2 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Adobe PS

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση στο Adobe Photoshop; Είμαστε σίγουροι ότι αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Adobe Photoshop που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις συσκευές iOS ταυτόχρονα, επειδή ο καλλιτέχνης μέσα σας θέλει το προνόμιο να επεξεργάζεται φωτογραφίες και να μοιράζεται εικόνες γρήγορα χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα.

Φυσικά, το Adobe Photoshop είναι συνώνυμο της επεξεργασίας φωτογραφιών, έχει όλα όσα χρειάζεστε για επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών από προεπιλογή. Έχει όμως και τα μειονεκτήματά του. Το Adobe Photoshop είναι ελάχιστα βελτιστοποιημένο, επομένως τρέχει αργά, ακόμη και σε σχετικά ισχυρούς υπολογιστές. Είναι επίσης ακριβό και απαιτεί σύνδεση με την υπηρεσία Creative Cloud.

Με τις εναλλακτικές που επιλέξαμε για εσάς σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στη φήμη ενός επαγγελματία φωτογράφου. Οι εφαρμογές διαθέτουν όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή βοηθά ακόμα και τους αρχάριους να καταλάβουν γρήγορα πώς να ολοκληρώσουν τα πράγματα.

Εδώ είναι μερικά προγράμματα που είναι παρόμοια με το Adobe Photoshop αλλά καλύτερα!

λάμψη

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτεινών εικόνων έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί την επεξεργασία αυτοματοποιώντας ολόκληρη τη διαδικασία χρησιμοποιώντας AI. Δεν χρειάζεστε ορισμένες δεξιότητες για να εργαστείτε με την εφαρμογή, επειδή η διαισθητική διεπαφή σάς βοηθά να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σε 5 λεπτά. Η Luminar ήταν ο ηγέτης στην αντικατάσταση του ουρανού έως ότου το Adobe Photoshop εισήγαγε επίσης αυτή τη δυνατότητα, αλλά λειτουργεί το ίδιο καλά με το Luminar;

Ας δοκιμάσουμε τις δυνατότητες του Luminar και ας αποφασίσουμε μαζί αν μπορεί να αντικαταστήσει άξια το Adobe Photoshop.

Όταν ξεκινάτε το πρόγραμμα, ανοίγετε την ενότητα Κατάλογος, όπου μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα ή έναν ολόκληρο φάκελο. Επειδή θέλουμε να σας δείξουμε όλες τις δυνατότητες του Luminar, έχουμε συμπεριλάβει έναν ολόκληρο φάκελο στην ανάπτυξη.

Στη δεξιά πλευρά της διεπαφής, θα βρείτε πολλά εργαλεία χωρισμένα σε ομάδες: Layers, Canvas, Essentials, Creative, Portrait και Professional. Ας ξεκινήσουμε με τα Essentials, επειδή σε αυτήν την ομάδα το Luminar ξεχωρίζει από άλλα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Και το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι το AI Enhance, μόλις δύο γραμμές κύλισης και η ποιότητα της φωτογραφίας βελτιώνεται σημαντικά.

Στο κάτω μέρος της διεπαφής χρήστη, θα βρείτε προεπιλογές με μια γραμμή κύλισης. Η επιλογή Διαγραφή σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε όχι μόνο περιττά αντικείμενα αλλά και ίχνη σκόνης και βρωμιάς στη μήτρα – αυτό ακριβώς που θα εκτιμήσουν οι επαγγελματίες.

Τώρα ας γίνουμε λίγο δημιουργικοί και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ουρανό στη φωτογραφία μας με το AI Sky Replacement.

Με το AI Sky Replacement και την επιλογή AI Augmented Sky, αντικαταστήσαμε τον ουρανό, προσθέσαμε πουλιά και δώσαμε στην εικόνα μια εντελώς νέα προοπτική. Η τεχνολογία AI λειτουργεί τέλεια και δεν χρειάζεται να ξοδεύετε επιπλέον χρόνο για επεξεργασία, δοκιμάστε το μόνοι σας.

Και τέλος, ας δούμε τι μπορεί να κάνει το Luminar με ένα Portrait.

Το AI Skin Enhancer αφαιρεί αυτόματα τις ατέλειες του δέρματος, όπως η ακμή. Το AI Portrait Enhancer διαθέτει ειδικά ρυθμιστικά για τη διόρθωση των χειλιών, των φρυδιών, των ματιών και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Το πρόγραμμα εντοπίζει αυτές τις περιοχές με μεγάλη ακρίβεια, είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, αξίζει να αισθανθείτε το έδαφος για τον εαυτό σας πριν αγοράσετε και να κατανοήσετε εάν το Luminar αξίζει τα χρήματα, επειδή το Setapp προσφέρει τη δυνατότητα να το κάνετε αυτό δωρεάν.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες του Luminar σε αυτό το βίντεο .

TouchRetouch

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το TouchRetouch, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αφαιρείτε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο Luminar και θα τελειοποιήσει την εικόνα σας. Φανταστείτε καλώδια, συντρίμμια, ζώα και άλλα τυχαία πράγματα που χαλούν την τέλεια εικόνα σας μπορούν να αφαιρεθούν με δύο κλικ. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη για να ανιχνεύσει το αντικείμενο και το φόντο του, έτσι ώστε ακόμη και μεγάλες λεπτομέρειες να μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να θολώσει η εικόνα.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή; Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία και την επιλογή Remove Object, έχετε δύο επιλογές: Brush και Lasso. Με αυτά, επιλέγετε το ανεπιθύμητο αντικείμενο, πατάτε “Go” στην επάνω δεξιά γωνία και λαμβάνετε μια καθαρή εικόνα.

Μερικές φορές δεν είναι μόνο περιττά αντικείμενα που καταστρέφουν μια καλή φωτογραφία, αλλά πράγματα όπως καλώδια ρεύματος. Το TouchRetouch διαθέτει μια επιλογή αφαίρεσης γραμμής που εντοπίζει αυτόματα τα όρια των γραμμών. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε αυτό.

Η επιλογή Πριν και Μετά εμφανίζεται παρακάτω.

Το TouchRetouch διαθέτει επίσης ένα εργαλείο Γρήγορης επιδιόρθωσης για τη διόρθωση μικρών ελαττωμάτων, το Crop, το οποίο σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τόνο και το χρώμα της φωτογραφίας και το Clone Stamp σας επιτρέπει να κλωνοποιήσετε μια επιλεγμένη περιοχή σε άλλη τοποθεσία.

Πριν και μετά με Αφαίρεση αντικειμένου, Γρήγορη επιδιόρθωση και Tone&Color.

Με το TouchRetouch, η όλη διαδικασία επεξεργασίας είναι γρήγορη και εύκολη, ενώ, με το Adobe Photoshop, χρειάζεστε δεξιότητες, χρόνο και προσπάθεια. Φυσικά, για φωτογραφίες που είναι δύσκολο να συσκευαστούν, μπορεί να χρειαστείτε άλλες εφαρμογές, αλλά για αρχάριους φωτογράφους, δημιουργούς περιεχομένου και bloggers, το TouchRetouch είναι μια εξαιρετική λύση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το TouchRetouch σε αυτό το βίντεο .

συμπέρασμα

Προσπαθήσαμε να σας δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το Luminar και το TouchRetouch για να σας δείξουμε με σαφήνεια ότι το 2022 υπάρχουν ήδη αξιοπρεπείς εναλλακτικές λύσεις στο Adobe Photoshop που μπορούν εύκολα να χειριστούν περίπλοκες φωτογραφίες και επεξεργασία εικόνων, είναι εύχρηστες και προσιτές.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, μπορείτε να βρείτε το Luminar και το TouchRetouch ΔΩΡΕΑΝ στον ιστότοπο του Setapp για μια δοκιμή 7 ημερών. Καλέστε ένα από αυτά τα προγράμματα, πάρτε μια ιδέα για τις δυνατότητες της εφαρμογής και δείτε τι μπορούν να κάνουν.

 

10 καλύτερες φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για το Photoshop το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *