Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στο QuillBot;

Επί του παρόντος, το QuillBot δεν προσφέρει καμία δωρεάν δοκιμή. Αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για την έκδοση QuillBot Basic και να έχετε πρόσβαση σε πολλά εργαλεία γραφής AI δωρεάν. Με την έκδοση QuillBot Basic, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία όπως Παράφραση (έως 125 λέξεις), Έλεγχος Γραμματικών, Συνοψιστής κ.λπ. Εάν είστε ικανοποιημένοι με την έκδοση Quillbot Basic και θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερες δυνατότητες, εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα premium πακέτα του.

Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό QuillBot

#1. Πήγαινε στον επίσημο QuillBot δικτυακός τόπος από ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.

#2. Χτύπα το Προφίλ εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

#3. Πατήστε Δεν έχετε λογαριασμό; Στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στο Quillbot εισάγοντας τον δικό σας Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Κωδικός πρόσβασηςκαι Ονομα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο QuillBot απευθείας κάνοντας κλικ στο Συνεχίστε με την Google ή Συνεχίστε με το Facebook κουμπί.

#4. Απαντήστε στις ερωτήσεις και πατήστε Επόμενο.

#5. Αυτό είναι. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βασική έκδοση του QuillBot δωρεάν. Πατήστε Προσθήκη στο Chrome χρησιμοποιώ QuillBot ως επέκταση στο Google Chrome.

Οπως και QuillBot δεν προσφέρει κανένα δωρεάν δοκιμήμπορείτε να εγγραφείτε σε μία από τις καλύτερες εναλλακτικές του Jasper AI Δωρεάν δοκιμή και να αποκτήσετε πρόσβαση σε 50+ εργαλεία γραφής AI δωρεάν.

Χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης QuillBot

 • Δεν υπάρχει περίοδος περιορισμού για τη χρήση της βασικής έκδοσης του QuillBot. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό δωρεάν για μια ζωή.
 • Οι δωρεάν επεκτάσεις έκδοσης του QuillBot είναι διαθέσιμες για προγράμματα περιήγησης Microsoft Word και Chrome. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε για άμεση επεξεργασία και τροποποίηση.
 • Μπορείτε να παραφράσετε 125 λέξεις και να συνοψίσετε 1200 λέξεις με μία μόνο κίνηση.
 • Υπάρχουν δύο διαθέσιμες λειτουργίες στο QuillBot Basic, δηλαδή οι λειτουργίες Standard και Fluency. Αυτοί οι τρόποι βοηθούν στην αποφυγή γραμματικών λαθών και στη διατήρηση της αρχικής σημασίας.
 • Μπορείτε να παγώσετε 1 λέξη ή φράση στην παράγραφο. Έτσι ώστε το AI να μην μπορεί να τροποποιήσει τη λέξη ή τη φράση κατά την παράφραση ή τη σύνοψη.

QuillBot: Προγράμματα συνδρομής

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του QuillBot, θα πρέπει να εγγραφείτε στο premium πρόγραμμα QuillBot. Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το πρόγραμμα premium στο QuillBot δικτυακός τόπος. Το QuillBot προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής.

 • Μηνιαίο – 19,95 $
 • Ημιετήσιος – 79,95 $ / 6 μήνες (13,33 $/μήνα).
 • Ετήσιο – 99,95 $ / 12 μήνες (8,33 $/μήνα).

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Zoom(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μειώστε την Premium Τιμή QuillBot χρησιμοποιώντας κωδικούς κουπονιών!

Αν ψάχνετε για έκπτωση QuillBot, τότε ελέγχετε συχνά τον επίσημο ιστότοπο ή τη σελίδα κοινωνικών μέσων του QuillBot για κωδικούς κουπονιών. Με τους κωδικούς κουπονιών, μπορείτε να μειώσετε την τιμή του προγράμματος premium έως και 50%. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς προσφοράς που δίνονται σε ιστότοπους τρίτων για να λάβετε εκπτώσεις για το QuillBot.

Σπουδαίος: Επί του παρόντος, QuillBot προσφέρει α Έκπτωση 20%. για όλα τα προγράμματα premium. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό SAVE20. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό πριν από το τέλος της 30ης Απριλίου 2023.

Πώς να επιστρέψετε τα παιχνίδια PS4 και PS5 στο Playstation Store για επιστροφή χρημάτων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε το QuillBot Premium δωρεάν

Το QuillBot προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών. Καθώς το QuillBot δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή, χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να απολαύσετε την υπηρεσία δωρεάν. Πρώτα, εγγραφείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα premium του QuillBot. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το εργαλείο AI για παράφραση και υποβάλετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων εντός 3 ημερών για να λάβετε την πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα αίτηση επιστροφής χρημάτων στο Επικοινωνήστε μαζί μας σελίδα του Ιστότοπος QuillBot.

Υπάρχουν ορισμένες καταλληλότητες που απαιτούνται για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο QuillBot.

 • Η εγγύηση ισχύει μόνο για νέους χρήστες του QuillBot.
 • Εάν έχετε ήδη λάβει επιστροφή χρημάτων στο παρελθόν, δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
 • Μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων μόνο εάν το ζητήσετε εντός 3 ημερών από την αγορά.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τα Windows 7 Ultimate δωρεάν; Πού μπορώ να το πάρω;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το QuillBot

Αν ψάχνετε για ένα παρόμοιο για το QuillBot για να ξαναγράψει, να επεξεργαστεί και να αλλάξει τον τόνο του κειμένου, τότε ελέγξτε τις παρακάτω εναλλακτικές λύσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Έχει το QuillBot δωρεάν δοκιμή;

Όχι. Το QuillBot δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή. Αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε τη βασική έκδοση του QuillBot δωρεάν χωρίς χρονικό περιορισμό.

2. Μπορώ να έχω πρόσβαση στον έλεγχο λογοκλοπής στη βασική έκδοση του Quillbot;

Όχι, ο έλεγχος λογοκλοπής είναι διαθέσιμος μόνο για premium χρήστες Quillbot

3. Πώς να διακόψετε τη συνδρομή Premium QuillBot;

Πλοηγηθείτε στο λογαριασμός ενότητα → Επιλογή Το σχέδιό σας → Πλοήγηση σε Διαχείριση συνδρομής → Παρακέντηση Παύση συνδρομής για παύση της premium συνδρομής QuillBot.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *