Κατεβάστε ταπετσαρίες M3 iMac και MacBook Pro

Λήψη ταπετσαριών M3 iMac & MacBook Pro (Full HD 4K)

Πριν λίγες μέρες, η Apple φιλοξένησε το Scary Fast Event, όπου παρουσίασε μια σειρά από νέα προϊόντα. Η εταιρεία αποκάλυψε τα νέα μοντέλα MacBook Pro και το iMac 2023.

Μαζί με τις νέες συσκευές, η Apple παρουσίασε επίσης νέα τσιπ, δηλαδή τα M3, M3 Pro και M3 Max. Στην πραγματικότητα, οι νέες συσκευές της Apple τροφοδοτούνται μόνο από αυτά τα τσιπ.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro διαθέτουν τα chipset M3, M3 Pro και M3 Max, ενώ το τσιπ M3 τροφοδοτεί το iMac του 2023. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες της Apple ονομάζουν τα iMac και MacBook Pro που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ως M3 iMac και M3 MacBook Pro.

Ανάμεσα σε όλα τα χαρακτηριστικά που φέρνουν τα νέα iMac και MacBook Pro, το βασικό χαρακτηριστικό είναι το τσιπ M3, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία 3 νανομέτρων. Αυτό το τσιπ είναι πιο αποδοτικό και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Το M3 Pro και το M3 Max Chips, που τροφοδοτούν το MacBook Pro, είναι ακόμα πιο ισχυρά και υποστηρίζουν την προσθήκη περισσότερης μνήμης RAM και αποθήκευσης.

Κατεβάστε ταπετσαρίες M3 iMac και MacBook Pro

Όπως και με κάθε άλλη νέα κυκλοφορία από την Apple, αυτή τη φορά, η εταιρεία παρουσίασε μια δέσμη νέων ταπετσαριών. Αν μιλάμε για την οπτική εμφάνιση των ταπετσαριών, οι ταπετσαρίες που συνοδεύουν τα MacBook Pro έχουν κείμενο “Pro” κρυπτικά γραμμένο.

Από την άλλη πλευρά, οι ταπετσαρίες που παρουσιάζονται για τα iMac έχουν το κείμενο «γεια» που θα εμφανίζεται όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή. Οι ταπετσαρίες είναι διαθέσιμες σε πολλές επιλογές χρωμάτων.

Εάν έχετε ήδη αγοράσει ένα από τα νέα M3 Mac, θα έχετε τα νέα wallpapers. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε τη συσκευή σύντομα, αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να κατεβάσετε αμέσως τις νέες ταπετσαρίες και να τις χρησιμοποιήσετε στον υπάρχοντα Mac σας.

Κατεβάστε ταπετσαρίες iMac

Κατεβάστε ταπετσαρίες iMac

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί την προεπισκόπηση επτά διαφορετικών ταπετσαριών που είναι διαθέσιμες στο νέο iMac. Αυτές είναι οι προεπισκοπήσεις και δεν είναι το αντίγραφο πλήρους ανάλυσης του πρωτοτύπου.

Πρέπει να κάνετε λήψη αυτών των ταπετσαριών από τον σύνδεσμο λήψης που έχουμε μοιραστεί για να λάβετε τα αντίγραφα πλήρους ανάλυσης του πρωτοτύπου.

Κατεβάστε την ταπετσαρία M3 MacBook Pro

Κατεβάστε την ταπετσαρία M3 MacBook Pro

Η Apple παρουσίασε επίσης μια νέα ταπετσαρία για τα νέα μοντέλα MacBook Pro 2023 M3 14 ιντσών και 16 ιντσών. Η νέα ταπετσαρία είναι διαθέσιμη σε χρώμα Space Black και φέρει τον τίτλο ‘Pro Black’.

Παρακάτω, μοιραστήκαμε την προεπισκόπηση της νέας ταπετσαρίας M3 MacBook Pro. Αυτή είναι η προεπισκόπηση και δεν είναι διαθέσιμη σε πλήρη ανάλυση. Για να λάβετε την εικόνα πλήρους ανάλυσης, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο λήψης.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει κατεβάστε ταπετσαρίες M3 iMac και M3 MacBook Pro. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, από τώρα, αυτές οι ταπετσαρίες είναι αποκλειστικά για τα νέα μοντέλα μόνο. Ωστόσο, οι ίδιες ταπετσαρίες ενδέχεται να έρχονται σε παλαιότερες συσκευές μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για τα wallpapers της Apple Devices που κυκλοφόρησαν πρόσφατα; Μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παίξετε παιχνίδια NES στο MacBook

Τρόπος εγκατάστασης το Netflix σε MacBook


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *