Είναι νόμιμη η τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων;  (Προσοχή σε κρυφά θέματα)

Είναι νόμιμη η τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων; (Προσοχή σε κρυφά θέματα)

Για να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας στον σχολιασμό δεδομένων, η λέξη Data Annotation Tech μπορεί να έχει διασταυρωθεί κατά την αναζήτηση θέσεων εργασίας σχολιασμού με καλές αμοιβές.

Ωστόσο, μπορεί να ανησυχείτε για τη νομιμότητα και την αξιοπιστία του, καθώς τόσο καλά ποσοστά αμοιβής οδηγούν συχνά σε απάτες και άλλα πιθανά ζητήματα.

Επομένως, πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο DAT, επιτρέψτε μου να αποκαλύψω εάν είναι νόμιμο και ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολιαστές ενώ εργάζονται σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ας εμβαθύνουμε σε αυτό.

Είναι νόμιμη η τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων;

Το Data Annotation Tech είναι αναμφίβολα μια νόμιμη πλατφόρμα, καθώς χιλιάδες σχολιαστές κερδίζουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό εκτελώντας ένα ευρύ φάσμα νόμιμων εργασιών σχολιασμού δεδομένων.

Επιπλέον, η Data Annotation Tech πραγματοποιεί πληρωμές στους σχολιαστές της μέσω ασφαλούς μεθόδου πληρωμής, δηλαδή μέσω PayPal.

πληρώστε με PayPal

Περίμενε όμως λίγο!

Αν και η τεχνολογία Data Annotation Tech είναι νόμιμη, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα 3 κύρια πράγματα πριν αποφασίσετε να εργαστείτε σε αυτήν την πλατφόρμα:

1. Αβεβαιότητα στην ανάθεση έργου

Προτού το Data Annotation Tech σας αναθέσει έργα επί πληρωμή για να εργαστείτε, πρέπει πρώτα να περάσετε τη δοκιμασία αξιολόγησης εκκίνησης.

Μόλις περάσετε αυτό το τεστ, θα σας δώσει πρόσβαση σε έργα σύμφωνα με τις δεξιότητες, την εμπειρία ή άλλα προσόντα που θα είναι διαθέσιμα στον πίνακα ελέγχου σας.

Αλλά εδώ θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα βρείτε δουλειά (ή έργο) ακόμη και μετά την επιτυχή επιτυχία της δοκιμασίας αξιολόγησης.

Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο πότε θα σας ανατεθούν τα έργα, καθώς ορισμένοι σχολιαστές έχουν λάβει το πρώτο έργο μετά από λίγες μόνο ημέρες από την έναρξη της δοκιμής, ενώ ορισμένοι περίμεναν για μήνες.

Αυτό που προσθέτει περαιτέρω στην αβεβαιότητα είναι ότι όταν το Data Annotation Tech σας απορρίπτει αφού περάσετε το τεστ, δεν σας ειδοποιεί για αυτό.

Επομένως, εάν δεν σας ανατεθεί μια εργασία μετά το τεστ αξιολόγησης εκκίνησης, η αναμονή επ’ αόριστον για αναθέσεις έργων και η αβεβαιότητα της αποδοχής ή της απόρριψής σας από την Data Annotation Tech μπορεί να σας απογοητεύσει.

2. Τερματισμός και Εξαφάνιση Έργου

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αναφέρουν οι σχολιαστές είναι ότι τα έργα στους πίνακες εργαλείων τους αφαιρούνται μερικές φορές από την Τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων χωρίς να αναφέρεται λόγος.

Είναι πιθανό τα έργα στους πίνακες εργαλείων να εξαφανιστούν επειδή υπάρχουν πολλοί σχολιαστές που εκτελούν εργασίες στο ίδιο έργο. Έτσι, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, το ίδιο έργο αφαιρείται από όλους τους πίνακες εργαλείων των σχολιαστών.

Αλλά αυτό που είναι αηδιαστικό για αυτούς τους σχολιαστές είναι ότι οι λογαριασμοί τους Slack είναι επίσης απενεργοποιημένοι, γεγονός που τους κάνει να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με την DAT σχετικά με τα έργα που εξαφανίζονται.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης ορισμένες περιπτώσεις όπου οι σχολιαστές απολύονται εντελώς από την πλατφόρμα χωρίς να τους δίνεται λόγος τερματισμού ή να τους δίνεται η ευκαιρία ή η ανατροφοδότηση να αντιμετωπίσουν τυχόν ελλείψεις στην εργασία τους.

Μεταξύ αυτών ήταν σχολιαστές που αναβάθμισαν τη φήμη τους και βελτίωσαν το ποσοστό αμοιβής τους μετά από επιμελή εργασία στο DAT για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, επενδύοντας χρόνο και προσπάθεια για την ολοκλήρωση διαφόρων έργων.

Μετά την απόλυσή τους από την DAT, ορισμένοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να συνδεθούν ξανά στους λογαριασμούς τους, ώστε να μπορούν να αποσύρουν τα χρήματα που κέρδισαν δουλεύοντας σε διάφορα έργα.

Έτσι, ενώ είναι αλήθεια ότι αυτό δεν συμβαίνει στην πλειονότητα των σχολιαστών του, ο τερματισμός ορισμένων σχολιαστών χωρίς να τους δοθεί ευκαιρία ή σχόλια και στη συνέχεια ο αποκλεισμός των λογαριασμών τους δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας και ευπάθειας μεταξύ άλλων σχολιαστών του Data Annotation Tech.

3. Ανεύθυνη υποστήριξη πελατών

Μετά τη διαβίβαση παραπόνων στην Data Annotation Tech, η λήψη απάντησης από την υποστήριξη πελατών της είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή λόγω της κακής εξυπηρέτησης πελατών της.

Οι πελάτες δεν μένουν χωρίς χέρια βοήθειας όταν απολύονται, αποκλείονται από την πρόσβαση σε έργα και τους λογαριασμούς τους ή αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα, επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να επιλυθούν προβλήματα με το DAT.

Επομένως, εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο DAT, δεν είναι σίγουρο ότι η υποστήριξη πελατών του θα το λύσει.

Αυτό είναι!

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν χρησιμοποιήσετε την Τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων για εργασίες σχολιασμού.

Πρέπει λοιπόν να εργαστείτε στην τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων;

Στο τέλος, εξαρτάται κυρίως από τις προσωπικές σας προτιμήσεις είτε εργάζεστε στην τεχνολογία σχολιασμού δεδομένων είτε δοκιμάζετε άλλες εναλλακτικές.

Αλλά αν ανησυχείτε για την εργασία σε αυτήν την πλατφόρμα λόγω του κινδύνου τερματισμού, θα έλεγα ότι οι περιπτώσεις τερματισμού συμβαίνουν πολύ σπάνια.

Χιλιάδες σχολιαστές εργάζονται στην πλατφόρμα για πολύ καιρό και κερδίζουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, δεν φταίει πάντα η DAT που απολύονται οι σχολιαστές, αλλά δεν συμμορφώνονται με τις οδηγίες που δίνονται και διαπράττουν συνεχώς γκάφες κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Όσον αφορά την εξαφάνιση έργων, όπως προανέφερα τα έργα συνήθως εξαφανίζονται επειδή όλες οι εργασίες στο έργο ολοκληρώνονται από άλλους σχολιαστές.

Αλλά αν τα έργα στον πίνακα εργαλείων σας εξαφανιστούν λόγω σφάλματος, δεν είναι σημαντικό ζήτημα, καθώς το DAT σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα έργα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών πιστοποίησης.

Επομένως, εάν η DAT προσφέρει έργα που σχετίζονται με τις δεξιότητές σας, θα συνιστούσα να το εργαστείτε, καθώς μπορείτε να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό λόγω του καλού ποσοστού αμοιβής του.

Αλλά εξακολουθώ να μην συνιστώ να εργάζεστε στο DAT ως τη μόνη πηγή εισοδήματος, αλλά μάλλον να το χρησιμοποιείτε ως πηγή παράπλευρου εισοδήματος.

Αυτό συμβαίνει επειδή η διαθεσιμότητα των έργων στην πλατφόρμα μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις ανά πάσα στιγμή και υπάρχει κίνδυνος τερματισμού (αν και ελάχιστος) εάν η εργασία σας δεν πληροί τα πρότυπα της DAT σε οποιοδήποτε σημείο.

Τώρα, για να μάθετε πώς να περάσετε το τεστ αξιολόγησης εκκίνησης, να αποκτήσετε μεγάλα έργα και να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τερματισμού, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω 8 συμβουλές.

8 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ εργάζεστε στο Data Annotation Tech

Το πρώτο σημαντικό είναι:

1. Βελτιστοποιήστε το προφίλ σας

Το προφίλ σας στο Data Annotation Tech χρησιμεύει ως το ψηφιακό βιογραφικό σας, προβάλλοντας τις δεξιότητες, την εμπειρία και την αξιοπιστία σας στην πλατφόρμα.

Το να βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι καλοφτιαγμένο και πλήρες μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να λάβετε έργα μετά το τεστ αξιολόγησης.

Επομένως, προσθέστε τις γλώσσες που γνωρίζετε και τις δεξιότητες που έχετε, καθώς και περιγράψτε τις δεξιότητες και το υπόβαθρό σας αναλυτικά για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη λήψη έργων.

βελτιστοποίηση προφίλ

2. Να είστε προετοιμασμένοι για ερωτήσεις δοκιμής

Στο τεστ αξιολόγησης εκκίνησης, θα σας τεθούν ερωτήσεις σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως ρητορική μίσους, σύσταση βιβλίων, αναζήτηση στο google, δημιουργική γραφή, απάντηση στον πίνακα συνομιλίας, καθώς και το εκπαιδευτικό και εργασιακό σας υπόβαθρο.

Επομένως, πριν κάνετε το τεστ, θα πρέπει να κατανοήσετε καλά αυτές τις έννοιες, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε με σαφήνεια στις ερωτήσεις κατά τη λήψη του τεστ.

3. Διαβάστε Προσεκτικά τις Οδηγίες του Έργου

Ο σκοπός της παροχής των οδηγιών σας είναι να εκτελείτε εργασίες σύμφωνα με αυτό που θέλουν και να διασφαλίσετε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι αναμένεται από εσάς.

Η παράλειψη ή η παρανόηση των οδηγιών που σας δίνονται κατά την εκτέλεση μιας εργασίας μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της εργασίας σας.

Εάν η εργασία σας δεν είναι σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται, όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε μάταιες, καθώς δεν έχει να κάνει με το πόση προσπάθεια υπερέχετε και τον χρόνο που αφιερώνετε για να εκτελέσετε μια εργασία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πόσο καλά η εργασία σας τηρεί τις οδηγίες που δίνονται.

Επομένως, όταν εκτελείτε εργασίες στο Data Annotation Tech, θα πρέπει να διαβάζετε και να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες που δίνονται.

4. Εισαγάγετε την ώρα αναφοράς με ακρίβεια

Όταν τελειώνετε μια εργασία, πρέπει να αναφέρετε πόσο χρόνο σας πήρε για να την ολοκληρώσετε, έτσι ώστε η πλατφόρμα να παρακολουθεί την εργασία σας και να διασφαλίζει ότι πληρώνεστε σύμφωνα με το χρόνο που ξοδέψατε.

ώρα αναφοράς

Φροντίστε να εισαγάγετε αυτόν τον χρόνο με ακρίβεια και ειλικρίνεια γιατί αν υπερεκτιμήσετε το χρόνο σας, θα οδηγήσετε σε τερματισμό από την πλατφόρμα.

5. Χρησιμοποιήστε τους παρεχόμενους πόρους

Η πλατφόρμα μερικές φορές παρέχει πόρους όπως σεμινάρια, οδηγούς ή άλλο υλικό για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να κάνετε καλύτερα τις εργασίες σας.

Θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτά τα υλικά για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και την κατανόηση των εργασιών.

6. Ολοκληρώστε τις εργασίες πιστοποίησης για περισσότερα έργα

Πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε ορισμένες εργασίες πιστοποίησης προτού αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο έργο στο Data Annotation Tech.

ολοκληρώσει τα προσόντα

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες πιστοποίησης για να δείξετε ότι είστε ικανοί να εκτελέσετε εργασίες σε αυτό το έργο.

Επομένως, για να αυξήσετε τα κέρδη και τις αμοιβές σας και να αναβαθμίσετε τη φήμη σας ως σχολιαστής, θα πρέπει να ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες πιστοποίησης.

7. Καθαρίστε τη σύγχυση σας

Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι κατά την εκτέλεση μιας εργασίας, θα πρέπει να ρωτήσετε αμέσως τους διαχειριστές του έργου ή άλλους σχολιαστές που εργάζονται για την ίδια εργασία στο πλαίσιο συνομιλίας.

Συνιστάται να μην προχωρήσετε περαιτέρω με την εργασία σας εάν έχετε οποιαδήποτε σύγχυση, καθώς είναι προτιμότερο να παραλείψετε την εργασία αντί να την εκτελέσετε με ανακρίβεια.

8. Να είστε ακριβείς στην εκτέλεση εργασιών

Να θυμάστε ότι οι εργασίες στον πίνακα ελέγχου σας είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, όταν σας δίνονται εργασίες, προσπαθήστε να τις ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, κατά την εκτέλεση μιας εργασίας, έχει ρυθμιστεί ένα χρονόμετρο που σας δείχνει ότι η εργασία θα λήξει μόλις τελειώσει ο χρόνος.

λήξη εργασίας

Επομένως, θα πρέπει να είστε ακριβείς στην έναρξη και την ολοκλήρωση των εργασιών πριν λήξουν, καθώς η απώλεια εργασιών και η μη ολοκλήρωσή τους εντός της προθεσμίας θα έχει κακό αντίκτυπο στην καριέρα σας ως σχολιαστής.

Εδώ είσαι!

Αυτές είναι λοιπόν 8 κύριες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ εργάζεστε στο Data Annotation Tech.

συμπέρασμα

Ναι, λοιπόν, η τεχνολογία Data Annotation Tech είναι νόμιμη, καθώς προσφέρει νόμιμες εργασίες σχολιασμού σε χιλιάδες σχολιαστές και μεταφέρει πληρωμές μέσω PayPal, μιας ασφαλούς μεθόδου πληρωμής.

Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα πράγματα προτού το χρησιμοποιήσετε για σχολιασμούς δεδομένων όπως:

  • Δεν είναι εγγυημένο ότι θα λάβετε έργα ακόμη και αφού περάσετε τη δοκιμή αξιολόγησης εκκίνησης και η DAT δεν σας ειδοποιεί εάν δεν είστε κατάλληλοι για έργα.
  • Ορισμένοι σχολιαστές αναφέρουν ότι τα έργα εξαφανίζονται από τους πίνακες εργαλείων τους και στη συνέχεια οι λογαριασμοί τους Slack απενεργοποιούνται.
  • Υπάρχει κίνδυνος να τερματιστείτε από την πλατφόρμα εάν η εργασία σας δεν τους ικανοποιεί σε κανένα σημείο.
  • Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, δεν είναι σίγουρο ότι η υποστήριξη πελατών της DAT θα το λύσει λόγω της κακής εξυπηρέτησης πελατών της.

Εκτός από το να έχετε υπόψη σας αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε το προαναφερθείσες 8 συμβουλές ενώ εργάζεστε στο Data Annotation Tech.

Επομένως, όλα αυτά αφορούσαν τη νομιμότητα του Data Annotation Tech και ορισμένες κοινές ανησυχίες που εγείρονται από τους σχολιαστές του.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να προσθέσετε την προσωπική σας εμπειρία με το DAT, μη διστάσετε να με ενημερώσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *