εφαρμογές κλήσεων για Android

13 καλύτερες εφαρμογές κλήσης για Android το 2024

Οι μέρες που βασίζεστε στον πάροχο τηλεπικοινωνιών και καλείτε πακέτα για να πραγματοποιείτε κλήσεις έχουν παρέλθει. Αυτές τις μέρες, πολλές δωρεάν εφαρμογές τηλεφωνικών κλήσεων είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλέσετε φίλους και συγγενείς.

Αν σας αρέσει να τηλεφωνείτε περισσότερο από το μήνυμα, σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων της συσκευής σας Android.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

11 καλύτερες εφαρμογές δοκιμής ταχύτητας WiFi για Android το 2024

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

13 καλύτερες εφαρμογές κλήσεων για Android

Αυτές οι εφαρμογές κλήσεων για Android χρειάζονται WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να πραγματοποιήσουν μια κλήση. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κλήσεων για συσκευές Android.

1. Skype

Skype

Με τα χρόνια, το Skype έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής και βίντεο. Με το Skype, κάποιος μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει καθαρές φωνητικές κλήσεις σε οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο δωρεάν.

Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις σε οποιονδήποτε άλλο στο Skype μέσω ενός ιδιωτικού αριθμού. Το Skype προσφέρει επίσης άλλες επιλογές, όπως βιντεοκλήσεις, συνομιλία, σύνδεση SMS και κοινή χρήση.

2. Τηλεγράφημα

Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες για Android και iOS. Η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει την ποιότητα, την ταχύτητα και την ασφάλεια της υπηρεσίας φωνητικών κλήσεων.

Η επιλογή φωνητικής κλήσης στο Telegram είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Έτσι, το Telegram είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές κλήσεων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει.

3. WhatsApp

WhatsApp

Είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους messenger παγκοσμίως και το WhatsApp είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες όπως το iPhone, το Blackberry, το Android και τα Windows. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε φίλους του WhatsApp με μια λειτουργία κλήσης.

Πρόσφατα, το WhatsApp απέκτησε επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως εξαφανίζονται μηνύματα, υπηρεσία πληρωμών για την Ινδία και πολλά άλλα.

4. Viber

Viber

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή κλήσεων για Android που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα κειμένου και πολυμέσων, μηνύματα βίντεο και να μοιράζεστε την τρέχουσα τοποθεσία σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Viber.

Μπορείτε να κάνετε τις συνομιλίες συναρπαστικές χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικά μηνύματα για έως και 100 συμμετέχοντες. Η ειδοποίηση push θα σας διευκολύνει να δείτε ποιος σας καλεί, ώστε να μην χάσετε την κλήση Viber, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τη δείτε τη στιγμή της κλήσης.

5. Γραμμή

Γραμμή

Η γραμμή είναι επίσης μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή δωρεάν κλήσεων Android που δίνει στους χρήστες εξαιρετικές δυνατότητες για να πραγματοποιούν δωρεάν φωνητικές κλήσεις ανά πάσα στιγμή.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται πολυμέσα και μηνύματα κειμένου με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις παγκοσμίως σε οποιονδήποτε χρήστη γραμμής στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας.

6. KakaoTalk

KakaoTalk

Το KakaoTalk είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που συνδέει τους ανθρώπους και τον κόσμο. Το καλό με το KakaoTalk είναι ότι λειτουργεί σε φορητές συσκευές, επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Αν μιλάμε για δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, το KakaoTalk προσφέρει επιλογές 1:1 ή ομαδικές φωνητικές κλήσεις. Επιπλέον, παρέχει αρκετά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα αλλαγής της φωνής σας και πολλαπλών εργασιών κατά τη διάρκεια φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

7. Αγγελιαφόρος

Αγγελιαφόρος

Το Messenger από το Facebook είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή φωνητικών κλήσεων για Android. Αν και η ανταλλαγή μηνυμάτων υπερέχει στην ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, εξακολουθεί να προσφέρει δυνατότητες φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

Η εφαρμογή Messenger έχει επίσης υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το Messenger για να καλέσετε τους φίλους σας χρησιμοποιώντας λειτουργικά συστήματα iOS, Android ή επιτραπέζιου υπολογιστή.

8. Google Meet

Google Meet

Το Google Meet, παλαιότερα γνωστό ως Google Duo, είναι μια εφαρμογή βιντεοκλήσεων για Android που σας επιτρέπει να καλείτε άμεσα με βίντεο τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Η πανδημία COVID-19 έδωσε στο Google Meet μια τεράστια ώθηση. Πολλοί εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και οικογένειες βασίστηκαν σε αυτό για την επικοινωνία.

Με το Google Meet, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση ένας προς έναν ή ομαδική βιντεοκλήση με έως και 100 συμμετέχοντες κ.λπ. Έχετε ακόμη και την επιλογή να αλλάξετε το φόντο κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης.

9. Signal Private Messenger

Signal Private Messenger

Χρησιμοποιώντας το Signal, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα αποφεύγοντας τις χρεώσεις SMS, να δημιουργείτε ομάδες για να συνομιλείτε σε πραγματικό χρόνο με όλους τους φίλους σας ταυτόχρονα και να μοιράζεστε πολυμέσα ή συνημμένα, όλα με απόλυτη ιδιωτικότητα.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε πεντακάθαρες τηλεφωνικές κλήσεις σε άτομα που ζουν σε όλη την πόλη ή στον ωκεανό χωρίς χρεώσεις για μεγάλες αποστάσεις.

10. Κείμενο τώρα

Κείμενο τώρα

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις και να στέλνετε δωρεάν SMS. Το καλύτερο πράγμα για το TextNow είναι ότι δίνει στους χρήστες έναν αποκλειστικό αριθμό για να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις.

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Έτσι, εάν οι συγγενείς ή οι φίλοι σας βρίσκονται στις ΗΠΑ ή στον Καναδά, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

11. Dingtone

Dingtone

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Dingtone για να πραγματοποιείτε απεριόριστες δωρεάν κλήσεις και να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα κειμένου σε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί δεδομένα WiFi και 3G/4G για την πραγματοποίηση κλήσεων.

Μόλις εγγραφείτε στο Dingtone, θα λάβετε δωρεάν έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις. Όχι μόνο αυτά, αλλά και το Dingtone επιτρέπει στους χρήστες να καλούν οποιονδήποτε αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου σε περισσότερες από 200 χώρες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

12. Talkatone

Talkatone

Είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες Android και είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων που μπορείτε να απολαύσετε στο smartphone σας Android. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις.

Η εφαρμογή σάς παρέχει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους. Το Talkatone επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κείμενο στην πλατφόρμα και μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε χρήστες των ΗΠΑ και του Καναδά.

13. JioCall

JioCall

Εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες Reliance Jio, το JioCall μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις από τον σταθερό σας αριθμό Jio.

Η εφαρμογή απαιτεί ενεργή σύνδεση Jio για δωρεάν φωνητικές κλήσεις και κλήσεις βίντεο HD. Εκτός από αυτό, φέρνει επίσης λειτουργίες VoLTE φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων υψηλής ευκρίνειας.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι αυτές οι εφαρμογές κλήσης ασφαλείς στη χρήση;

Ναι, οι εφαρμογές κλήσης που αναφέρονται στο άρθρο είναι απολύτως ασφαλείς για λήψη και χρήση. Μάλιστα, όλα είναι διαθέσιμα στο Google Play Store.

Ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για κλήση;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες σας. Εάν θέλετε μια εφαρμογή κλήσεων για ομαδικές κλήσεις, το Skype, το WhatsApp κ.λπ., θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, εάν θέλετε μια εφαρμογή κλήσης να λαμβάνει έναν δευτερεύοντα αριθμό τηλεφώνου, το Dingtone ή το Talkatone θα πρέπει να είναι η κατάλληλη επιλογή.

Είναι οι εφαρμογές Dialer και Calling το ίδιο;

Δεν υπάρχουν διαφορετικές εφαρμογές κλήσης και κλήσεων. Οι εφαρμογές Dialer σάς παρέχουν ένα πληκτρολόγιο κλήσης και λειτουργίες διαχείρισης επαφών, ενώ οι εφαρμογές κλήσης έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για σκοπούς κλήσεων.

Παρέχει το Skype πραγματικό αριθμό τηλεφώνου;

Ναι, το Skype διαθέτει μια δεύτερη υπηρεσία τηλεφωνικού αριθμού που σας παρέχει έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου. Πρέπει να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό για να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις από κινητό ή σταθερό.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε φίλους και συγγενείς σας με αυτές τις εφαρμογές Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *