εφαρμογές ημερολογίου

Καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για Android και iPhone

Στα πολυάσχολα προγράμματά μας, το να παραμένουμε οργανωμένοι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. Παρόλο που έχετε πολλές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε εργασίες, τι γίνεται αν ξεχάσετε σημαντικά γεγονότα;

Η ανάμνηση σημαντικών γεγονότων όπως τα γενέθλια ενός φίλου ή η επέτειος του γάμου σας μπορεί να γίνει δύσκολη όταν είστε απασχολημένοι με τη δουλειά. Και η ενοχή να ξεχάσεις αυτά τα γεγονότα μπορεί να σε στοιχειώνει για χρόνια.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε μια τέτοια περίπτωση είναι να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή Day Counter. Οι εφαρμογές μέτρησης ημερών μπορούν να σας σώσουν από την ενοχή ότι ξεχνάτε σημαντικά γεγονότα. Μετά την εγκατάσταση εφαρμογών μετρητή ημέρας, πρέπει να κάνετε μια υπενθύμιση για οποιοδήποτε συμβάν και η εφαρμογή θα σας εμφανίσει μια αντίστροφη μέτρηση.

Πώς να δημιουργήσετε ένα συμβάν Ημερολογίου Google από το Gmail

12 καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για Android και iPhone

Έτσι, εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες εφαρμογές μετρητή ημέρας για Android και iOS, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές μετρητή ημέρας για το τηλέφωνο. Ας αρχίσουμε.

1. DayCount 

Καταμέτρηση ημερών

Το DayCount είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για iPhone που μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε όλα τα συμβάντα σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν στο Apple App Store και έχει ληφθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές.

Θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αν θέλετε ενισχύστε την παραγωγικότητά σας. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν θέλετε να σας υπενθυμίζουν και να παρακολουθείτε το χρόνο σας.

Αφού προσθέσετε ένα συμβάν στο DayCount, σας δείχνει την αντίστροφη μέτρηση σε χρόνια, μήνες, εβδομάδες, ημέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Εκτός από αυτά, το DayCount σάς φέρνει επίσης ένα γραφικό στοιχείο που μπορείτε να τοποθετήσετε στην αρχική σας οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος.

Ωστόσο, χρειάζεται μόνο να σημειώσετε ότι οι περισσότερες από τις λειτουργίες DayCount είναι κλειδωμένες πίσω από ένα paywall. Ως εκ τούτου, πρέπει να αγοράσετε ένα premium DayCount για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

2. Χρόνος Μέχρι

Χρόνος Μέχρι

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας επιτρέψει δημιουργήστε κομψές αντίστροφες μετρήσεις για οποιοδήποτε γεγονός στο μέλλον ή στο παρελθόν, τότε μην κοιτάξετε άλλο από το Time Until.

Το Time Until είναι μια όμορφα σχεδιασμένη εφαρμογή μετρητή ημέρας για Android που είναι δωρεάν. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να ορίσετε ένα συμβάν και να βάλετε μια υπενθύμιση σε δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες, ημέρες, εβδομάδες ή μήνες.

Μόλις προσθέσετε ένα συμβάν, σας επιτρέπει να δείτε την αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα από τη λήξη του συμβάντος. Η δωρεάν έκδοση του Time Until για Android σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε 10 υπενθυμίσεις. μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερα αγοράζοντας την premium έκδοση του.

Επίσης, το Time Until παρέχει μερικά πολύχρωμα widget που μπορείτε να τοποθετήσετε στην αρχική σας οθόνη. Τα γραφικά στοιχεία Χρόνος μέχρι να μεταβείτε στα βασικά συμβάντα σας απευθείας από την αρχική οθόνη. Συνολικά, το Time Until είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

3. The DayBefore

Την ημέρα πριν

Το TheDayBefore είναι πολύ δημοφιλές Εφαρμογή μετρητή ημέρας για Android και iOS. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή, η οποία σας βοηθά να θυμάστε σημαντικά γεγονότα.

Θα πρέπει να εγκαταστήσετε αμέσως το TheDayBefore στο Android και το iOS σας εάν θέλετε να παρακολουθήσετε όλες τις σημαντικές ημέρες, όπως μια επέτειο με τον αγαπημένο σας, τα γενέθλια μιας οικογένειας, μια σημαντική ημερομηνία εξετάσεων κ.λπ.

Το καλό με την εφαρμογή TheDayBefore είναι ότι παρέχει διάφορες μεθόδους υπολογισμού. Μπορείτε να μετρήσετε ημέρες, μήνες, εβδομάδες, DDMMYY, Μηνιαία επανάληψη, Ετήσια επανάληψη και πολλά άλλα.

Και όπως κάθε άλλη εφαρμογή μετρητή ημέρας στη λίστα, το TheDayBefore παρέχει επίσης ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης σε 3 διαφορετικά μεγέθη. Στο Widget, μπορείτε να ορίσετε μη αυτόματα την εικόνα φόντου, να αλλάξετε τα χρώματα του κειμένου και πολλά άλλα.

4. Αντίστροφη εφαρμογή

Εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης

Η εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης είναι μια Εφαρμογή μετρητή ημέρας για iPhone που σας βοηθά να μετρήσετε πόσες ημέρες απομένουν μέχρι ένα συμβάν. Αυτό θα μπορούσε να είναι τέλειο για όσους προτιμούν την απλότητα από οτιδήποτε άλλο.

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή μετρητή ημέρας για iPhone, θα μπορούσε να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη διαχείριση σημαντικών εκδηλώσεων όπως τα γενέθλια, οι εορτασμοί και άλλες σημαντικές ημερομηνίες.

Εκτός από την παρακολούθηση των υπόλοιπων ημερών με βάση τα συμβάντα, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μη αυτόματα ημερομηνίες στο μέλλον και η εφαρμογή θα σας δείξει ακριβώς πόσες ημέρες απομένουν μέχρι την ημερομηνία.

Ναι, έχετε ακόμη και την επιλογή να δημιουργήσετε ημερομηνίες στο παρελθόν για να δείτε πόσες ημέρες έχουν περάσει από το συμβάν. Άλλες χρήσιμες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν την κοινή χρήση πληροφοριών ημερομηνίας, τη ρύθμιση εικόνων για μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή εκδήλωση κ.λπ.

5. Countdown Days App & WidgetΕφαρμογή και γραφικό στοιχείο Countdown Days

Το Countdown Days App & Widget έχει κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή μετρητή ημέρας για android που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην κορυφή των εβδομαδιαίων σχεδίων σας.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο, η εφαρμογή και το γραφικό στοιχείο Countdown Days έχουν πιο καθαρή διεπαφή χρήστη και σας παρέχουν καλύτερες επιλογές.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε μια καθημερινή υπενθύμιση, μια υπενθύμιση για ένα συμβάν στο παρελθόν και επαναλαμβανόμενα συμβάντα με επαναλήψεις σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια βάση.

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Countdown Days App & Widget φέρνει επίσης γραφικά στοιχεία αντίστροφης μέτρησης στην αρχική σας οθόνη. Λαμβάνετε τέσσερα διαφορετικά γραφικά στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν πλήρως το μέγεθος.

Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής και του γραφικού στοιχείου Countdown Days είναι ότι μόνο ορισμένες λειτουργίες είναι δωρεάν. Πρέπει να κάνετε μια αγορά εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε ορισμένα στοιχεία εφαρμογής.

6. Event Countdown Timer & Widget

Χρονόμετρο και γραφικό στοιχείο αντίστροφης μέτρησης συμβάντων

Το Event Countdown Timer & Widget είναι μια εφαρμογή iPhone στη λίστα που σας επιτρέπει δημιουργήστε όμορφες αντίστροφες μετρήσεις για τις σημαντικές σας εκδηλώσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίστροφες μετρήσεις τόσο για ένα συμβάν στο παρελθόν όσο και για το μέλλον.

Η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής, αλλά δωρεάν και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για iPhone για τη δημιουργία αντίστροφης μέτρησης για γενέθλια, διακοπές, συναυλίες, γάμους και άλλα σημαντικά γεγονότα.

Κάθε συμβάν αντίστροφης μέτρησης που δημιουργείτε στην εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί αργότερα. Η εφαρμογή είναι γνωστή για την επιλογή προσαρμογής της. Έχετε σχεδόν απεριόριστο αριθμό φόντα για να διαλέξετε.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Event Countdown Timer & Widget περιλαμβάνουν προγραμματισμό συμβάντων για επανάληψη αργότερα, 6 διαφορετικά widget, δυνατότητα κοινής χρήσης των αντίστροφων μετρήσεων κ.λπ. Συνολικά, το Event Countdown Timer & Widget είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή ημέρας για iPhone που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

7. Countdown Star

Αντίστροφη μέτρηση αστέρι

Το αστέρι αντίστροφης μέτρησης είναι ένα εφαρμογή μετρητή ημέρας εκδηλώσεων για Android και iOS. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία και στις δύο πλατφόρμες και είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για μια εφαρμογή για να μετρήσετε τις υπόλοιπες ημέρες για την αποφοίτησή σας, το γάμο ή άλλα σημαντικά γεγονότα. Το Countdown Star είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Το Countdown Star είναι μια αρκετά όμορφη και καλοφτιαγμένη εφαρμογή που μπορεί να σας δείξει πόσα ακριβώς δευτερόλεπτα, μήνες, ημέρες, ώρες και χρόνο απομένουν μέχρι την εκδήλωσή σας.

Μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα τα προηγούμενα ή μελλοντικά συμβάντα σας για την αντίστροφη μέτρηση, να προσαρμόσετε τα υπάρχοντα συμβάντα με την ταπετσαρία σας, να εμφανίσετε τα βασικά συμβάντα στο Apple ρολόι σας κ.λπ. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS, iPadOS και watchOS.

8. Dreamdays Countdown

Αντίστροφη μέτρηση Dreamdays

Το Dreamdays Countdown είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή ημέρας για iPhone και Android που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε κανένα σημαντικό γεγονός. Η εφαρμογή είναι αρκετά ελαφριά, αλλά έχει μερικά σφάλματα που μερικές φορές την καταστρέφουν.

Το καλό με το Dreamdays Countdown είναι ότι σας επιτρέπει να μετράτε αντίστροφα για οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός με υπενθυμίσεις και φωνές. Ναι, η εφαρμογή υποστηρίζει την προσθήκη φωνητικών σημειώσεων στην εκδήλωση που θα προσθέσετε.

Από προεπιλογή, η εφαρμογή παρέχει πέντε διαφορετικά πρότυπα αντίστροφης μέτρησης για την παρακολούθηση επετείων, γενεθλίων, αργιών, ζωής και σχολείου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την κατηγορία σας και να προσθέσετε όσα συμβάντα θέλετε.

Το Dreamdays Countdown σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε την εικόνα φόντου κάθε συμβάντος και να κωδικοποιήσετε χρώμα τις ετικέτες των συμβάντων. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης για να διατηρείτε το σημαντικό σας συμβάν ασφαλές.

9. Countdown+ Widgets Calendar

Αντίστροφη μέτρηση+ Ημερολόγιο Widgets

Το Ημερολόγιο Widgets Countdown+ είναι ένα πλήρες εφαρμογή προγραμματιστή ημέρας για Android και iOS. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για να προγραμματίσετε την ημέρα σας και τις επερχόμενες εκδηλώσεις.

Ναι, μπορείτε να ορίσετε μια αντίστροφη μέτρηση για μια εκδήλωση, γενέθλια, συναυλία, διακοπές ή οποιοδήποτε γεγονός στη ζωή σας, αλλά κυρίως, η εφαρμογή παρέχει λειτουργίες για να οργανώσετε τη μέρα σας.

Αφού δημιουργήσετε ένα νέο συμβάν στην εφαρμογή, βλέπετε διαφορετικές κατηγορίες, όπως στόχους και επιτεύγματα, αθλήματα, κ.λπ. Η αντιστοίχιση των συμβάντων σας σε αυτές τις κατηγορίες ξεκλειδώνει λειτουργίες για συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε ένα γεγονός και το βάλετε στην κατηγορία Αθλητισμός, μπορείτε να εισαγάγετε σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με το αθλητικό γεγονός.

Η εφαρμογή φέρνει επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμα widget στο Android και το iOS σας. Τα widget είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά του widget, το χρώμα του κειμένου, το χρώμα του φόντου και πολλά άλλα.

10. Exam Countdown

Αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις

Το Exam Countdown είναι μια πολύ ευεργετική εφαρμογή για μαθητές. Είναι μια εφαρμογή με ένα απλό αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις και σημαντικές δοκιμές.

Εκτός από το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, έχετε ένα ημερολόγιο, ένα γραφικό στοιχείο και επιλογές υπενθύμισης. Το Exam Countdown είναι διαθέσιμο για Android και iOS και είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, πρέπει να την εγκαταστήσετε και να προσθέσετε τις ημερομηνίες των εξετάσεών σας. Μόλις προστεθεί, μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις ή χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε ως εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης εξετάσεων, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις ημερομηνίες εξετάσεων και εξετάσεων σε ένα μέρος.

Έχετε επίσης διάφορους τρόπους για να ορίσετε αντίστροφες μετρήσεις. Μπορείτε να ορίσετε την αντίστροφη μέτρηση ετών, ημερών, ωρών, λεπτών και δευτερολέπτων για την εξέταση. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κωδικοποιήσετε χρώμα τις πιο σημαντικές εξετάσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εξετάσεις είναι απαραίτητη για όλους τους μαθητές που προετοιμάζονται για εξετάσεις σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει μια έκδοση premium που αφαιρεί διαφημίσεις και ξεκλειδώνει γραφικά στοιχεία και έγχρωμα εικονίδια.

11. Days Matter

Οι μέρες έχουν σημασία

Το Days Matter είναι μια εφαρμογή αντίστροφης μέτρησης ημέρας για Android που σας δείχνει πόσες ημέρες λείπετε από ένα συγκεκριμένο συμβάν. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε την ημερομηνία των επερχόμενων εκδηλώσεων και η εφαρμογή θα σας δείξει πόσες ημέρες λείπετε.

Εκτός από τα μελλοντικά συμβάντα, η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης τα προηγούμενα συμβάντα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε πόσο καιρό έχει περάσει από τη γέννηση του μωρού, πόσο καιρό είστε ερωτευμένοι με τον αγαπημένο σας κ.λπ.

Το Days Matter υποστηρίζει επίσης διάφορα widget. Συνολικά, το Days Matter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετρητή ημέρας για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Λήψη για Android

12. DWI: Μετρητής ημερών

DWI: Μετρητής ημερών

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή στη λίστα, το DWI: Days counter σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε ημέρες χωρίς περιστατικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μετρήσετε τις ημέρες επιτυχίας σας, να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας κ.λπ.

Χιλιάδες χρήστες Android και iPhone χρησιμοποιούν την εφαρμογή μετρητή DWI: Days για να παρακολουθούν τις ημέρες που ήταν χωρίς αλκοόλ, κάπνισμα ή κατανάλωση πρόχειρου φαγητού.

Λήψη για Android & iPhone

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε απευθείας το APK από το Google Play Store σε υπολογιστή και Android

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και στο Apple App Store. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετρητή ημέρας για Android και iPhone. Αν θέλετε να μοιραστείτε την αγαπημένη σας εφαρμογή ημερήσιου μετρητή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για Android

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιο Google στο Apple Watch


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *