αλβανικά κανάλια

Γιατί να επιλέξετε μια IPTV αντί για την παραδοσιακή τηλεόραση;

Οι θεατές κόβουν την παραδοσιακή τηλεόραση για να μεταβούν σε IPTV για πολλούς λόγους σε όλο τον κόσμο. Απολαμβάνουν όλα τα οφέλη που τους δίνει το online streaming σε σύγκριση με την παραδοσιακή τηλεόραση.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα ορισμένων από τις δυνατότητες είναι δύο υπηρεσίες που μεταδίδουν αλβανικά τηλεοπτικά κανάλια – TVLAB και NimiTV. Οι πλατφόρμες παραδίδουν Αλβανική τηλεόραση από την Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο και το Μαυροβούνιο στο εξωτερικό. Το TVALB εξυπηρετεί Αμερικανούς και Καναδούς χρήστες, ενώ το NimiTV φροντίζει για αυτούς σε ευρωπαϊκές χώρες και την Αυστραλία.

Άλλες υπηρεσίες επικεντρώνονται σε πολλά είδη ταινιών ή σε ένα συγκεκριμένο. Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε υπηρεσίες που προσφέρουν ταινίες τρόμου σε όλο τον κόσμο. Οι μεγάλες υπηρεσίες ροής, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.

Ας εξερευνήσουμε λεπτομερώς τι είναι τόσο σπουδαίο για τις υπηρεσίες ροής.

Τι είναι το IPTV

Γιατί να επιλέξετε μια IPTV αντί για την παραδοσιακή τηλεόραση;

Σε σύνδεση

#1 Άμεση πρόσβαση σε μια πληθώρα περιεχομένου

Οι IPTV έχουν συνήθως πλούσιες βιβλιοθήκες περιεχομένου για να προσφέρουν στους θεατές τους. Και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ό,τι θέλουν από αυτό χωρίς να συνδέονται με σταθερά χρονοδιαγράμματα.

Για παράδειγμα, το TVALB παραδίδει περισσότερα από 250 Αλβανικά τηλεοπτικά κανάλια, περίπου 2000 κανάλια από όλο τον κόσμο και έως και 10000 τίτλοι ταινιών κατά παραγγελία. Ως αποτέλεσμα, κάθε θεατής μπορεί να βρει κάτι σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του. Οι φίλοι των σπορ, τα παιδιά, οι λάτρεις των σόου, οι λάτρεις του κινηματογράφου και άλλοι θα απολαύσουν την παρακολούθηση TVALB.

Επιπλέον, οι IPTV δεν απαιτούν την υπογραφή μακροπρόθεσμης σύμβασης. Μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή αυτόν τον μήνα και να ακυρώσετε τον επόμενο. Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν ακόμη και πρόσβαση αγοράς μόνο σε ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Εγγραφείτε και αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε όλα τα βίντεο που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

#2 Δυνατότητα παρακολούθησης σε οποιαδήποτε συσκευή

Οι IPTV μπορούν να λειτουργούν σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων, των tablet, των υπολογιστών και των τηλεοράσεων. Αυτή η ικανότητα φέρνει ελευθερία, ευκολία και ευελιξία στους θεατές.

Μπορούν να επιλέξουν αν θα μεταδίδουν περιεχόμενο σε μικρό μέγεθος σε μια φορητή συσκευή ή σε HD σε μια μεγάλη οθόνη Smart TV. Σημαίνει επίσης ότι οι θεατές μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να παρακολουθήσουν βίντεο στο σπίτι ή έξω στο καφέ ή το λεωφορείο.

Οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδεύουν και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες, να είναι σε επαφή με τις τοπικές ειδήσεις και να παραμένουν συνδεδεμένοι με την πατρίδα τους.

#3 Δεν υπάρχουν σταθερά χρονοδιαγράμματα

Οι IPTV είναι συνήθως εξοπλισμένες με λειτουργίες που επιτρέπουν στους ανθρώπους να παρακολουθούν περιεχόμενο στον δικό τους χρόνο. Πρώτον, υπάρχει περιεχόμενο VOD (video-on-demand). Αυτά τα βίντεο είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Για τον τηλεοπτικό προγραμματισμό, μια λειτουργία catch-up σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές που προβάλλονται σε μια συγκεκριμένη ώρα, αλλά τις χάνετε.

Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας ώστε να μπορείτε να τα καταφέρετε εγκαίρως για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα. Απλώς χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα.

#4 Ευκαιρία για παρακολούθηση

Ενώ τα τηλεοπτικά προγράμματα μεταδίδουν συνήθως ένα μέρος της τηλεοπτικής εκπομπής, οι IPTV τείνουν να δημοσιεύουν ολόκληρη τη σεζόν ταυτόχρονα. Αυτό επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα.

Τελικές σκέψεις

Δεν είναι περίεργο που οι θεατές μεταβαίνουν σε IPTV. Προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, ευκολία και ποικιλία περιεχομένου. Κάθε άτομο μπορεί να βρει ένα βίντεο ενδιαφέροντος, είτε αναζητά ψυχαγωγικό είτε εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η παρακολούθηση βίντεο όποτε και όπου θέλετε είναι δυνατή, καθώς πολλά βίντεο είναι διαθέσιμα κατ’ απαίτηση και υπάρχουν χρονικές εναλλαγές για τον τηλεοπτικό προγραμματισμό. Οι θεατές μπορούν επίσης να επιλέξουν ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσουν για ροή.

Διαβάστε επίσης :SS IPTV: Οδηγός εγκατάστασης

Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το IPTV σε PS3 και PS4;

Pandora IPTV: 7.000 κανάλια στα 15€Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *