παρακολούθησης συστήματος Android

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος Android το 2023

Τα smartphone γίνονται όλο και πιο δυνατά με κάθε μέρα. Τώρα μοιάζουν περισσότερο με προσωπικούς υπολογιστές που κουβαλάμε στις τσέπες μας. Σήμερα, τα smartphones καταφθάνουν με καλύτερες επιλογές RAM, επεξεργαστές, GPU κ.λπ., και μπορούν να τρέχουν γρήγορα παιχνίδια που απαιτούν γραφικά.

Ωστόσο, ακριβώς όπως οι προσωπικοί μας υπολογιστές, έτσι και τα smartphone Android μπορεί επίσης να έχουν κακή συμπεριφορά. Προβλήματα όπως η αποστράγγιση της μπαταρίας, τα σφάλματα, οι αυτόματες επανεκκινήσεις και η υπερθέρμανση είναι κοινά σε συσκευές Android. Για να αντιμετωπίσουμε τέτοια ζητήματα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος. Φυσικά, οι εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος δεν θα διορθώσουν κανένα πρόβλημα Android, αλλά θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τη βασική αιτία οποιουδήποτε προβλήματος.

εργαλεία σαρωτή IP για Windows, Mac, iOS και Android

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος Android

Με τις εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε κάθε στοιχείο του Android, όπως τη χρήση RAM, τη χρήση διαδικτύου, την υγεία της μπαταρίας, τη συμπεριφορά εφαρμογών κ.λπ. Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες εφαρμογές για την παρακολούθηση του Android.

1. Μετρητής CPU/GPU & Ειδοποίηση

Μετρητής CPU/GPU & Ειδοποίηση

Το CPU/GPU Meter & Notification είναι μια καταπληκτική εφαρμογή Android για να ελέγξετε τι κάνουν η CPU και η GPU όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε το όνομα της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τους περισσότερους κύκλους CPU, τη συνολική χρήση της CPU και ανά πυρήνα, τη συχνότητα CPU, τον ενεργό πυρήνα κ.λπ.

Εκτός από την CPU, σας δείχνει επίσης τη θερμοκρασία της μπαταρίας, τη διαθέσιμη μνήμη RAM, τη χρήση της GPU, τη συχνότητα της GPU κ.λπ.

2. My Data Manager

My Data Manager

Είναι ένα από τα κορυφαία και καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στη λίστα. Με το My Data Manager, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη χρήση των δεδομένων σας τόσο σε κινητό όσο και σε WiFi.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Διαχειριστής δεδομένων μου επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν προσαρμοσμένους συναγερμούς χρήσης για να αποφύγουν επιπλέον χρεώσεις δεδομένων.

3. Οθόνη CPU

Οθόνη CPU

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να παρέχει πληροφορίες και μια δυνατότητα ενίσχυσης με ένα πάτημα, τότε το CPU Monitor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το CPU Monitor παρέχει στους χρήστες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την CPU, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας CPU, της θερμοκρασίας κ.λπ.

4. G-CPU

G-CPU

Η G-CPU είναι μια τέτοια εφαρμογή για Android που δεν θα μετανιώνατε ποτέ να την έχετε. Είναι μια απλή, ισχυρή και δωρεάν εφαρμογή που σας δίνει πλήρεις πληροφορίες για το τηλέφωνο και το tablet σας.

Ο πίνακας εργαλείων της εφαρμογής σάς δείχνει τη μνήμη RAM, την εσωτερική αποθήκευση, τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, την μπαταρία, τη CPU, τους αισθητήρες και άλλες πληροφορίες. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή και σας φέρνει ένα widget για μια αρχική οθόνη για γρήγορο έλεγχο.

5. Fing

Fing

Είναι ένα κορυφαίο εργαλείο παρακολούθησης δικτύου Android στο Google Play Store. Με το Fing, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα συσκευές συνδεδεμένες σε WiFi. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Fing μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ελέγξετε την ταχύτητα του Διαδικτύου οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Το Fing είναι η καλύτερη εφαρμογή σάρωσης δικτύου Android με λειτουργίες ακριβούς συσκευής, διεύθυνσης IP και αναγνώρισης διευθύνσεων Mac.

6. Μίνι παρακολούθησης πόρων

Μίνι παρακολούθησης πόρων

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και απλή εφαρμογή παρακολούθησης πόρων για Android, δοκιμάστε το Resource Monitor Mini. Είναι μια εφαρμογή Android που παρακολουθεί την ελεύθερη μνήμη (RAM) και τον επεξεργαστή (επεξεργαστή).

Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει μια γραμμή επικάλυψης που εμφανίζει την κατανάλωση πόρων στην αρχική οθόνη. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένδειξη σε οποιαδήποτε γωνία της οθόνης, να προσαρμόσετε το επίπεδο χρώματος και διαφάνειας και πολλά άλλα.

7. Advanced Task Manager

Advanced Task Manager

Σας λείπει η διαχείριση εργασιών των Windows στο Android; Εάν ναι, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το Advanced Task Manager στο Android. Όπως η διαχείριση εργασιών των Windows, η Advanced Task Manager επιτρέπει στους χρήστες να σκοτώνουν εφαρμογές που εκτελούνται, να καθαρίζουν τη μνήμη RAM και να παρακολουθούν την CPU.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη Advanced Task Manager για να σκοτώσετε εργασίες, να ελευθερώσετε μνήμη και να επιταχύνετε το smartphone σας. Σας επιτρέπει επίσης να σκοτώσετε πολλές εφαρμογές με ένα μόνο πάτημα.

8. AccuBattery

AccuBattery

Η εφαρμογή εμφανίζει πληροφορίες για την υγεία της μπαταρίας και τη χρήση της μπαταρίας. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης και παρακολούθησης μπαταρίας που είναι διαθέσιμες για smartphone Android.

Με το AccuBattery, μπορείτε να μετρήσετε την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας, να ελέγξετε την ταχύτητα φόρτισης και εκφόρτισης, να ελέγξετε τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης και χρήσης κ.λπ.

9. DevCheck Πληροφορίες υλικού και συστήματος

DevCheck Πληροφορίες υλικού και συστήματος

Εάν αναζητάτε μια εύκολη μέθοδο παρακολούθησης του υλικού σας σε πραγματικό χρόνο, πρέπει να δοκιμάσετε το DevCheck Hardware and System Info.

Μάντεψε? Το DevCheck Hardware and System Info παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας Android, όπως μοντέλο, CPU, GPU, RAM, μπαταρία κ.λπ.

10. Παρακολούθηση δραστηριότητας

Παρακολούθηση δραστηριότητας

Είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης συστήματος πολλαπλών χρήσεων στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει με την παρακολούθηση συστήματος και τη διαχείριση εφαρμογών. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ελαφριά και δεν επιβραδύνει τη συσκευή σας.

Οι λειτουργίες παρακολούθησης συστήματος του Activity Monitor περιλαμβάνουν διαχείριση αδειών, κατάσταση μπαταρίας, παρακολούθηση χρήσης RAM & CPU κ.λπ.

11. Απλή οθόνη συστήματος

Απλή οθόνη συστήματος

Το Simple System Monitor είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης συστήματος για Android. Με το Simple System Monitor, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τη χρήση και τις συχνότητες της CPU, τη χρήση/συχνότητα GPU, τη χρήση RAM, τη δραστηριότητα δικτύου και πολλά άλλα.

Εκτός από την παρακολούθηση συστήματος, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δοκιμάζετε την ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής των δίσκων και σας παρέχει ένα πρόγραμμα περιήγησης αρχείων, πρόγραμμα καθαρισμού προσωρινής μνήμης και πολλά άλλα.

12. Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες συσκευής

Το Device Info είναι για όσους αναζητούν μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή για να λάβουν πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνό τους Android.

Η εφαρμογή σάς ενημερώνει για τη CPU, τη RAM, το λειτουργικό σύστημα, τους αισθητήρες, τον αποθηκευτικό χώρο, την μπαταρία, τη SIM, το Bluetooth, το δίκτυο και πολλά άλλα.

Το Device Info έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πλήρεις πληροφορίες για το υλικό του τηλεφώνου, αλλά διαθέτει επίσης μερικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τους πόρους της συσκευής.

13. SystemGlow

SystemGlow

Το SystemGlow είναι μια εφαρμογή Android που παρακολουθεί το φορτίο της CPU, τις συχνότητες και τις δραστηριότητες δικτύου.

Μόλις εγκατασταθεί, το SystemGlow προσθέτει αυτόματα 3 πλήρως προσαρμόσιμες γραμμές επικάλυψης στο επάνω ή στο κάτω μέρος της οθόνης σας Android.

Μπορείτε να διαμορφώσετε τις επικαλύψεις ράβδων ώστε να εμφανίζουν το φορτίο της CPU, τη συχνότητα, τις δραστηριότητες δικτύου κ.λπ.

Λοιπόν, όλα αυτά είναι από εμάς. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να παρακολουθείτε τα στοιχεία του συστήματος Android σας σε πραγματικό χρόνο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας. Επίσης, ενημερώστε μας ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε για την παρακολούθηση του Android σας.

Διαβάστε επίσης  δωρεάν εργαλεία και βοηθητικές εφαρμογές για Android

10 καλύτεροι εκτοξευτές Android με λειτουργίες εξοικονόμησης μπαταρίας

εφαρμογές αναλυτή αποθήκευσης για Android το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *