παρακολούθηση της θερμοκρασίας στο Android

12 καλύτερες εφαρμογές για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας στο Android

Αναμφίβολα, το Android είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε σύγκριση με κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το Android παρέχει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής. Εκτός από αυτό, το Android ήταν πάντα γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του.

Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Google Play Store. θα βρείτε εφαρμογές για διαφορετικούς σκοπούς. Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές παρακολούθησης CPU για Android. Το Google Play Store διαθέτει εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της συχνότητας της CPU.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκλείσετε διαφημίσεις στο Android χρησιμοποιώντας ιδιωτικό DNS

Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση CPU στα Windows 11

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος Android

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

12 καλύτερες εφαρμογές για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας Υπερθερμανση κινητου

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για την ανάλυση της θερμοκρασίας της CPU και των δεδομένων ιστορικού συχνότητας. Ορισμένες εφαρμογές παρέχουν επίσης αιωρούμενα παράθυρα στη γραμμή κατάστασης, συναγερμούς υπερθέρμανσης κ.λπ. Ας το ελέγξουμε.

1) G-CPU

G-CPU

Αν ψάχνετε για μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή Android για να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες συστήματος, μην ψάξετε περισσότερο από το G-CPU.

Το G-CPU είναι μια εφαρμογή Android που ανακτά πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την κινητή συσκευή και το tablet σας. Με το G-CPU, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τις πληροφορίες RAM, εσωτερικής αποθήκευσης, μπαταρίας, CPU και αισθητήρα.

Η εφαρμογή σάς ενημερώνει επίσης για την τρέχουσα θερμοκρασία της μπαταρίας και της CPU του τηλεφώνου σας.

2) AIDA64

AIDA64

Το AIDA64 είναι μια εφαρμογή Android που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό της συσκευής σας. Με το AIDA64, μπορείτε να μάθετε γρήγορα για την CPU, τη μέτρηση του πυρήνα του ρολογιού σε πραγματικό χρόνο, τις διαστάσεις της οθόνης, το επίπεδο και τη θερμοκρασία της μπαταρίας και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή σάς δείχνει επίσης τη θερμοκρασία CPU κάθε πυρήνα. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης θερμοκρασίας CPU που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3) Οθόνη CPU

Οθόνη CPU

Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ισχυρές εφαρμογές παρακολούθησης CPU που είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία και τη συχνότητα της CPU σας σε πραγματικό χρόνο.

Προσφέρει επίσης πολλά εύχρηστα εργαλεία όπως ενίσχυση με ένα πάτημα, widget RAM, widget CPU, widget μπαταρίας κ.λπ.

4) CPU-Z

CPU-Z

Λοιπόν, το CPU-Z είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας της CPU. Διαθέτει ειδικό πίνακα θερμοκρασίας που δείχνει τη θερμοκρασία της CPU, τη θερμοκρασία διαφόρων αισθητήρων κ.λπ.

Εμφανίζει επίσης άλλες πληροφορίες συστήματος όπως μάρκα συσκευής, μοντέλο, μνήμη RAM, τύπο αποθήκευσης, ανάλυση οθόνης κ.λπ.

5) Μετρητής CPU/GPUΜετρητής CPU/GPU

Είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή παρακολούθησης CPU & GPU στο Google Play Store. Η εφαρμογή εμφανίζει βασικές πληροφορίες όπως η χρήση της CPU, η συχνότητα της CPU, η θερμοκρασία της CPU, η θερμοκρασία της μπαταρίας, η διαθέσιμη μνήμη, η χρήση/συχνότητα GPU κ.λπ. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και τρέχει σε έκδοση Android 8 και νεότερη.

6) Cpu Float

εφαρμογές για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας της CPU

Το Cpu Float είναι μια εφαρμογή τύπου widget για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Προσθέτει ένα αιωρούμενο παράθυρο στην αρχική οθόνη του Android, το οποίο δείχνει πολλά βασικά κομμάτια πληροφοριών συστήματος.

Ο πλωτήρας CPU μπορεί να δείξει συχνότητα CPU, θερμοκρασία CPU, Συχνότητα GPU, Φορτίο GPU, θερμοκρασία μπαταρίας, Ταχύτητα Δικτύου κ.λπ. Η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής, αλλά κάνει καλά τη δουλειά της.

7) DevCheck Πληροφορίες υλικού και συστήματοςDevCheck Πληροφορίες υλικού και συστήματος

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για την παρακολούθηση του υλικού σας σε πραγματικό χρόνο. Το σπουδαίο με το DevCheck Hardware and System Info είναι ότι παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τη συσκευή σας, όπως όνομα μοντέλου, λεπτομέρειες CPU & GPU κ.λπ.

Ο πίνακας εργαλείων DevCheck Hardware and System Info εμφανίζει τις συχνότητες CPU & GPU, τις θερμοκρασίες, τη χρήση μνήμης, τα στατιστικά της μπαταρίας κ.λπ.

8) Πληροφορίες συσκευής HW

Πληροφορίες συσκευής HW

Λοιπόν, είναι μια εφαρμογή πληροφοριών υλικού και λογισμικού για Android. Έχει τη δυνατότητα να σας δείχνει τη θερμοκρασία τόσο της CPU όσο και της GPU.

Για να σας δείξει τη θερμοκρασία, χρησιμοποιεί θερμικούς αισθητήρες. Προσφέρει επίσης άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες για την οθόνη, το λειτουργικό σύστημα, τις κάμερες, τους αισθητήρες, τη μνήμη, το φλας κ.λπ.

9) Απλή οθόνη συστήματος

Απλή οθόνη συστήματος

Αν και δεν είναι διάσημο, το Simple System Monitor εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

Το υπέροχο με το Simple System Monitor είναι ότι σας δείχνει όλες τις θερμοκρασίες των θερμικών ζωνών. Σας δείχνει επίσης τη χρήση της CPU και τις συχνότητες για κάθε πυρήνα.

10) Θερμοκρασία τηλεφώνου (δεν δουλεύει)

Θερμοκρασία τηλεφώνου

Το Phone Temperature είναι η απόλυτη εφαρμογή Android για την παρακολούθηση και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του τηλεφώνου σας. Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική για να αποκτήσετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη θερμική απόδοση του τηλεφώνου σας.

Αν και η εφαρμογή δεν σας ενημερώνει για τη θερμοκρασία της CPU, εξακολουθεί να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση της CPU σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Phone Temperature για να εντοπίσετε εφαρμογές που απαιτούν πόρους και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του Android σας.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας της CPU στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!”

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *