6 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Chromebook

 

Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία μουσικής χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο διαχειριστή αρχείων και τις εφαρμογές γκαλερί του Chromebook. Ωστόσο, αυτές οι ενσωματωμένες εφαρμογές δεν διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες που θα βρείτε σε εφαρμογές μουσικής τρίτων.

Αυτό το άρθρο καλύπτει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Chromebook—ένας συνδυασμός διαδικτυακών εφαρμογών ροής και αναπαραγωγής πολυμέσων για την αναπαραγωγή τοπικών αρχείων πολυμέσων.

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Chromebook

Πολλά Chromebook νέας γενιάς έχουν προεγκατεστημένο το YouTube Music. Εγκαταστήστε το YouTube Music από το κατάστημα εφαρμογών εάν η συσκευή σας δεν έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό μετά την εγκατάσταση της Μουσικής YouTube. Η εφαρμογή συνδέεται αυτόματα με τον λογαριασμό Google που είναι συνδεδεμένος με το Chromebook σας.

Χρησιμοποιώντας τη Μουσική YouTube, μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία ήχου (MP3, AAC, PCM, WAV και FLAC) στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του Chromebook σας. Αλλά πρώτα, πρέπει να διαμορφώσετε την εφαρμογή ώστε να εμφανίζει αρχεία ήχου στη συσκευή σας.

Επιλέξτε το δικό σας εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Λήψεις και αποθήκευση, και ενεργοποιήστε Εμφάνιση αρχείων συσκευής.

Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ ή πατήστε δύο φορές το Βιβλιοθήκη καρτέλα και επιλέξτε Αρχεία συσκευής για πρόσβαση στα τοπικά αρχεία ήχου σας.

Παρεμπιπτόντως, χρειάζεστε μια συνδρομή για τη ροή της Μουσικής YouTube χωρίς διακοπές διαφήμισης κατά την αναπαραγωγή. Επίσης, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια για ακρόαση εκτός σύνδεσης ή να παίξετε τραγούδια στο παρασκήνιο χωρίς συνδρομή.

Το YouTube Music Premium είναι μια καλή επένδυση εάν δεν είστε συνδρομητής σε καμία πλατφόρμα ροής μουσικής. Η συνδρομή επεκτείνεται στο YouTube—την πλατφόρμα ροής βίντεο—επιτρέποντάς σας να κάνετε ροή βίντεο χωρίς διαφημίσεις. Διαβάστε την κριτική μας στο YouTube Premium για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνδρομή και τα πλεονεκτήματά της

Το VLC Media Player είναι πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο και διακομιστής πολυμέσων ροής. Όσον αφορά την υποστήριξη μορφής αρχείου ήχου (και βίντεο), το VLC Media Player είναι ένα κομμάτι πάνω από άλλα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων.

Υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές ψηφιακού ήχου: MP3, WMA 3, DTS, DV Audio, MIDI, ALAC, APE, Real Audio, True Audio, LPCM, Speex, DV Audio, ADPCM, QCELP, MPC και πολλά άλλα.

Το VLC υποστηρίζει επίσης πολλές μορφές βίντεο—MWV, XviD, MP4, Real Video, MJPEG, Cinepak κ.λπ.

Είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για εγκατάσταση, εάν αναπαράγετε συχνά αρχεία πολυμέσων σε διαφορετικές μορφές. Η διεπαφή της εφαρμογής είναι εύκολη στην πλοήγηση—τα κουμπιά έχουν εμφανή σήμανση και οι κατηγορίες πολυμέσων βρίσκονται στην κάτω καρτέλα.

Η καρτέλα “Αναζήτηση” είναι ένας ενσωματωμένος διαχειριστής αρχείων που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων στον αποθηκευτικό χώρο του Chromebook σας.

Το VLC Media Player είναι δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και διαθέσιμο στο Google Play Store. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε συνδρομή ή να αντιμετωπίσετε τη διακοπή διαφημίσεων.

Το Enjoy Music Player σάς επιτρέπει να κάνετε ροή online και τοπική μουσική στο Chromebook σας. Η επέκταση Chrome είναι ελαφριά (λιγότερο από 1 MB) και βελτιστοποιημένη για Chromebook χαμηλού επιπέδου ή Chromebook με χαμηλό αποθηκευτικό χώρο.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Enjoy Music Player στη λειτουργία εκκίνησης του Chromebook αφού εγκαταστήσετε την επέκταση από το Chrome Web Store. Η απλή διεπαφή είναι ένα πράγμα που μας άρεσε, καθώς και η ενσωμάτωση του Google Drive και ο ισοσταθμιστής μουσικής. Επίσης, η επέκταση είναι δωρεάν για χρήση χωρίς διαφήμιση εντός εφαρμογής ή διακοπή.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι το Enjoy Music Player δεν συγχρονίζει ή δεν εντοπίζει αυτόματα αρχεία τοπικών πολυμέσων. Πρέπει να κατευθύνετε την εφαρμογή στο φάκελο που περιέχει το αρχείο ήχου που θέλετε να αναπαραγάγετε.

Το MX Player είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, πρόγραμμα λήψης κατάστασης WhatsApp και πρόγραμμα λήψης αρχείων ομαδοποιημένα σε μία εφαρμογή. Εγκαθιστώ MX Player από το Play Storeεπιτρέψτε την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο του Chromebook σας και αυτό είναι!

Όπως το VLC, το MX Player υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων ήχου και βίντεο. Το εργαλείο Network Stream σάς επιτρέπει να κάνετε ροή βίντεο στο διαδίκτυο ή να τα κατεβάσετε στο Chromebook σας. Υπάρχει επίσης ένας ισοσταθμιστής για να προσαρμόσετε την έξοδο ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν και το MX Player είναι δωρεάν, εμφανίζει περιστασιακά διαφημίσεις πριν από την αναπαραγωγή των αρχείων ήχου ή βίντεο. Εγκαταστήστε την έκδοση επί πληρωμή—MX Player Pro (5,99$)—για αδιάκοπη αναπαραγωγή πολυμέσων και διαδικτυακή ροή.

Εάν έχετε λογαριασμό Spotify, μπορείτε να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, podcast ή playlist στο Chromebook σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τραγούδια για ακρόαση εκτός σύνδεσης και να αναπαράγετε τοπικά αρχεία ήχου. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αναπαράγετε μουσική ταυτόχρονα στο Chromebook και σε άλλες συσκευές, εκτός εάν έχετε Spotify Premium Family ή συνδρομή Spotify Duo.

Εγκαταστήστε το Έκδοση Android του Spotify από το Play Store και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify. Αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Spotify, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό. Οι λίστες αναπαραγωγής Spotify, οι εκπομπές podcast, τα άλμπουμ και τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει βρίσκονται στην καρτέλα Βιβλιοθήκη.

Στην ίδια καρτέλα, θα βρείτε όλες τις συσκευές ήχου στον αποθηκευτικό χώρο του Chromebook σας στο φάκελο Τοπικά αρχεία.

Εάν το Spotify δεν εμφανίζει τοπικά αρχεία ήχου, ανοίξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ενεργοποιήστε το Εμφάνιση αρχείων ήχου από αυτήν τη συσκευή.

Για αναπαραγωγή ενός αρχείου ήχου στον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης χρησιμοποιώντας το Spotify, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Ανοιγμα μεκαι επιλέξτε Spotify.

Όπως το YouTube Music, η εφαρμογή Spotify Android υποστηρίζει μορφές αρχείων ήχου MP3, AAC, PCM, WAV και FLAC.

Εάν έχετε συνδρομή Apple Music, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο playlist και στη μουσική βιβλιοθήκη σας στο Chromebook σας. Η έκδοση Android της εφαρμογής Apple Music είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα Chrome

Εγκαταστήστε το Apple Music από το Play Store, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple ID και περιμένετε να συγχρονίσει η εφαρμογή τη μουσική βιβλιοθήκη σας.

Η διεπαφή, οι δυνατότητες και η λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι παρόμοια με την έκδοση της εφαρμογής Apple Music iOS. Μπορείτε να αναπαράγετε τραγούδια, να προσθέσετε άλμπουμ στη λίστα αναπαραγωγής σας και ακόμη δημιουργήστε ή διαχειριστείτε το προφίλ σας Apple Music στην εφαρμογή.

Οι καλύτερες εφαρμογές μουσικής Chromebook

Άλλες αξιόλογες μουσικές εφαρμογές περιλαμβάνουν το SoundCloud, το AIMP, το Deezer και το Amazon Music. Οποιαδήποτε εφαρμογή ροής μουσικής Android ή πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων θα πρέπει να λειτουργεί στο Chromebook σας. Εάν η εφαρμογή μουσικής που προτιμάτε δεν είναι διαθέσιμη στο Play Store, κατεβάστε και εγκαταστήστε το αρχείο APK του αντι αυτου.

Πώς να εγκαταστήσετε το Amazon Prime Video στο Chromebook

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Netflix στο Chromebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *