εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας

15 καλύτερες εφαρμογές Family Locator για Android το 2024

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της προηγμένης τεχνολογίας είναι η εύρεση τοποθεσιών σε πραγματικό χρόνο. Σήμερα, κάθε smartphone διαθέτει μια λειτουργία GPS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε την τοποθεσία οποιουδήποτε στη Γη. Με τέτοιες δυνατότητες, μπορείτε να βρείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας και να πάρετε πληροφορίες τοποθεσίας των φίλων ή των μελών της οικογένειάς σας.

Όλοι ανησυχούν για την ευημερία της οικογένειάς τους και τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν εφαρμογές παρακολούθησης τοποθεσίας. Δεδομένου ότι τα smartphone Android μπορούν να βρουν μια συσκευή και να εντοπίσουν άλλα smartphone, χρειάζεστε μόνο μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας.

Με τις εφαρμογές Family locator για Android, μπορείτε να αναζητήσετε την τοποθεσία ενός άλλου τηλεφώνου μέσω GPS. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας για Android. Αυτές οι εφαρμογές είναι απλές στη χρήση και μπορούν να βοηθήσουν εσάς και τους αγαπημένους σας να εντοπίσετε ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

15 καλύτερες εφαρμογές Family Locator για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Google Play Store είναι διαθέσιμες πολλές εφαρμογές Family locator και η αναφορά τους είναι αδύνατη. Επομένως, σε αυτήν τη λίστα, έχουμε καταχωρήσει μόνο τα δωρεάν. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Family Tracker με αριθμό τηλεφώνου

Family Tracker με αριθμό τηλεφώνου

Αν ανησυχείτε πολύ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα όταν βρίσκονται έξω από το σπίτι, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Family Tracker by Phone Number για Android. Όπως κάθε εφαρμογή παρακολούθησης οικογένειας, αυτή σας βοηθά επίσης να βρείτε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας στο χάρτη.

Η εφαρμογή είναι επίσης απλή στη χρήση. πρέπει να στείλετε τον κωδικό πρόσκλησής σας στα μέλη της οικογένειάς σας και μόλις τα μέλη της οικογένειάς σας εισαγάγουν τον κωδικό στην εφαρμογή τους, ξεκινά η παρακολούθηση τοποθεσίας.

Αφού δημιουργήσετε έναν οικογενειακό σύνδεσμο, μπορείτε να μοιραστείτε τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας, να παρακολουθήσετε τις δικές τους, να απαντήσετε σε σήματα SOS και πολλά άλλα.

2. Βρείτε τα παιδιά μου

Βρείτε τα παιδιά μου

Το Find My Kids είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές γονικού ελέγχου που κάθε γονέας πρέπει να έχει. Είναι μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας GPS που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας στο χάρτη. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ακούσετε τι συμβαίνει γύρω από το παιδί σας μέσω αυτής της εφαρμογής.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Find My Kids περιλαμβάνουν στοιχεία ελέγχου εφαρμογών, στοιχεία ελέγχου ασφαλείας και άλλα. Συνολικά, το Find My Kids είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Οικογενειακής τοποθεσίας στο Android.

3. Family360

Family360

Το Family360 είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές οικογενειακής ασφάλειας στο Google Play Store. Είναι ένας ιχνηλάτης κινητών τηλεφώνων που εντοπίζει καταχωρημένες τοποθεσίες φορητών συσκευών.

Με το Family360, μπορείτε εύκολα να βρείτε την τοποθεσία του μέλους της οικογένειάς σας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας συντεταγμένες GPS και δεδομένα τοποθεσίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με την οικογένειά σας.

4. με το GeoZ

με το GeoZ

Το GeoZilla είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας όπου πρέπει να δημιουργήσετε έναν ιδιωτικό κύκλο και να μοιραστείτε την τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, άλλα μέλη του ιδιωτικού σας κύκλου μπορούν να δουν την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο.

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να γνωρίζετε πότε μια οικογένεια φεύγει ή φτάνει σε ένα μέρος. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε κείμενο και εικόνες σε έναν ιδιωτικό κύκλο.

5. Sygic Family Locator

Sygic Family Locator

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας σε πραγματικό χρόνο για το smartphone Android σας με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Sygic Family Locator.

Εκτός από την κοινή χρήση της τοποθεσίας, το Sygic Family Locator παρέχει στους χρήστες λειτουργίες SOS. Η λειτουργία SOS μοιράζεται άμεσα τη ζωντανή τοποθεσία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

6. Glympse

Glympse

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, δωρεάν και απλή στη χρήση εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας για το smartphone Android σας, τότε το Glympse μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάντεψε? Με το Glympse, μπορείτε όχι μόνο να μοιραστείτε την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο αλλά και να δημιουργήσετε συμβάντα. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και είναι η καλύτερη εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας για Android.

7. Η οικογένειά μου

Η οικογένειά μου

Το My Family είναι μια άλλη νέα εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας Android στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή οικογενειακής ασφάλειας και γονικού ελέγχου.

Με το My Family, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες άλλων τηλεφώνων σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το My Family για να ελέγξετε το ιστορικό περιήγησης άλλων τηλεφώνων, τη χρήση εφαρμογών, τα στατιστικά των κινήσεων κ.λπ. άλλων τηλεφώνων.

8. Google Family Link για γονείς

Google Family Link για γονείς

Το Google Family Link για γονείς από την Google είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας και γονικού ελέγχου με κορυφαία βαθμολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το καλύτερο πράγμα για το Google Family Link για γονείς είναι ότι έχει όλα όσα χρειάζεστε για να καθοδηγήσετε τα παιδιά σας σε καλό περιεχόμενο.

Με το Google Family Link για γονείς, μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα του παιδιού σας, να παρακολουθείτε τη χρήση της εφαρμογής κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε την τοποθεσία του smartphone του παιδιού σας.

9. FamilyWall

FamilyWall

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να οργανώσετε την οικογενειακή σας ζωή και να κρατάτε τους πάντες ενήμερους, τότε το FamilyWall μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Με το FamilyWall, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες υποχρεώσεων, λίστες αγορών κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το FamilyWall προσφέρει επίσης παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.

10. Life360

Life360

Με το Life360, μπορείτε εύκολα να παραμείνετε συνδεδεμένοι και συγχρονισμένοι με ολόκληρη την οικογένειά σας μέσω της κοινής χρήσης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν τα μέλη του κύκλου φτάνουν ή φεύγουν από προορισμούς.

11. Familo

Familo

Το Familo είναι μια εφαρμογή εντοπισμού GPS για Android που σας κρατά συνδεδεμένους με τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Η εφαρμογή είναι σχετικά εύκολη στη ρύθμιση και στη χρήση.

Μόλις ρυθμίσετε την εφαρμογή, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως εντοπιστή οικογένειας σε πραγματικό χρόνο σε έναν χάρτη. Η εφαρμογή μπορεί να σας ειδοποιεί κάθε φορά που ένα μέλος της οικογένειας φτάνει ή φεύγει από ένα μέρος, υπάρχει ένα κουμπί πανικού για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σας λέει το ποσοστό της μπαταρίας κ.λπ.

12. iSharing

iSharing

Το iSharing είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές Android στη λίστα που προβάλλει την τοποθεσία ενός μέλους της οικογένειας σε πραγματικό χρόνο. Δείχνει την τοποθεσία σε έναν ιδιωτικό διαδραστικό χάρτη.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να περιμένετε όλες τις λειτουργίες κοινής χρήσης τοποθεσίας με το iSharing, όπως ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο όταν ένα μέλος φτάνει/φεύγει από τον προορισμό, μια εύρεση τηλεφώνου για τον εντοπισμό χαμένων τηλεφώνων κ.λπ.

13. Εντοπιστής 24

Εντοπιστής 24

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας που είναι εύκολη στη ρύθμιση και τη χρήση, δοκιμάστε το Locator 24. Το Locator 24 είναι μια εφαρμογή που απαιτεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα για την εγγραφή και την προσθήκη ενός μέλους της οικογένειας.

Η εφαρμογή απαιτεί εγκατάσταση και στα δύο άκρα. Μετά τη ρύθμιση της εφαρμογής, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό τοποθεσίας του μέλους της οικογένειάς σας, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν εισέρχονται ή φεύγουν από ένα καθορισμένο μέρος, να στέλνετε μια ειδοποίηση για έκτακτες ανάγκες, να συνομιλείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας κ.λπ.

14. Συνδεδεμένος

Συνδεδεμένος

Το Connected θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για όσους ανησυχούν συχνά για την ασφάλεια και το πού βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς τους. Όπως λέει το όνομα της εφαρμογής, το Connected είναι μια οικογενειακή εφαρμογή παρακολούθησης τοποθεσίας για Android που παρέχει λειτουργίες κοινής χρήσης τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για τη συλλογή της αναφοράς μονάδας δίσκου με όλες τις λεπτομέρειες σε αριθμούς, εβδομαδιαίες αναφορές και ιστορικό ταξιδιού, λήψη σημαντικών ειδοποιήσεων τοποθεσίας και πολλά άλλα.

Επίσης, η εφαρμογή έχει την επιλογή να συνομιλήσετε με μέλη της οικογένειας, να χτυπήσετε το τηλέφωνο για να την εντοπίσετε κ.λπ.

15. Να είσαι πιο κοντά

Να είσαι πιο κοντά

Το Be Closer είναι μια πολύ ελαφριά και απλή στη χρήση εφαρμογή Android για να παρακολουθείτε πού βρίσκεται η οικογένειά σας. Η εφαρμογή θα λειτουργεί μόνο εάν όλα τα μέλη που θέλετε να παρακολουθήσετε έχουν αυτήν την εφαρμογή.

Επίσης, πρέπει να λάβετε την άδειά τους για να λάβετε την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας είναι ασφαλή και παρακολουθούν την τοποθεσία τους.

Ενώ η εφαρμογή είναι εξαιρετική, ορισμένες λειτουργίες είναι κλειδωμένες πίσω από ένα paywall. Επομένως, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εφαρμογή, πρέπει να αγοράσετε τα στοιχεία εντός εφαρμογής.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Family locator για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία του αγαπημένου σας προσώπου. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS

10 καλύτερες μέθοδοι για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και οικογένεια

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *