error in body stream

Aντιμετωπίζετε error in body stream στο ChatGPT

Συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε μια απάντηση “Σφάλμα στη ροή του σώματος” στο ChatGPT; Αν ναι, δεν είσαι μόνος. Αυτό είναι ένα τυχαίο σφάλμα που εμφανίζεται, συχνά όταν ζητάτε μεγάλες απαντήσεις από το chatbot AI (τεχνητής νοημοσύνης).

Ωστόσο, το σφάλμα μπορεί επίσης να εμφανιστεί για μια σειρά από κοινές αιτίες, όπως υπερφόρτωση διακομιστών OpenAI, τυχαία προβλήματα με το μοντέλο γλώσσας ή τοπικά ζητήματα, όπως μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης.

Σε αυτόν τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, θα μάθετε πολλές τεχνικές για να διορθώσετε ένα μήνυμα “Σφάλμα στη ροή του σώματος” στο ChatGPT.

Πώς να αποκτήσετε το Clippy AI στα Windows 11 (Τροφοδοτείται από το ChatGPT)

Επαναφόρτωση της καρτέλας προγράμματος περιήγησης

Όπως κάθε άλλο σφάλμα ChatGPT, η απόκριση “Σφάλμα στη ροή του σώματος” μπορεί να προκληθεί από μια προσωρινή δυσλειτουργία με τη συνομιλία σας.

Η επανειλημμένη επιλογή του κουμπιού Αναγέννηση απόκρισης είναι απίθανο να βοηθήσει, επομένως δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τον ιστότοπο ChatGPT—αυτό βοηθά στην επαναφορά της σύνδεσης—επιλέξτε το εικονίδιο Επαναφόρτωση στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης ή πατήστε Control + R / Command + R .

Μπορείτε επίσης να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εάν το σφάλμα παραμένει. Στα Windows, απλώς κλείστε και ανοίξτε ξανά όλα τα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης. Στο macOS, βεβαιωθείτε ότι έχετε τερματίσει το πρόγραμμα περιήγησης προτού το επανεκκινήσετε — Control – κάντε κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης στο Dock και επιλέξτε Έξοδος .

Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή ChatGPT

Όταν αντιμετωπίζετε το μήνυμα “Σφάλμα στη ροή του σώματος”, είναι απαραίτητο να ελέγξετε την κατάσταση του συστήματος του ChatGPT. Οι διακοπές διακομιστή OpenAI μπορεί μερικές φορές να οδηγήσουν σε αυτό το σφάλμα.

Επισκεφτείτε τη σελίδα κατάστασης συστήματος του OpenAI και ελέγξτε εάν το σύστημα ChatGPT είναι λειτουργικό. Ελέγξτε επίσης την κατάσταση του API εάν έχετε πρόσβαση στο ChatGPT μέσω μιας εφαρμογής ή μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους. Εάν υπάρχουν προβλήματα διακομιστή, περιμένετε μέχρι το OpenAI να λειτουργήσει ξανά τα συστήματά του.

Είναι επίσης καλή ιδέα να ελέγχετε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Twitter για αναφορές από άλλους χρήστες του ChatGPT που αντιμετωπίζουν σφάλματα διακομιστή. Το subreddit του OpenAI στο Reddit είναι ένα άλλο μέρος που αξίζει να δείτε.

Ελέγξτε για σφάλματα δικτύου

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με τη σύνδεση στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας. Ακολουθούν δύο γρήγοροι τρόποι για να το προσδιορίσετε:

  • Επισκεφτείτε το Fast.com για να ελέγξετε την ταχύτητα του Διαδικτύου.
  • Επισκεφτείτε το PingTool.org για να ελέγξετε τη σταθερότητα της σύνδεσης.

Κάντε επανεκκίνηση ή επαναφορά του δρομολογητή σας, χρησιμοποιήστε μια διαφορετική σύνδεση δικτύου ή επικοινωνήστε με τον ISP (παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου) εάν φαίνεται ότι υπάρχουν επίμονες επιβραδύνσεις και πέσει η συνδεσιμότητα.

Υποβολή συντομότερων αιτημάτων

Τα μηνύματα που απαιτούν μεγάλες απαντήσεις ChatGPT μπορεί να υπερφορτώσουν το μοντέλο γλώσσας και να το προκαλέσουν αποτυχία. Εάν το μήνυμα “Σφάλμα στη ροή του σώματος” επαναληφθεί, δοκιμάστε να σπάσετε τις προτροπές σας σε πολλά μέρη—Το ChatGPT είναι ικανό να βασίζεται σε προηγούμενες απαντήσεις, ειδικά στο GPT-4, επομένως αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Εναλλακτικά, προσθέστε όρια λέξεων στο τέλος των μηνυμάτων—π.χ. «σε 500 λέξεις ή λιγότερες»—για να αποφύγετε τη φορολόγηση του chatbot AI.

Εναλλαγή μοντέλων φυσικής γλώσσας

Κατά τη στιγμή της γραφής, το ChatGPT προσφέρει δύο μοντέλα φυσικής γλώσσας και περιστασιακά, προβλήματα με ένα συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να ενεργοποιήσουν το μήνυμα “Σφάλμα στη ροή του σώματος”.

Εάν εγγραφείτε στο ChatGPT Plus, δημιουργήστε μια νέα συνομιλία και επιλέξτε ένα εναλλακτικό μοντέλο γλώσσας — τη στιγμή της σύνταξης, υπάρχουν δύο διαθέσιμα μοντέλα—GPT-3.5 και GPT-4.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης προγράμματος περιήγησης

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας, εάν το “Σφάλμα στη ροή του σώματος” στο ChatGPT γίνει επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. Αυτό βοηθά στην επίλυση προβλημάτων που εμφανίζονται λόγω παρωχημένων ή κατεστραμμένων δεδομένων ιστότοπου.

Εν συντομία, δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome:

  1. Ανοίξτε το μενού του Chrome — επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης — και επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  2. Μεταβείτε στο Απόρρητο και ασφάλεια > Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης .
  3. Επιλέξτε τα πλαίσια δίπλα στα Cookies και άλλα δεδομένα ιστότοπου και στις κρυφές εικόνες και αρχεία και επιλέξτε Εκκαθάριση δεδομένων .

Ανατρέξτε στον οδηγό αφαίρεσης της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης για συγκεκριμένες οδηγίες βήμα προς βήμα.

Ενημερώστε ή χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης

Ζητήματα που αφορούν συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιήγησης θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συνεχείς αποκρίσεις “Σφάλμα στη ροή του σώματος”. Ένας γρήγορος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να ελέγξετε για νέες ενημερώσεις προγράμματος περιήγησης .

Για παράδειγμα, στο Chrome, ανοίγοντας το μενού του Chrome και επιλέγοντας Βοήθεια > Σχετικά με το Google Chrome , το ζητά να εγκαταστήσει νέες ενημερώσεις.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας είναι ήδη ενημερωμένο, μεταβείτε προσωρινά σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού έως ότου φτάσει μια άλλη ενημέρωση που ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να επιλύσει το πρόβλημα.

Και πάλι, εάν είστε χρήστης του Chrome, χρησιμοποιήστε το ChatGPT στο Mozilla Firefox ή στο εγγενές πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge (Windows) ή Apple Safari (Mac).

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη ChatGPT

Εάν έχετε εξαντλήσει όλα τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων και το μήνυμα “Σφάλμα στη ροή του σώματος” παραμένει, ήρθε η ώρα να ζητήσετε βοήθεια από την υποστήριξη του OpenAI. Δείτε πώς:

  1. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας OpenAI .
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο Chat στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Μηνύματα .
  4. Επιλέξτε ChatGPT > Άλλο > Αναφορά σφάλματος ή σφάλματος ως απαντήσεις της συνομιλίας σας.
  5. Αναφέρετε το πρόβλημά σας, αναπαράγετε το σφάλμα ροής σώματος και επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του.

Επιτυχία: Επιλύθηκε το σφάλμα Body Stream ChatGPT

Η αλληλεπίδραση με εργαλεία AI όπως το ChatGPT έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των διαδικτυακών αλληλεπιδράσεων. Αν και ζητήματα όπως το μήνυμα “Σφάλμα στη ροή του σώματος” διακόπτουν τη ροή της συνομιλίας, είναι πάντα δυνατό να εξαλείψετε το σφάλμα με την τυπική αντιμετώπιση προβλημάτων.

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος 4 του Spotify στα Windows

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *