Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους

Το Reel είναι σίγουρα το καλύτερο χαρακτηριστικό του Instagram, το οποίο κάνει την πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο πιο διάσημη. Αν και τα Reels στο Instagram μπορεί να είναι εθιστικά, η εφαρμογή δεν καθιστά ιδιαίτερα εύκολη τη λήψη και τη λήψη βίντεο αυτών των βίντεο.

Η λήψη βίντεο Instagram Reel είναι κάτι που οι χρήστες πάντα ήθελαν επειδή είναι συχνά σύντομα και οι χρήστες καταλήγουν να παρακολουθούν αυτό το περιεχόμενο πολλές φορές. Η λήψη του Reels για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης έχει ένα βασικό πλεονέκτημα: θα μειώσει την κατανάλωση εύρους ζώνης στο διαδίκτυο.

Καθώς η εφαρμογή στο παρελθόν δεν επέτρεπε στους χρήστες να κάνουν λήψη βίντεο Reels, οι χρήστες βασίστηκαν σε εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων για τη λήψη των βίντεο που τους άρεσαν περισσότερο. Ωστόσο, φαίνεται ότι το Meta επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους βίντεο Reels με λίγα μόνο κλικ.

Ναι, το διάβασες σωστά! Η νέα δυνατότητα του Instagram επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν Reels που μοιράζονται από όλους τους δημόσιους λογαριασμούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε εφαρμογές λήψης Reels τρίτων για τη λήψη των αγαπημένων σας βίντεο στο Instagram.

Λήψη Reels από το Instagram

Η Meta είχε ήδη διαθέσει αυτή τη νέα δυνατότητα στους χρήστες των ΗΠΑ νωρίτερα φέτος, αλλά τώρα η εταιρεία άρχισε να κυκλοφορεί παγκοσμίως από τις 23 Νοεμβρίου.

Η λειτουργία επιτρέπει βασικά στους χρήστες του Instagram να αποθηκεύουν Reels που δημιουργούνται από δημόσιους λογαριασμούς στο ρολό της κάμερας ή στη Γκαλερί τους. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ή να συνδέσετε εφαρμογές/υπηρεσίες τρίτων.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | 2 χρόνια+ 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :  κατεβάσετε τον ήχο του Instagram Reels ως MP3

Ωστόσο, το μόνο πράγμα που πρέπει να σημειώσουν οι χρήστες είναι ότι αυτή η νέα δυνατότητα μόλις κυκλοφορεί. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Η δυνατότητα αποθήκευσης των κυλίνδρων Instagram μπορεί να χρειαστεί μερικές ακόμη εβδομάδες ή μήνες για να φτάσει σε όλους τους χρήστες.

Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή τρίτου μέρους

Τώρα που γνωρίζετε ότι η δυνατότητα έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως, μπορείτε να συνεχίσετε και να απολαύσετε τη νέα δυνατότητα. Μπορείτε να κάνετε λήψη σχεδόν όλων των Κυλίνδρων που μοιράζεστε από έναν δημόσιο λογαριασμό. Ακολουθούν μερικά εύκολα βήματα για να κατεβάσετε τροχούς Instagram χωρίς καμία εφαρμογή.

Κατεβάστε το Instagram Reels Without οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους

1. Ανοίξτε το επίσημο κατάστημα εφαρμογών του Android ή του iPhone και ενημερώστε την εφαρμογή Instagram.

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή στο smartphone σας.

3. Τώρα, βρείτε τους κυλίνδρους που θέλετε να αποθηκεύσετε για μελλοντική προβολή.

4. Τώρα πατήστε το share στη δεξιά πλευρά.

5. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα βρείτε ένα νέο Κατεβάστε . Πατήστε στο κουμπί Λήψη.

6. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το βίντεο Reels θα αποθηκευτεί στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων, την εφαρμογή Gallery ή το Ρολό κάμερας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το Reels στο Instagram χωρίς καμία εφαρμογή τρίτου μέρους.

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Meta AI στο Instagram

Πώς εμποδίζετε τους χρήστες να κατεβάσουν τους τροχούς σας;

Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, το Instagram σάς παρέχει την επιλογή να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα λήψης τροχών. Μπορείτε να επιλέξετε εάν επιτρέπεται στους χρήστες να κάνουν λήψη των τροχών σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποτρέψετε άλλους από τη λήψη βίντεο από το Instagram Reels.

αποτρέψτε τους χρήστες από τη λήψη των τροχών σας

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και ξεκινήστε την εγγραφή και την επεξεργασία των τροχών σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο Επόμενο κουμπί.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Περισσότερο στο κάτω μέρος.

3. Τώρα μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω και πατήστε το Προηγμένες ρυθμίσεις.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Επιτρέψτε στους χρήστες να κατεβάσουν τους τροχούς σας επιλογή. Τώρα, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το διακόπτη για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

5. Τώρα επιλέξτε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λήψη για όλους τους κυλίνδρους ή μόνο για τον τροχό που ανεβάζετε.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποτρέψετε τους χρήστες από τη λήψη των βίντεό σας Reels στην εφαρμογή Instagram.

Διαβάστε επίσης : Γιατί η αγορά ακολούθων στο Instagram είναι ένα τρομερό λάθος

Λίγα πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε λήψη των Reels του Instagram

Θα πρέπει να σημειώσετε μερικά σημαντικά σημεία πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

  • Μπορείτε να κάνετε λήψη των Reels που είναι κοινόχρηστα μόνο από έναν δημόσιο λογαριασμό Instagram.
  • Όλοι οι ληφθέντες τροχοί θα έχουν ένα υδατογράφημα με τη λαβή Instagram του δημιουργού.
  • Οι δημιουργοί του Instagram Reel μπορούν να απενεργοποιήσουν την επιλογή λήψης (ακόμη και σε δημόσιους λογαριασμούς).
  • Οι ληφθέντες τροχοί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς.
  • Εάν το Reel που κατεβάζετε χρησιμοποιεί ένα κλιπ ήχου με άδεια, το βίντεο που κατεβάσατε δεν θα έχει ήχο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς καμία εφαρμογή ή υπηρεσίες τρίτων. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη βίντεο Instagram Reels σε Android ή iPhone. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *