Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του GoVPN για υπολογιστή (Windows 11/10).

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει μια κατάσταση κατά την περιήγηση στον ιστό όπου προσγειωνόμαστε σε έναν ιστότοπο που δεν φαίνεται να φορτώνει. Βλέπουμε μια δήλωση αποποίησης ευθύνης που σας λέει ότι ο ιστότοπος είναι απαγορευμένος στην περιοχή σας.

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στους ιστότοπους που έχουν απαγορευτεί στη χώρα σας χωρίς VPN ή διακομιστή μεσολάβησης. Οι διακομιστές VPN ή Proxy είναι η μόνη λύση για να παρακάμψετε τους περιορισμούς που έχουν θέσει οι ISP αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας.

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας καθιστά ανώνυμους, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικές εφαρμογές. Υπάρχουν εφαρμογές VPN για υπολογιστές, αλλά οι περισσότερες απαιτούν premium συνδρομή. Οι δωρεάν εφαρμογές VPN που διατίθενται στην αγορά δεν είναι τόσο ασφαλείς και προσφέρουν περιορισμένους διακομιστές.

Επομένως, εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ένα premium VPN για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους και λήψεις, το καλύτερο στοίχημα είναι να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές VPN για κινητά σε υπολογιστή. Οι εφαρμογές VPN για κινητά όπως το GOVPN είναι δωρεάν και παρέχουν γρήγορες, ασφαλείς λύσεις VPN και Proxy.

Πρόταση του DirectVortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Αυτό σε ενδιαφέρει : live streaming αγωνες

Τι είναι το GoVPN;

Το GoVPN είναι μια εφαρμογή VPN για κινητά που είναι δωρεάν, γρήγορη και ασφαλή. Η εφαρμογή VPN για Android είναι εξαιρετικά γρήγορη και δημιουργεί μια σύνδεση διακομιστή VPN σε δευτερόλεπτα.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN, παρέχει επίσης δεκάδες τοποθεσίες σε πολλούς αποκλειστικούς διακομιστές VPN. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι το VPN προσφέρει απεριόριστες λήψεις. δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του χρόνου ή στο χρησιμοποιούμενο εύρος ζώνης.

Έτσι, μπορείτε να έχετε με το GoVPN είναι απεριόριστη ροή και ξεμπλοκαρίσματα ιστότοπου χωρίς διαδρομές, χωρίς πληρωμές. Απλά πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή VPN και να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του GoVPN για υπολογιστή

Λοιπόν, το GoVPN είναι μια εφαρμογή αποκλειστική για κινητά και δεν είναι διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών όπως τα Windows ή το Mac. Στην πραγματικότητα, η έκδοση Android του GoVPN κυκλοφόρησε μόνο και η εφαρμογή iOS είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.

Έτσι, για να κατεβάσετε το GoVPN για υπολογιστή, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους μίμησης της εφαρμογής VPN για κινητά στον υπολογιστή. Ο καλύτερος τρόπος για να μιμηθείτε το GoVPN για κινητά σε υπολογιστή είναι να χρησιμοποιήσετε έναν αποκλειστικό εξομοιωτή Android όπως το BlueStacks ή το LDPlayer.

Λήψη και εγκατάσταση του GoVPN για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το BlueStacks

Το BlueStacks είναι ο κορυφαίος εξομοιωτής Android που διατίθεται τόσο για Windows όσο και για Mac. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον εξομοιωτή για να προσομοιώσετε την έκδοση του GoVPN για κινητά στον υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή BlueStacks για να εκτελέσετε το GoVPN σε υπολογιστή.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Εξομοιωτής BlueStacks στον υπολογιστή σας.

BlueStacks

2. Όταν εγκατασταθεί ο εξομοιωτής, ανοίξτε τον και εκκινήστε το Google Play Store. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

Google Play Store

3. Στο Google Play Store, αναζητήστε το Εφαρμογή GoVPN.

Εφαρμογή GoVPN

4. Ανοίξτε τη σχετική εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

5. Τώρα περιμένετε μέχρι το BlueStacks να εγκαταστήσει το Εφαρμογή GoVPN στον υπολογιστή σας.

Εφαρμογή GoVPN στον υπολογιστή σας

Αυτό είναι! Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να εκκινήσετε απευθείας την εφαρμογή GoVPN στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση VPN, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης στον εξομοιωτή BlueStacks.

Λήψη και εγκατάσταση του GoVPN για υπολογιστή χρησιμοποιώντας το LDPlayer

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε τον εξομοιωτή LDPlayer για να εκτελέσουμε την εφαρμογή για κινητά GoVPN σε υπολογιστή. Το LDPlayer μοιάζει πολύ με το BlueStacks αλλά είναι πιο σταθερό και γρήγορο. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LDPlayer για να εκτελέσετε την εφαρμογή GoVPN Android σε υπολογιστή με απλά βήματα.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Εξομοιωτής LDPlayer στον υπολογιστή σας.

LDPplayer

2. Όταν εγκατασταθεί ο εξομοιωτής, ανοίξτε τον και εκκινήστε το Google Play Store. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

Google Play Store

3. Στο Google Play Store, αναζητήστε το GoVPN εφαρμογή.

GoVPN

4. Ανοίξτε τη σχετική εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Εγκαθιστώ

5. Τώρα περιμένετε μέχρι το LDPlayer να πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση του Εφαρμογή GoVPN στον υπολογιστή σας.

Εφαρμογή GoVPN

6. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να εκτελέσετε το GoVPN απευθείας από το LDPplayer ή μέσω του συντομευση ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

συντομευση ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το GoVPN σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή LDPlayer για υπολογιστή.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoVPN για υπολογιστή

Δεδομένου ότι το GoVPN είναι μια εφαρμογή VPN ειδικά για κινητά, η καλύτερη επιλογή είναι να αναζητήσετε τις εναλλακτικές λύσεις υπολογιστή GoVPN. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν εφαρμογές VPN για υπολογιστή για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και να γίνετε ανώνυμοι.

Οι δωρεάν εφαρμογές VPN όπως το ProtonVPN, το Vpyr VPN κ.λπ., προσφέρουν δωρεάν διακομιστές VPN, αλλά θα έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης. Έτσι, ανατρέξτε στη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές VPN για υπολογιστή και επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κατεβάσετε το GoVPN για υπολογιστή χρησιμοποιώντας εξομοιωτές Android. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του LDPlayer

LDPlayer Είναι ασφαλές; Είναι καλύτερο από το BlueStacks;

Λήψη BlueStacks για Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *