Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Android

Αν θυμάστε, το OpenAI κυκλοφόρησε την εφαρμογή ChatGPT για Android πριν από λίγους μήνες. Η εφαρμογή Android ChatGPT σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο chatbot AI εν κινήσει.

Η εφαρμογή ChatGPT για κινητά έχει όλες τις δυνατότητες της έκδοσης για επιτραπέζιους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για εικόνες και φωνητικά μηνύματα.

Πρόσφατα, η εφαρμογή Android ChatGPT έλαβε μια νέα ενημέρωση που φέρνει γραφικά στοιχεία. Τα γραφικά στοιχεία ChatGPT θα μπορούσαν να είναι πολύ χρήσιμα σε όσους χρησιμοποιούν συχνά το chatbot για πληροφορίες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στο Android

Το γραφικό στοιχείο ChatGPT για Android σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο chatbot AI απευθείας από την αρχική οθόνη χωρίς καν να εκκινήσετε την εφαρμογή.

Ως εκ τούτου, εάν είστε μεγάλος θαυμαστής του ChatGPT και θέλετε έναν πιο γρήγορο τρόπο πρόσβασης στο chatbot AI, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στην αρχική οθόνη του Android.

Διαβάστε επίσης :Πώς να προσθέσετε το Gmail στην αρχική οθόνη του Android

Οι καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο των προδιαγραφών του τηλεφώνου σας

Πώς να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στην Αρχική οθόνη του Android;

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε καμία πρόσθετη εφαρμογή για να αποκτήσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή ChatGPT για Android είναι ενημερωμένη.

Έτσι, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και εγκαταστήστε την εκκρεμή ενημέρωση ChatGPT. Μετά την ενημέρωση, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στην αρχική οθόνη του Android.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Google Play Store στο Android σας. Στη συνέχεια, αναζητήστε το Εφαρμογή ChatGPT.

2. Ανοίξτε την επίσημη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών και πατήστε Εκσυγχρονίζω. Αυτό θα ενημερώσει την εφαρμογή ChatGPT στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Εκσυγχρονίζω

3. Μόλις ενημερωθεί, πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε κενό διάστημα στην αρχική οθόνη του Android.

4. Στις επιλογές που εμφανίζονται, επιλέξτε Widgets.

Widgets

5. Τώρα, πρέπει να βρείτε το γραφικό στοιχείο ChatGPT. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση για να βρείτε το Γραφικά στοιχεία ChatGPT.

Γραφικά στοιχεία ChatGPT

6. Απλώς πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο ChatGPT και σύρετέ το στην αρχική οθόνη σας.

σύρετέ το στην αρχική οθόνη σας

Αυτό είναι! Τόσο απλό είναι να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο ChatGPT στην αρχική οθόνη του Android.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στο Android;

Τώρα που έχετε το γραφικό στοιχείο ChatGPT στην αρχική οθόνη του Android, πρέπει να ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τα γραφικά στοιχεία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το chatbot.

Πεδίο μηνύματος

Το γραφικό στοιχείο ChatGPT, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να πατήσετε στο Πεδίο μηνύματος και πληκτρολογήστε ένα ερώτημα κειμένου.

φωνητική πρόσβαση

Με την εισαγωγή του μηνύματος, το γραφικό στοιχείο θα εμφανίσει την απόκριση στην εφαρμογή ChatGPT για Android. Εκτός από τις προτροπές κειμένου, το widget σάς επιτρέπει επίσης αναζήτηση για ένα ερώτημα εικόναςχρησιμοποιήστε το μικρόφωνο για φωνητική πρόσβασηκι αλλα.

Ωστόσο, η προτροπή εικόνας θα λειτουργεί μόνο με μια συνδρομή ChatGPT Plus. Ανεξάρτητα από το πού πατήσετε στο γραφικό στοιχείο, το γραφικό στοιχείο θα ανοίξει την εφαρμογή ChatGPT για κινητά.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο προσθήκης και χρήσης του γραφικού στοιχείου ChatGPT στο Android. Ενώ το γραφικό στοιχείο φαίνεται ενδιαφέρον, χρησιμεύει απλώς ως συντόμευση για το άνοιγμα της εφαρμογής ChatGPT. Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο γραφικό στοιχείο ChatGPT για Android; Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερα γραφικά στοιχεία Android  (Βελτιώστε την απόδοση και την εμφάνιση)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5305

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *