13 Best Writing Apps For Android in 2023

13 καλύτερες εφαρμογές γραφής για Android

Εάν είστε δημιουργικός ή επαγγελματίας συγγραφέας, μπορεί να θέλετε εργαλεία για να γράφετε και να επεξεργάζεστε έγγραφα άνετα. Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με έγγραφα όπως PDF, Word κ.λπ. , είναι καλύτερο να έχετε μια καλύτερη εφαρμογή γραφής για Android.

Εκατοντάδες εφαρμογές γραφής είναι διαθέσιμες για smartphone Android στο Google Play Store. Ωστόσο, δεν ήταν όλα χρήσιμα και άξια εγκατάστασης.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές γραφής για Android

Έτσι, εάν είστε συγγραφέας που αναζητά εφαρμογές για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας γραφής , διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραφής για Android.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Λήψη της τελευταίας έκδοσης του Dropbox για υπολογιστή

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για τους συγγραφείς

1. Γραμματικό Πληκτρολόγιο

Γραμματικό πληκτρολόγιο

Το Grammarly είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου για Android που μπορεί να σας βοηθήσει να γράψετε ανεξάρτητα από το είδος του συγγραφέα που είστε. Αυτή είναι μια ευεργετική εφαρμογή γραφής για Android που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε συγγραφέας.

Με τον προσωπικό της βοηθό γραφής , η εφαρμογή πληκτρολογίου σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να διορθώνετε τη γραμματική, την ορθογραφία, τα σημεία στίξης και πολλά άλλα. Ωστόσο, για να εξερευνήσετε όλες τις δυνατότητες του, πρέπει να αγοράσετε την premium έκδοση του Grammarly.

2. Μυθιστοριογράφος

Μυθιστοριογράφος

Το Novelist είναι μια εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί για όσους γράφουν μυθιστορήματα. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής. Προσφέρει πολλές συναρπαστικές και χρήσιμες λειτουργίες για τη συγγραφή, την πλοκή, την προετοιμασία και την εξαγωγή μυθιστορημάτων.

Οι προηγμένες δυνατότητες του Novelist περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά με το Google Drive, συλλογή βιβλίων σε EPUB, ODT, HTML, πρόγραμμα επεξεργασίας εμπλουτισμένου κειμένου με μορφή, εισαγωγή και κριτική σχολίων σε κείμενα, νυχτερινή λειτουργία και άλλα.

3. JotterPad

JotterPad

Το JotterPad είναι μια από τις πιο δημιουργικές εφαρμογές γραφής για Android. Αυτή η εφαρμογή παρέχει διάφορες λειτουργίες για να κάνει την εργασία σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας απλού κειμένου σάς βοηθά να γράψετε, να σχεδιάσετε, να αναθεωρήσετε και να επεξεργαστείτε το δημιουργικό σας έργο.

Το Jotterpad έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που βοηθά στη γραφή για μεγάλο χρονικό διάστημα εύκολα και γρήγορα και έχει μια καθαρή διεπαφή πληκτρολόγησης. Το ενσωματωμένο λεξικό είναι το κύριο σημείο εστίασης που αυξάνει την παραγωγικότητα.

4. DropBox

DropBox

Το DropBox είναι μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές Android για συγγραφείς , η οποία βοηθά στο συγχρονισμό των δεδομένων τους, συμπεριλαμβανομένων πολλών αρχείων, εγγράφων, σημειώσεων, εικόνων, ήχου και βίντεο σε όλες τις συσκευές.

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο DropBox και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android ή μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας και να ανεβάσετε τα αρχεία, τις σημειώσεις και τα έγγραφά σας από οπουδήποτε .

5. Σημειώσεις σημειωματάριου ColorNote

Σημειώσεις σημειωματάριου ColorNote

Το ColorNote Notepad Notes είναι μια εφαρμογή γραφής για δημιουργικούς συγγραφείς που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους συγγραφείς. Έτσι, εάν είστε συγγραφέας, μπορείτε να γράψετε γρήγορα τις σημειώσεις σας με αυτήν την εφαρμογή.

Μπορείτε ακόμη να οργανώσετε έγχρωμες τις σημειώσεις σας, να προσθέσετε συνημμένα αρχεία σε αυτές, να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων και πολλά άλλα.

6. Evernote

Evernote

Το Evernote είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Η εφαρμογή είναι ιδανική για φοιτητές, επιχειρήσεις και εταιρικά πρόσωπα, ιδιαίτερα δημιουργικούς συγγραφείς.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στην αποθήκευση δεδομένων όπως σημειώσεις, αρχεία, κείμενα, εικόνες, ήχο, βίντεο κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να γράψετε τις σημειώσεις σας και να επεξεργαστείτε περαιτέρω.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε μια λίστα υποχρεώσεων με τις γραπτές σας εργασίες, η οποία μπορεί να ορίσει φωνητικές υπενθυμίσεις, ώστε να μην χάνετε τίποτα.

7. iA Writer: Σημείωση, εγγραφή, επεξεργασία

iA Writer: Σημείωση, εγγραφή, επεξεργασία

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να προσφέρει μια καθαρή, απλή και χωρίς περισπασμούς εμπειρία γραφής , μην ψάχνετε άλλο από το iA Writer.

Είναι βασικά ένα πρόγραμμα επεξεργασίας απλού κειμένου που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα αρχεία κειμένου. Η εφαρμογή προσφέρει πολλαπλή σήμανση για επεξεργασία και προσφέρει επίσης πρότυπα προεπισκόπησης τυπογραφικών στοιχείων.

8. INKredible – Χειρόγραφη σημείωση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ

Το INKredible θα κάνει το γράψιμο σε ένα tablet να αισθάνεται εξίσου καλά με, ή ακόμα καλύτερα, με το στυλό σε χαρτί. Το INKredible έχει μόνο μία αποστολή: τη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας γραφής σε ένα tablet.

Προορίζεται να μην αποσπά την προσοχή. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές, δεν θα βλέπετε κανένα στοιχείο ελέγχου διεπαφής χρήστη ή κουμπιά, παρά μόνο ένα κενό φύλλο χαρτιού για να γράψετε.

9. ClevNote

ClevNote

Λοιπόν, αυτή είναι μια εφαρμογή σημειώσεων που βοηθά τους χρήστες να γράφουν τα απαραίτητα σημειώματα καθημερινά. Αυτή είναι μια από αυτές τις καταπληκτικές εφαρμογές Android όπου μπορείτε να γράψετε τα απαραίτητα στοιχεία και να τα χρησιμοποιήσετε για μια λίστα αγορών ή λίστα υποχρεώσεων.

Μπορείτε να τροποποιήσετε ελεύθερα τη λίστα υποχρεώσεων, τη λίστα εργασιών ή άλλα γραπτά πράγματα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για Android, η οποία βοηθά στη σύνταξη σημειώσεων.

10. Γράψε

Γράφω

Λοιπόν, αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο για τη λήψη σημειώσεων, τότε η εφαρμογή Write Android προορίζεται μόνο για εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε διανυσματικά σχέδια.

Θα βρείτε σχεδόν κάθε δυνατότητα που σχετίζεται με την επεξεργασία ή τη γραφή στην εφαρμογή Write. Επομένως, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γραφής που μπορείτε να έχετε στο smartphone Android.

11. LivingWriter

LivingWriter

Το LivingWriter είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, ειδικά αν σας αρέσει να δημιουργείτε ιστορίες και ποιήματα. Η εφαρμογή ξεχωρίζει επειδή σας προσφέρει ένα περιβάλλον για γραφή χωρίς περισπασμούς.

Αν σας αρέσει η δημιουργική γραφή, το LivingWriter μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς, καθώς υπάρχουν διάφορα πρότυπα για να κάνετε τη δημιουργική σας γραφή εύκολη και χωρίς περισπασμούς.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι η διεπαφή χρήστη και η επιλογή κεφαλαίου μεταφοράς και απόθεσης για εύκολη επεξεργασία σε κινητά.

12. Writecream

Writecream

Το Writecream είναι βασικά μια εφαρμογή δημιουργικής γραφής για Android που εξουσιοδοτεί το AI. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει τα μπλοκ συγγραφέων με τη βοήθεια του AI.

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης του Writecream μπορούν να δημιουργήσουν ιδέες σχετικά με το πού και πώς να ξεκινήσετε τη γραφή σας. Εκτός από αυτά τα πράγματα, λαμβάνετε επίσης 30+ άλλα εργαλεία για τη δημιουργία περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, email και αντιγράφων διαφημίσεων.

13. Πλουοτ

Pluot

Το Pluot είναι μια εξαιρετική εφαρμογή γραφής για Android με διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει ιστορίες, σκηνές και χαρακτήρες σε ένα μέρος.

Ενώ η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνταξη περιγραμμάτων ιστολογίου και άλλων κειμένων, ορισμένες λειτουργίες προορίζονται μόνο για τη συγγραφή ιστοριών. Έτσι, αν ψάχνετε για μια εφαρμογή συγγραφέα ιστοριών για Android, το Pluot είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία γραφής σας στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

καλύτερες γραμματικές για να βελτιώσετε τη γραφή

Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *