογή. Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, το Καρούλι θα αποθηκευτεί σε Όλες οι αναρτήσεις .
  2. Επιστρέψτε στη σελίδα του προφίλ σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο Hamburger (οι τρεις οριζόντιες γραμμές).
  3. Μεταβείτε στο Αποθηκευμένο > Όλες οι αναρτήσεις .
ιστορικό παρακολούθησης στο Instagram
  1. Εντοπίστε το Καρούλι σας στη συλλογή που το αποθηκεύσατε.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε και να επισκεφθείτε ξανά τα Reels, διασφαλίζοντας ότι το αγαπημένο σας περιεχόμενο βρίσκεται πάντα σε απόσταση μόλις λίγων αγγίξεων.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε πώς να ελέγχετε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels στο Instagram. Αποθηκεύοντας, σας αρέσει και αλληλεπιδρώντας με τα Reels, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή σας στα ενδιαφέροντά σας.

Επιπλέον, η χρήση της καρτέλας Εξερεύνηση και η προσαρμογή των προτιμήσεών σας βοηθά στην ανακάλυψη νέου, σχετικού περιεχομένου. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Instagram Reels και να απολαύσετε μια πιο εξατομικευμένη ροή.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4819

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *