Δεν φορτώνει η αρχική οθόνη του Amazon Fire Stick

Δεν φορτώνει η αρχική οθόνη του Amazon Fire Stick; 9 τρόποι για να διορθώσετε

Βλέπετε μια κενή οθόνη αντί για τη διεπαφή Home στο Amazon Fire Stick; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η συσκευή ροής σας δεν μπορεί να φορτώσει την κύρια διεπαφή στη συνδεδεμένη τηλεόρασή σας. Θα σας πούμε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους το Fire Stick αποτυγχάνει να φορτώσει την Αρχική οθόνη είναι ότι η τηλεόρασή σας είναι απενεργοποιημένη, το Fire Stick δεν είναι σωστά συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας, υπάρχει πρόβλημα με το λογισμικό του Fire Stick και πολλά άλλα.

1. Ανοιξε την τηλεόραση

Η πρώτη λύση που πρέπει να εφαρμόσετε είναι να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση στην οποία έχετε συνδέσει το Fire Stick. Ενώ το Fire Stick μπορεί να ενεργοποιήσει ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί με όλες τις μάρκες και τα μοντέλα τηλεοράσεων που είναι διαθέσιμες.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να ρυθμίσετε το Amazon Fire TV Stick

Πώς να επανεκκινήσω το Fire TV Stick

DISCLAIMER: Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο εκφράζουν μόνο τη γνώμη μας και παρέχονται για γενική ενημέρωση. Δεν φέρουμε καμιά ευθύνη .

Το κουμπί λειτουργίας που επισημαίνεται σε ένα τηλεχειριστήριο τηλεόρασης.

Προχωρήστε και ενεργοποιήστε χειροκίνητα την τηλεόρασή σας και, στη συνέχεια, δείτε εάν το Fire Stick φορτώνει τη διεπαφή Home.

2. Συνδέστε το Fire Stick σας σε μια πρίζα

Εάν έχετε συνδέσει το Fire Stick σε έναν προσαρμογέα ή παρόμοιο εξοπλισμό, αποσυνδέστε τη συσκευή από εκεί και συνδέστε τη συσκευή σε μια κατάλληλη πρίζα ρεύματος. Είναι πιθανό το Fire Stick σας να μην λαμβάνει την απαιτούμενη ποσότητα τροφοδοσίας από την τρέχουσα πηγή ρεύματος, αποτυγχάνοντας να φορτώσει την κύρια διεπαφή.

Μόλις συνδέσετε το Fire Stick σε μια πραγματική πρίζα, θα πρέπει να δείτε την Αρχική οθόνη της συσκευής και άλλα μενού στην τηλεόρασή σας.

3. Ελέγξτε τη σύνδεση του Fire Stick με την τηλεόραση

Είναι πιθανό να μην έχετε συνδέσει σωστά το Fire Stick στην τηλεόραση, γεγονός που προκαλεί τη μη φόρτωση της αρχικής οθόνης. Σε αυτήν την περίπτωση, δημιουργήστε μια σωστή σύνδεση.

Το πρώτο στοιχείο σύνδεσης που πρέπει να ελέγξετε είναι το καλώδιο που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε το Fire Stick στην τηλεόραση. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το καλώδιο δεν έχει υποστεί φυσική ζημιά και ότι είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Εάν το καλώδιο δεν είναι σε καλή κατάσταση, πάρτε ένα καινούργιο.

Το δεύτερο στοιχείο που πρέπει να ελέγξετε είναι το HDMI θύρα που χρησιμοποιείτε στην τηλεόραση. Βεβαιωθείτε ότι αυτή η θύρα δεν είναι κατεστραμμένη και επισημαίνεται ως HDMI. Οι περισσότερες τηλεοράσεις προσφέρουν πολλές θύρες HDMI, επομένως συνδέστε το Fire Stick σας σε μια άλλη θύρα και δείτε εάν φορτώνεται η Αρχική οθόνη.

Επίσης, αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το Fire Stick στην τηλεόρασή σας για να δώσετε στη συσκευή μια νέα αρχή.

4. Επιλέξτε τη σωστή πηγή εισόδου στην τηλεόραση

Εάν έχετε κάνει όλες τις συνδέσεις σωστά, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή πηγή εισόδου στην τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει επειδή η πηγή εισόδου είναι το σημείο από το οποίο η τηλεόραση ανακτά το περιεχόμενο. Πρέπει να επιλέξετε την πηγή στην οποία έχετε συνδέσει το Fire Stick σας.

 1. Ενεργοποιήστε και την τηλεόρασή σας και το Fire Stick.
 2. Πάτα το Εισαγωγή ή παρόμοιο κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας για να δείτε τις διαθέσιμες πηγές εισόδου.
Επιλέξτε τη σωστή πηγή εισόδου στην εικόνα της τηλεόρασης
 1. Επιλέξτε την πηγή HDMI για το Fire Stick.
Επιλέξτε τη σωστή πηγή εισόδου στην εικόνα της τηλεόρασης 2
 1. Η τηλεόραση θα πρέπει να εμφανίζει το περιεχόμενο του Fire Stick σας.

5. Περιμένετε λίγα λεπτά

Είναι πιθανό το Fire Stick σας να είναι απασχολημένο με την εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού ή τη φόρτωση της αρχικής οθόνης. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένετε περίπου δέκα λεπτά για να ολοκληρωθεί η εκτέλεση αυτών των διεργασιών. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε την αρχική οθόνη φορτωμένη στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

6. Επανεκκινήστε το Fire Stick σας

Αξίζει να επανεκκινήσετε το Fire Stick όταν η συσκευή δεν λειτουργεί όπως αναμένεται. Αυτό απενεργοποιεί και υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του συστήματος, διορθώνοντας πιθανώς το σφάλμα που προκαλεί τη μη φόρτωση της αρχικής οθόνης.

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Επιλέγω + Αναπαραγωγή/Παύση πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο του Fire Stick για πέντε δευτερόλεπτα.
Επανεκκινήστε την εικόνα σας Fire Stick
 1. Περιμένετε να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί ξανά η συσκευή.

7. Επαναφέρετε το Fire TV Stick σας

Εάν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μενού του Fire Stick με κάποιο τρόπο, φέρτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας στις εργοστασιακές προεπιλογές για να διορθώσετε πιθανώς το πρόβλημά σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η εσφαλμένη διαμόρφωση της συσκευής μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα, το οποίο μπορείτε να επιλύσετε επαναφέροντας τη διαμόρφωση.

Χάνετε τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας και άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο Fire Stick όταν επαναφέρετε τη συσκευή. Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή από την αρχή χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Amazon.

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις μενού στο Fire Stick σας.
 2. Επιλέγω My Fire TV στις Ρυθμίσεις.
Επαναφέρετε την εικόνα σας Fire TV Stick
 1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο ανοιχτό μενού και επιλέξτε Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές.
Επαναφέρετε την εικόνα 2 του Fire TV Stick σας
 1. Θα δείτε ένα Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές προτροπή. Επιλέγω Επαναφορά να συνεχίσει.
 2. Περιμένετε μέχρι να γίνει επαναφορά του Fire Stick.
 3. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία επαναφοράς, ρυθμίστε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Amazon.

8. Δοκιμάστε το Fire Stick σας με άλλη τηλεόραση

Όταν το Fire Stick σας δεν λειτουργεί με τηλεόραση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή με άλλη τηλεόραση. Αυτό σας βοηθά να επαληθεύσετε εάν η τηλεόραση ή το Fire Stick προκαλεί το πρόβλημα.

Μπορείτε να συνδέσετε το Fire Stick από την πρώτη σας τηλεόραση και να συνδέσετε τη συσκευή σε μια δευτερεύουσα τηλεόραση. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη δευτερεύουσα τηλεόραση και θα δείτε τη διεπαφή Home του Fire Stick. Εάν αυτό δεν συμβεί, το Fire Stick σας είναι ελαττωματικό.

9. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Amazon

Εάν το πρόβλημά σας παραμένει, η τελευταία λύση είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Amazon. Η ομάδα υποστήριξης θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα με το Fire Stick. Δείτε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτήν την ομάδα.

 1. Εκκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη συσκευή σας και αποκτήστε πρόσβαση σε Εξυπηρέτηση πελατών Amazon ιστοσελίδα. Συνδεθείτε στον ιστότοπο εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
 2. Επιλέγω Συσκευή Kindle, Fire ή Alexa.
 3. Επιλέγω Συσκευές Fire TV.
 4. Επιλέγω Η συσκευή δεν λειτουργεί/κατεστραμμένη.
Επικοινωνήστε με την εικόνα της ομάδας υποστήριξης της Amazon
 1. Επιλέγω Χρειάζομαι περισσότερη βοήθεια στον πάτο.
 2. Επίλεξε το Ζητήστε κλήση τώρα ή Ξεκινήστε τη συνομιλία τώρα επιλογή, ανάλογα με το αν θέλετε υποστήριξη μέσω τηλεφωνικής κλήσης ή ζωντανής συνομιλίας.
Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της Amazon image 2
 1. Εξηγήστε το πρόβλημά σας στο μέλος της ομάδας υποστήριξης και θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Φέρτε πίσω τη διεπαφή σπιτιού που έχει εξαφανιστεί στο Fire Stick σας

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για εσάς Το Fire Stick αποτυγχάνει για να φορτώσετε την αρχική οθόνη. Εάν αυτό το ζήτημα συνεχιστεί και δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα, οι μέθοδοι που περιγράφονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν. Αυτές οι μέθοδοι ελέγχουν τη συσκευή ροής και τη σύνδεση της τηλεόρασής σας, διορθώνουν προβλήματα με το λογισμικό της συσκευής και προσφέρουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον κατασκευαστή της συσκευής, εάν δεν λειτουργεί τίποτα.

Αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, η συσκευή σας θα αρχίσει να λειτουργεί, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Καλή παρακολούθηση!

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *