εναλλακτικές Duolingo

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Duolingo για Android το 2023

Πολλές εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, όπως Duolingo, Babbel, Mango Languages ​​κ.λπ. Ωστόσο, από όλες αυτές, το Duolingo ξεχωρίζει από το πλήθος.

Το Duolingo είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας, αλλά δεν θα σας οδηγήσει στην ευχέρεια. Επίσης, ακολουθεί το στυλ διδασκαλίας γλώσσας που βασίζεται σε κείμενο, το οποίο είναι άβολο για πολλούς χρήστες. Αυτό το άρθρο αποφάσισε να μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Duolingo για Android.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Duolingo για Android

Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να μάθετε γρήγορα νέες γλώσσες. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Duolingo για smartphone Android.

1. Γλώσσες Mango

Γλώσσες Mango

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να μάθετε μια νέα γλώσσα εν κινήσει, τότε το Mango Languages ​​μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Η εφαρμογή διαθέτει μαθήματα για να σας βοηθήσει να μάθετε μια νέα γλώσσα, λεξιλόγιο, προφορά, γραμματική και πολλά άλλα. Ωστόσο, το αρνητικό είναι ότι μόνο το πρώτο μάθημα σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι δωρεάν.

2. Φλυαρία

Φλυαρία

Το Babbel είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών στη λίστα, η οποία θα σας βοηθήσει να μάθετε νέες γλώσσες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το υπέροχο είναι ότι η εφαρμογή διαθέτει διαδραστικά μαθήματα σε μέγεθος μπουκιάς που χρειάζονται μόνο 10-15 λεπτά για να ολοκληρωθούν. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σας βοηθά επίσης στη βελτίωση της προφοράς σας.

3. Σταγόνες

Σταγόνες

Αυτή η μοναδική εφαρμογή εξαρτάται από τις εικόνες για να συνδέσει το νόημα άμεσα. Το πιο συναρπαστικό και χρήσιμο είναι ότι κάθε συνεδρία εκμάθησης γλώσσας διαρκεί μόνο 5 λεπτά.

Αυτό μπορεί να ακούγεται αντίθετο, αλλά κάνει την εφαρμογή απίστευτα εθιστική. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα γλωσσών που μπορείτε να μάθετε από αυτήν την εφαρμογή.

4. LingoDeer

LingoDeer

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι θα εκπαιδεύσει τις δεξιότητες ανάγνωσης, ακρόασης, ομιλίας και γραφής σε μόλις 10 λεπτά την ημέρα. Δεν έχει μεγάλη γκάμα γλωσσικής υποστήριξης, αλλά υποστηρίζει τις πιο δύσκολες όπως ιαπωνικά, κινέζικα, γαλλικά, γερμανικά, κορεάτικα κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το LingoDeer έχει επίσης λεπτομερείς σημειώσεις γραμματικής που εξηγούν πώς λειτουργεί η γλώσσα.

5. Γλωσσολόγος

Γλωσσολόγος

Το Lingvist είναι μια εφαρμογή Android που προορίζεται να σας βοηθήσει να μάθετε Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Πορτογαλικά. Κορυφαίοι μηχανικοί και ειδικοί στη γλώσσα κατασκευάζουν την εφαρμογή.

Το καλό της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να μάθετε και να χρησιμοποιείτε λέξεις που θα σας βοηθήσουν να εξασκηθείτε. Για αυτό, η εφαρμογή σας εκπαιδεύει με ένα λεξιλόγιο που ακούτε στις συνομιλίες.

6. Memrise

Memrise

Αυτή η ελαφριά και μινιμαλιστική εφαρμογή εκμάθησης γλώσσας είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Η εφαρμογή διαφέρει ελαφρώς από το Duolingo καθώς ακολουθεί μια μέθοδο εκμάθησης που βασίζεται σε παιχνίδια για να σας διδάξει τη γλώσσα που επιθυμείτε.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή διαθέτει επίσης πραγματικούς φυσικούς ομιλητές για να σας βοηθήσει να μάθετε διασκεδαστικές και συνομιλητικές φράσεις.

7. Mondly

Mondly

Το Mondly είναι μια εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Play Store. Έχουμε συμπεριλάβει το Mondly στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Duolingo επειδή προσφέρει δωρεάν καθημερινά μαθήματα.

Με τα δωρεάν μαθήματα, θα αρχίσετε να απομνημονεύετε βασικές λέξεις από προτάσεις, θα μαθαίνετε φράσεις και θα συμμετέχετε σε συζητήσεις.

8. Πέτρα Ροζέτα

Πέτρα Ροζέτα

Το Rosetta Stone είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από περισσότερες από 24 γλώσσες για εκμάθηση.

Σας προσφέρει εξατομικευμένα σχέδια εκμάθησης με βάση τα κίνητρά σας. Ωστόσο, είναι μια εφαρμογή premium και οι δυνατότητες ποικίλλουν για τους μαθητές Enterprise και Education.

9. Μιλήστε

Μιλήστε

Το Speaky είναι μια πλατφόρμα που σας βοηθά να βρείτε τον γλωσσικό σας συνεργάτη. Έχει μια κοινότητα ανταλλαγής γλωσσών όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με μαθητές γλωσσών.

Εκτός από την εκμάθηση μιας γλώσσας, θα μάθετε για τον πολιτισμό και θα κάνετε νέους φίλους.

10. Μπουσούου

πολύβουος

Το Busuu είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό ουσιαστικά σας συνδέει με μια υποστηρικτική κοινότητα φυσικών ομιλητών της επιλεγμένης γλώσσας σας.

Με το Busuu, μπορείτε να μάθετε διάφορες γλώσσες όπως ισπανικά, ιαπωνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, τουρκικά και άλλες. Ενώ η εφαρμογή είναι εξαιρετική, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι κλειδωμένο πίσω από ένα paywall.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές Android για να μάθετε νέες γλώσσες αντί για το Duolingo. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Mango IPTV

iptv greek

Οι καλύτερες εφαρμογές μεταφραστή κάμερας για μετάφραση γλωσσών με το smartphone σας

Πώς να αλλάξετε γλώσσα στο Amazon


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *