13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε: μια καλή βραδινή ξεκούραση είναι απαραίτητη για την υγεία κάποιου. Εάν δεν κοιμάστε αρκετά τη νύχτα, μπορεί να αισθανθείτε τεμπέλης και βαρετή την επόμενη μέρα. Από την άλλη πλευρά, αρκετές μελέτες έχουν δείξει πώς ο σωστός ύπνος οδηγεί σε καλύτερη γενική υγεία.

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να παρακολουθείτε πόσο κοιμάστε κάθε βράδυ. Αυτό γίνεται μέσω εφαρμογών παρακολούθησης ύπνου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ορισμένες από τις εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου καταγράφουν επίσης το ροχαλητό ή το τρίξιμο των δοντιών σας.

Διαβάστε επίσης:  καλύτερες εφαρμογές Sleep Tracker

13 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android

Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι αν κοιμάστε αρκετά κάθε βράδυ, ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου.

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου στο Google Play Store. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Sleep Tracker

Sleep Tracker

Το Sleep Tracker από το Leap fitness group είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για την παρακολούθηση των κύκλων ύπνου. Είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου για Android που παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου σας, καταγράφει το ροχαλητό και σας παρέχει ήχο ύπνου.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Sleep Tracker είναι ελαφρύ και πιο εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, παρέχει χαλαρωτικούς ήχους δωρεάν για να προάγει καλύτερο ύπνο και να σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε γρήγορα.

2. SleepScore

SleepScore

Το SleepScore δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο να παρακολουθείτε τον κύκλο ύπνου. Η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου σας και να παρέχει συμβουλές και πληροφορίες για τη βελτίωση του ύπνου σας.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή τακτικά και με την πάροδο του χρόνου, καθώς η εφαρμογή παρακολουθεί τις συνήθειες ύπνου σας, εκχωρεί ένα SleepScore που κυμαίνεται από 0 έως 100. Μπορεί να ανιχνεύσει τέσσερα στάδια ύπνου – Ελαφρύ βαθύ, RAM και αφυπνίσεις.

3. SnoreLab

SnoreLab

Το SnoreLab είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου στη λίστα. Είναι μια απλή εφαρμογή που καταγράφει και παρακολουθεί το ροχαλητό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να μετρήσετε πόσο δυνατό είναι το ροχαλητό σας και να το παρακολουθείτε με την πάροδο του χρόνου.

Αφού καταγράψετε το ροχαλητό σας για περίπου μία εβδομάδα, η εφαρμογή μπορεί να συγκρίνει το ροχαλητό κατά τη διάρκεια της νύχτας και τη βαθμολογία του ροχαλητού. Συνολικά, το SnoreLab είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που δεν πρέπει να χάσετε.

4. PrimeNap

PrimeNap

Αυτή είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου που ισχυρίζεται ότι βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας. Για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες όπως ροοστάτη οθόνης, στατιστικά στοιχεία ύπνου, ανιχνευτή ροχαλητού, ήχους ύπνου, ημερολόγιο ονείρων κ.λπ. Για να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας, παρακολουθεί την κίνησή σας ενώ κοιμάστε.

5. Sleep as Android

Κοιμηθείτε ως Android

Το Sleep as Android είναι εκεί εδώ και λίγο καιρό και είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για την παρακολούθηση των κύκλων ύπνου σας. Το καλό είναι ότι το Sleep as Android υποστηρίζει συσκευές Android Wear, Pebble και Galaxy Gear.

Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές γυμναστικής όπως το Google Fit και το Samsung Health. Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά, παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου, τους κύκλους και το ροχαλητό σας.

6. Google Fit

Google Fit - Παρακολούθηση φυσικής κατάστασης

Το Google Fit είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης δραστηριότητας για Android που παρέχει πολλά οφέλη. Με το Google Fit, μπορείτε να φτάσετε σε μια πιο υγιή κατάσταση και να είστε πιο δραστήριοι στη ζωή σας.

Με το Google Fit, μπορείτε να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας από το τηλέφωνο/ρολόι σας, να παρακολουθείτε τους στόχους σας, να προβάλλετε τα δεδομένα ύπνου σας από το ρολόι κ.λπ. Αν και η εφαρμογή δεν διαθέτει ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης ύπνου, μπορεί να σας εμφανίσει τις σχετικές πληροφορίες με την ενσωμάτωσή του με άλλες εφαρμογές.

Οι καλύτερες Gamified Fitness Apps

7. Παρακολούθηση ύπνου

Παρακολούθηση ύπνου

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το Sleep Monitor καταγράφει λεπτομέρειες του κύκλου ύπνου για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την κατάσταση ύπνου σας.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο ξυπνητήρι για να σας ξυπνά την τέλεια ώρα. Το Sleep Monitor μπορεί επίσης να παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου σας.

8. Κύκλος ύπνου

Κύκλος ύπνου

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον ύπνο από την ώρα του ύπνου μέχρι το πρωί. Σας δίνει επίσης μια λεπτομερή ανάλυση των προτύπων και των κύκλων ύπνου σας.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο ξυπνητήρι που σας ξυπνά σε ελαφρύ ύπνο, ένας φυσικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

9. Νυσταγμένος

Νυσταγμένος

Ο Sleepzy είναι σχετικά νέος, τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλους στη λίστα. Ωστόσο, το Sleepzy φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά. Παρακολουθεί τα μοτίβα ύπνου σας για να κατανοήσει πότε κοιμάστε την καλύτερη ποιότητα.

Διαθέτει επίσης ένα έξυπνο ξυπνητήρι που σας αναζωογονεί κατά τη διάρκεια της πιο ελαφριάς φάσης ύπνου.

10. BetterSleep

BetterSleep

Το BetterSleep είναι μια πλήρης εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου διαθέσιμη για smartphone Android. Η εφαρμογή σάς βοηθά να κατανοήσετε και να βελτιώσετε τον ύπνο με παρακολούθηση ύπνου, ήχους και καθοδηγούμενο περιεχόμενο.

Το καλό με το BetterSleep είναι ότι κορυφαίοι γιατροί και ειδικοί νευροψυχολόγοι το συνέστησαν. Επιπλέον, με τον λογαριασμό premium, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο ήχου υψηλής ποιότητας και σε πολλές άλλες πολύτιμες λειτουργίες.

11. ShutEye

ShutEye

Το ShutEye είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συνήθειες ύπνου σας. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου που καταγράφει την ομιλία στον ύπνο, το ροχαλητό και πολλά άλλα.

Εκτός από την παρακολούθηση του ύπνου σας, έχει επίσης χαρακτηριστικά που προάγουν τον ύπνο. Για παράδειγμα, υπάρχει μια συλλογή από λευκούς θορύβους και ήχους της φύσης. μπορείτε να αναμίξετε τα δύο για να δημιουργήσετε τον συνδυασμό σας.

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορούν να έχουν ποτέ υπάλληλοι γραφείου, γονείς, φοιτητές ή άτομα με προβλήματα ύπνου.

12. Pzizz

Pzizz

Το Pzizz είναι η απόλυτη εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου για Android που σας προσφέρει πολλές εκπληκτικές λειτουργίες δωρεάν. Η εφαρμογή σάς προσφέρει ένα μείγμα μουσικής, φωνητικών και ηχητικών εφέ βελτιστοποιημένου ύπνου που αλλάζουν κάθε βράδυ για να ηρεμήσουν το μυαλό σας, να σας κοιμίσουν, να σας κρατήσουν κοιμισμένους και μετά να σας ξυπνήσουν ανανεωμένοι.

Η εφαρμογή δεν σας παρέχει καμία δυνατότητα παρακολούθησης ύπνου, αλλά δημιουργεί μια μοναδική περίοδο λειτουργίας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Η εφαρμογή είναι αποτελεσματική στην πρόκληση ύπνου.

13. Sleepwave

Sleepwave

Το Sleepwave διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου Android στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί τεχνολογία σιωπηλού σόναρ για να μετατρέψει το τηλέφωνό σας σε παρακολούθηση ύπνου.

Σας παρέχει ένα λεπτομερές, κατανοητό γράφημα για να κατανοήσετε τα μοτίβα ύπνου, τον κύκλο και τις συνήθειες ύπνου σας με την πάροδο του χρόνου.

Για την προώθηση του ύπνου, σας παρέχει μια συλλογή από ήχους από τον φυσικό κόσμο. Συνολικά, το Sleepwave είναι μια ελαφριά αλλά αποτελεσματική εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου που δεν πρέπει να χάσετε.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα μοτίβα ύπνου σας με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου.

Διαβάστε επίσης :Το Google Fit δεν παρακολουθεί βήματα;

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Sleep Sound

Οι καλύτερες εφαρμογές Ήχοι ύπνου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *