Πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter (Όλες οι μέθοδοι)

Το Twitter είναι μια τέτοια πλατφόρμα που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους χρήστες όσο και για επιχειρήσεις. Είναι ένας ιστότοπος που χρησιμοποιείται από όλες τις μεγάλες μάρκες, οργανισμούς, διασημότητες και τακτικούς χρήστες.

Το Twitter είναι δωρεάν για χρήση και μπορείτε να ακολουθήσετε όλους τους φίλους, τους συγγενείς, τις διασημότητες και τις εταιρείες σας στην πλατφόρμα. Ωστόσο, με την αυξανόμενη δημοτικότητα των ιστότοπων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η παρακολούθηση του αριθμού των ακολούθων που έχει ο λογαριασμός σας και των likes και των retweets που λαμβάνουν τα Tweet σας έχει καταστεί απαραίτητη.

Ενώ αυτά τα πράγματα είναι εύκολο να παρακολουθούνται, τι γίνεται αν θέλετε να παρακολουθείτε τις προβολές του προφίλ σας στο Twitter; Πολλοί χρήστες αναζητούν όρους όπως «Ποιος είδε το προφίλ μου στο Twitter». Εάν αναζητάτε επίσης το ίδιο και προσγειωθείτε σε αυτήν τη σελίδα, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Παρακάτω, θα συζητήσουμε πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter λεπτομερώς. Θα γνωρίζουμε αν είναι δυνατό να ελέγξουμε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter και όλες τις άλλες πληροφορίες. Ας αρχίσουμε.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter;

Η σύντομη και απλή απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ‘ΟΧΙ‘. Το Twitter δεν σας επιτρέπει να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας.

Το Twitter κρύβει αυτό το αρχείο για να διατηρήσει το απόρρητο των χρηστών στην πλατφόρμα και είναι μια καλή πρακτική. Κανείς δεν θα ήθελε ποτέ να αφήσει τα ίχνη του ενώ παρακολουθεί έναν λογαριασμό Twitter.

Αν και το Twitter δεν σας επιτρέπει να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας, μερικές λύσεις εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να ελέγχετε το προφίλ σας Επισκέπτες προφίλ Twitter.

Πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter;

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει άμεση επιλογή εύρεσης επισκεπτών προφίλ Twitter, θα πρέπει να βασίζεστε σε πολλές εφαρμογές τρίτων ή σε αναλυτικά στοιχεία Twitter. Παρακάτω, έχουμε συζητήσει όλους τους πιθανούς τρόπους ελέγξτε τους επισκέπτες του προφίλ Twitter.

1. Βρείτε άτομα που είδαν το προφίλ σας μέσω του Twitter Analytics

Το Twitter analytics είναι ένα εργαλείο από το Twitter που σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τους οπαδούς σας και την κοινότητα του Twitter. Σας δείχνει πώς αποδόθηκαν οι αναρτήσεις σας κατά τη διάρκεια των ημερών.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τον αριθμό των επισκέψεων που έχει το προφίλ σας στο Twitter 28 ημέρες. Εμφανίζει επίσης άλλες μετρήσεις προφίλ, όπως Αναφορές, Εμφανίσεις Tweet, Δέσμευση Tweet, κορυφαία tweet κ.λπ.

Το πρόβλημα με το Twitter Analytics είναι ότι σας λέει μόνο τον αριθμό των επισκέψεων στο προφίλ. δεν εμφανίζει το όνομα του λογαριασμού που επισκέφτηκε το προφίλ σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Twitter.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter.

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος Twitter, κάντε κλικ στο Περισσότερο κουμπί στην κάτω αριστερή γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, αναπτύξτε το Creator Studio και επιλέξτε ‘Analytics‘.

4. Κάντε κλικ στο ‘Ενεργοποιήστε τα αναλυτικά στοιχείακουμπί ‘ στην οθόνη του Twitter Analytics.

5. Τώρα, μπορείτε να δείτε το πλήρη στατιστική του προφίλ σας στο Twitter.

Αυτό είναι! Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των επισκέψεων στο προφίλ Twitter, αλλά αυτό δεν θα αποκαλύψει τα ονόματα των λογαριασμών.

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες τρίτων για να δείτε ποιος είδε το προφίλ μου στο Twitter

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter είναι να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες τρίτων. Συζητάμε τα εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες αναλυτικών στοιχείων Twitter.

Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές ή υπηρεσίες Twitter τρίτων ανακτούν τις λεπτομέρειες από τα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού σας, ορισμένες μπορούν να αποκαλύψουν το όνομα του λογαριασμού. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί δύο καλύτερες εφαρμογές τρίτων για να δούμε ποιος είδε το προφίλ μου στο Twitter.

1. Hootsuite

Το Hootsuite είναι ένα κορυφαίο εργαλείο μάρκετινγκ και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διατίθεται στον Ιστό. Δεν έχει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για τη διαχείριση των λογαριασμών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας Instagram, facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn και Pinterest. Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο κοινωνικής διαχείρισης, μπορείτε να περιμένετε λειτουργίες μετά τη δημιουργία και μετά τον προγραμματισμό.

Διαθέτει λειτουργίες ανάλυσης Twitter που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας στο Twitter. Η υπηρεσία παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τα δημοφιλή tweet σας, τον αριθμό των retweet, τους νέους ακόλουθους που αποκτήσατε και τους κορυφαίους ακόλουθους που είδαν ή αλληλεπίδρασαν με το tweet σας.

Από την άλλη πλευρά, το Hootsuite αποτυγχάνει να παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς που είδαν το προφίλ σας. Αντίθετα, απλώς σας παρουσιάζει τις πληροφορίες αναλυτικών στοιχείων του λογαριασμού Twitter με καλύτερο τρόπο.

Η λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για να αφήσετε την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο να ευδοκιμήσει(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Crowdfire

Το Crowdfire είναι μια υπηρεσία ιστού παρόμοια με την εφαρμογή HootSuite που παραθέσαμε παραπάνω. Είναι μια υπηρεσία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε ποτέ.

Διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και 3 λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης. Ο δωρεάν λογαριασμός υποστηρίζει μόνο Twitter, facebook, LinkedIn και Instagram για παρακολούθηση.

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα του δωρεάν προγράμματος του Crowdfire είναι ότι παρέχει μόνο δεδομένα κοινωνικών αναλύσεων για την προηγούμενη ημέρα. Από την άλλη πλευρά, τα προγράμματα premium σάς παρέχουν κοινωνικές αναλύσεις έως και 30 ημερών.

Το Crowdfire είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ελέγξετε ποιος έχει ελέγξει και αλληλεπιδράσει με τα tweets σας. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις σας στο Twitter που έχουν καλή απόδοση εντός μιας περιόδου.

Ωστόσο, όπως και το Hootsuite, το Crowdfire δεν μπορεί να παρακολουθεί μεμονωμένες επισκέψεις προφίλ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να ελέγξετε πόσα άτομα έχουν δει το προφίλ σας στο Twitter.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter (Όλες οι συσκευές + μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Επέκταση προγράμματος περιήγησης για έλεγχο των επισκέψεων προφίλ Twitter

Θα βρείτε αρκετές επεκτάσεις Chrome που ισχυρίζεται ότι σας δείχνει Επισκέπτες προφίλ Twitter. Δυστυχώς, αυτές οι επεκτάσεις είναι ως επί το πλείστον ψεύτικες και επιχειρούν να κλέψουν τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Twitter.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Twitter δεν παρακολουθεί τα προφίλ που βλέπουν άλλοι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει ότι καμία υπηρεσία ή εφαρμογή δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είδε τα προφίλ σας.

Οποιαδήποτε υπηρεσία, εφαρμογή ή επέκταση προγράμματος περιήγησης που ισχυρίζεται ότι σας δείχνει ποιος παρακολουθεί το Twitter σας είναι πιθανό να είναι ψεύτικη.

Μόνο μερικές επιλεγμένες επεκτάσεις Chrome είναι διαθέσιμες που σας δείχνουν ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σας στο Twitter, αλλά αυτό απαιτεί εγκατάσταση επέκτασης και στα δύο άκρα. εσείς και ο stalker θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την επέκταση.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εφαρμογές για να δείτε ποιος παρακολουθεί το Twitter σας

Όχι, οι εφαρμογές για κινητά που ισχυρίζονται ότι λένε ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σας στο Twitter είναι πιθανότατα ψεύτικες. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επίσημα διαθέσιμα δεδομένα επισκεπτών προφίλ Twitter, καμία εφαρμογή τρίτων δεν μπορεί να σας δείξει ποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Twitter.

Επομένως, για λόγους ασφαλείας, συνιστάται η αποφυγή αποκάλυψης των στοιχείων του λογαριασμού σας Twitter σε ιστότοπους ή εφαρμογές τρίτων.

Πώς να μάθετε ποιος είδε το προφίλ μου στο Whatsapp (Android & iPhone) –(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ποιος είδε τα Tweet μου;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε ποιος έχει δει τα Tweet σας. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να ελέγξετε είναι οι αλληλεπιδράσεις που γίνονται στα Tweet σας.

Μπορείτε να ελέγξετε ποιοι και πόσοι λογαριασμοί έχουν κάνει like, retweet ή απάντησαν στα Tweet σας. Το Twitter δεν αποκαλύπτει ποιος είδε τα Tweet σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε βίντεο στο Twitter

Λοιπόν, αυτό είναι όλο πώς να δείτε ποιος παρακολουθεί το Twitter σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε ποιος είδαν το προφίλ σας στο Twitter, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *