Αυτό ακριβώς είναι το πόσο μεγάλο θα ήταν το Apple Watch Pro!

Ο Sonny Dickson ήταν πάντα γνωστός για τη διαρροή ειδήσεων και φωτογραφιών του iPhone και των εξαρτημάτων του. Τώρα, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία σύγκρισης μεγέθους συγκρίνοντας το μέγεθος των ρολογιών Apple Watch Pro, Apple Watch Series 7 και επερχόμενων ρολογιών Series 8.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε, το Apple Watch Pro θα έχει μέγεθος θήκης 49 χιλιοστών, μεγαλύτερο από αυτό που ισχυρίζονται οι φήμες μέχρι στιγμής – 47 χιλιοστά και 48 χιλιοστά.

Εβδομαδιαίος Οργανωτής Χαπιών με Αποσπώμενες Φορητές Θήκες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Νέα διαρροή δείχνει πόσο μεγάλο είναι το Apple Watch Pro

Για σύγκριση μεγέθους, ο Sonny Dickson τοποθέτησε τη θήκη Apple Watch Pro 49 mm δίπλα στις θήκες των μικρότερων Apple Series 7 και των επερχόμενων smartwatches Apple Series 8 . Η σύγκριση μεγέθους επιβεβαιώνει ότι το Apple Watch Pro θα έχει τη μεγαλύτερη οθόνη στην ιστορία του Apple Watch.

pic.twitter.com/HHNULJH8Xd

— Sonny Dickson (@SonnyDickson) 6 Σεπτεμβρίου 2022

Το tweet του Sonny Dickson δείχνει εικόνες των προστατευτικών θηκών σε δύο χρώματα – το ένα είναι διαφανές και το δεύτερο μαύρο . Και οι δύο προστατευτικές θήκες φαίνονται καλές. Η φωτογραφία δείχνει τις προστατευτικές θήκες του Apple Watch Pro, το οποίο έχει μέγεθος 49 χιλιοστά, που φυλάσσονται δίπλα σε θήκες για τα μικρότερα ρολόγια της σειράς 7 και της επερχόμενης σειράς 8 (41/45 χιλιοστά).

Ενώ η σύγκριση μεγεθών είναι ενδιαφέρουσα, μια τέτοια τεράστια αλλαγή μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα 49 χιλιοστά θα ήταν πολύ μεγάλα για κάποιους και η Apple ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης της σειράς Apple Watch Pro στο μέλλον.

Gaming Headset RAZER Nari Essential(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι οι νέες εικόνες σύγκρισης μεγεθών από τον Sonny Dickson ακολουθούν στενά τα σχέδια CAD που διέρρευσαν που είδαμε πριν από λίγες ημέρες. Οι εικόνες των υποτιθέμενων θηκών για το Apple Watch Pro 49 mm επιβεβαιώνουν ένα νέο κουμπί στα αριστερά.

Εάν δεν έχετε δει ακόμα την απόδοση CAD, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας –  Apple Watch Pro: CAD Renders, Ημερομηνία κυκλοφορίας & Τιμή .

Η Apple έχει προγραμματιστεί για την εκδήλωση «Far Out» στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 . Στην περίπτωση αυτή, η Apple υποτίθεται ότι θα ανακοινώσει το νέο iPhone 14, μαζί με το Apple Series 8 και το Apple Watch Pro. Μπορείτε επίσης να περιμένετε ένα νέο iPad, AirPods Pro 2 και Mac Pro.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για τις εικόνες που διέρρευσαν από τις προστατευτικές θήκες 49 χιλιοστών του τεράστιου Apple Watch Pro; Πιστεύετε ότι οι φήμες θα γίνουν πραγματικότητα;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *