Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε Android και iPhone

Το Microsoft Copilot είναι ένας βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, να δημιουργήσει περιεχόμενο που δημιουργείται από AI και να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί. Παλαιότερα ήταν διαθέσιμο μόνο στα Windows 11 και μέσω του Bing, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Copilot σε Android και iPhone.

Παρακάτω, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Copilot στη συσκευή σας Android ή iOS.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε Android ή iPhone

Για να ξεκινήσετε με το Microsoft Copilot, πρέπει πρώτα να το κατεβάσετε από το Google Play Store ή Apple App Store. Αφού εγκατασταθεί, δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot στην κινητή συσκευή σας:

  1. Ανοιξε το Microsoft Copilot app, αποδεχτείτε τους όρους και προϋποθέσεις και παραχωρήστε στην εφαρμογή τυχόν απαιτούμενα δικαιώματα. Μπορεί να ζητά άδειες τοποθεσίας και μικροφώνου, ώστε να μπορεί να ακούει τις ερωτήσεις σας και να σας δίνει ακριβείς προτάσεις με βάση την τοποθεσία.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης :

Πώς να απενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 11

Πώς να ενεργοποιήσετε το Windows Copilot στα Windows 11

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε εικόνα Android ή iPhone
  1. Στην κύρια οθόνη, ενεργοποιήστε Χρησιμοποιήστε το GPT-4 για να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του ChatGPT του OpenAI που είναι διαθέσιμη.
Εναλλαγή στο ChatGPT 4
  1. Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση ή να αναθέσετε στο Copilot μια εργασία να εκτελέσει πληκτρολογώντας ή μιλώντας. Για φωνητική εισαγωγή, απλώς αγγίξτε το εικονίδιο μικροφώνου και αρχίστε να μιλάτε. Εάν προτιμάτε να πληκτρολογήσετε, πατήστε το εικονίδιο πληκτρολογίου στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
Πατήστε το εικονίδιο Μικρόφωνο ή Πληκτρολόγιο
  1. Εάν ένα θέμα έχει ολοκληρωθεί ή το chatbot είναι εκτός θέματος, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο πατώντας το Νέο θέμα εικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία. Αυτό θα επαναφέρει το πλαίσιο της συνομιλίας, διασφαλίζοντας ότι τα προηγούμενα ερωτήματα δεν παρεμβαίνουν σε νέα.
Πατήστε το εικονίδιο Νέο θέμα

Σημείωση: Για να δημιουργήσετε εικόνες χρησιμοποιώντας το Microsoft Copilot, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Συνδεθείτε στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft

Τι μπορείτε να κάνετε με το Copilot;

Το Copilot τροφοδοτείται από τα τελευταία μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης του OpenAI, τα GPT-4 και DALL-E 3, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα ισχυρά εργαλεία χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε σε αυτά. Μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Copilot για Android ή iPhone περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργία κειμένου: Το Copilot μπορεί να δημιουργήσει πολλούς τύπους κειμένου. Για παράδειγμα, μπορείτε να του ζητήσετε να σας γράψει ένα ποίημα, να απαντήσει σε ένα email ή να δημιουργήσει μια λίστα με τα 10 καλύτερα τραγούδια του 2010.
Ποίημα δημιουργημένο από AI
  • Δημιουργία εικόνων AI: Εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Microsoft, το Copilot μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δωρεάν δημιουργία εικόνων DALL-E 3 για να δημιουργήσει εικόνες με βάση τις προτροπές σας.
  • Κωδικός γραφής: Το Copilot μπορεί να δημιουργήσει κώδικα ή να σαρώσει τον υπάρχοντα κώδικα για σφάλματα.
  • Απαντώντας σε ερωτήσεις: Το Copilot μπορεί να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις, να σας πει ένα αστείο, να προσφέρει συμβουλές και να συνοψίσει ιστοσελίδες για ευκολότερη ανάγνωση.
Η απάντηση του Copilot στην ερώτηση, "Ποια είναι τα πιο υγιεινά λαχανικά;"
  • Αναγνώριση τόπων και εικόνων: Μπορείτε να ζητήσετε από το Copilot να αναγνωρίσει μια εικόνα ενός φυτού ή μιας διάσημης τοποθεσίας και θα προσπαθήσει να το κάνει. Λάβετε υπόψη ότι ενώ αυτή η δυνατότητα είναι εντυπωσιακή, δεν είναι πλήρως ακριβής, επομένως μην εμπιστεύεστε πλήρως τα αποτελέσματα.

Κάντε περισσότερα με το AI

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζουν να κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα καθώς γίνονται όλο και πιο ισχυρά. Με το Copilot για Android και iPhone, έχετε πλέον άμεση πρόσβαση στο DALL-E 3 και στο ChatGPT 4 στο τηλέφωνό σας για να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο απευθείας από το smartphone σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *