Πώς να δείτε κρυφά την κατάσταση WhatsApp κάποιου

Με την παρουσίασή μας ως εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp σας προσφέρει πλέον περισσότερες δυνατότητες από απλά μηνύματα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει πλέον να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής και βίντεο, να πραγματοποιείτε πληρωμές, να μοιράζεστε ζωντανές τοποθεσίες, να κοινοποιείτε την κατάσταση και πολλά άλλα. Έχει γίνει πλέον ένα είδος εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης για χρήστες κινητών.

Το WhatsApp Status είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη. είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα και ενημερώσεις GIF με τις επαφές σας. Η κατάσταση WhatsApp εξαφανίζεται αυτόματα μετά από 24 ώρες κοινής χρήσης και οι επαφές σας μπορούν να τη δουν ατελείωτες φορές σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Instagram το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν έχετε πολλούς αριθμούς στο βιβλίο επαφών του τηλεφώνου σας, ενδέχεται να δείτε πολλές καταστάσεις στην ενότητα Κατάσταση. Μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να δείτε κάποια Κατάσταση χωρίς να ενημερώσετε τον άλλον. Μπορεί να έχετε προσωπικούς λόγους πίσω από την απόκρυψη της αλήθειας ότι έχετε δει την κατάστασή τους, αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, είναι δυνατόν;

Δείτε την κατάσταση WhatsApp κάποιου χωρίς να τον ενημερώσετε

Λοιπόν, είναι δυνατό να δείτε την Κατάσταση WhatsApp κάποιου χωρίς να τον ενημερώσετε , αλλά δεν είναι όπως νομίζετε. Πρέπει να φροντίσετε μερικά πράγματα για να αποφύγετε να ενημερώσετε τον άλλον ότι έχετε δει την κατάστασή του. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1) Απενεργοποιήστε τις αποδείξεις ανάγνωσης

Πριν ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι αποδείξεις ανάγνωσης του WhatsApp έχουν απενεργοποιηθεί. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο WhatsApp για Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο Android σας. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Στο μενού που εμφανίζεται στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις .

 

3. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στην επιλογή Λογαριασμοί .

 

4. Στον λογαριασμό, πατήστε Απόρρητο .

 

5. Τώρα, στην οθόνη Απόρρητο, απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο « Ανάγνωση αποδείξεων »

Το WhatsApp ενδέχεται να εισαγάγει την επιλογή απόκρυψης ενεργής κατάστασης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιούσε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο WhatsApp για Android.

2) Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης και απενεργοποιήστε το WiFi

Αφού απενεργοποιήσετε την απόδειξη ανάγνωσης, πρέπει να βγείτε εκτός σύνδεσης. Για να βγείτε εκτός σύνδεσης στο Android σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία πτήσης .

 

Εάν χρησιμοποιείτε WiFi μετά την ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης, πρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε το WiFi. Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

3) Ελέγξτε την κατάσταση WhatsApp

Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης στο Android σας, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή WhatsApp και να ελέγξετε την κατάσταση των φίλων σας.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση πολλές φορές. βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε συνδεθεί σε κανένα Διαδίκτυο. Το μόνο μειονέκτημα της προβολής της κατάστασης WhatsApp ενώ είστε εκτός σύνδεσης είναι ότι δεν θα βλέπετε τις νέες ενημερώσεις κατάστασης των φίλων σας.

4) Αποκτήστε πρόσβαση στην Κατάσταση WhatsApp από τη Διαχείριση αρχείων

Αφού ελέγξετε την κατάσταση του WhatsApp, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης και να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στο διαδίκτυο. Όλες οι καταστάσεις που έχετε δει στο παρελθόν αποθηκεύτηκαν σε έναν κρυφό φάκελο στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Files by Google στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση κρυφών αρχείων . Πρέπει να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή για « Εμφάνιση κρυφών αρχείων ».

Σφάλμα iOS 15: Οι αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων ενεργοποιούνται ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μεταβείτε στην επιλογή Εσωτερική αποθήκευση > Android > Πολυμέσα .

 

3. Στο φάκελο Media, πατήστε στο com.whatsapp .

 

4. Στο φάκελο com.whatsapp, μεταβείτε στο WhatsApp > Media > .Statuses . Εδώ το WhatsApp αποθηκεύει όλες τις καταστάσεις που έχετε δει.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείτε την Κατάσταση WhatsApp κάποιου χωρίς να τον ενημερώσετε.

 

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο προβολής της κατάστασης WhatsApp κάποιου χωρίς να τον ενημερώνετε.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *