Επαναφορά εφαρμογών Android στην προηγούμενη έκδοση

Πώς να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής στο Android

Αν και οι ενημερώσεις εφαρμογών στο Android είναι ζωτικής σημασίας, καθώς υποτίθεται ότι διορθώνουν σφάλματα και προσθέτουν νέες δυνατότητες, μερικές φορές η ενημέρωση των εφαρμογών δημιουργεί επίσης προβλήματα. Όλοι έχουμε περάσει καταστάσεις όπου πιστεύαμε ότι η παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής ήταν πιο σταθερή και καλύτερη.

Μερικές φορές, οι ενημερώσεις εφαρμογών διαταράσσουν τα πράγματα και κάνουν την εφαρμογή ασταθή. Μετά την ενημέρωση των εφαρμογών από το Google Play Store, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα κατά τη χρήση των εφαρμογών, όπως διακοπή λειτουργίας εφαρμογής, μη σύνδεση στο διαδίκτυο κ.λπ.

Ευτυχώς, το Android σάς επιτρέπει να επαναφέρετε μια εφαρμογή στην παλαιότερη έκδοσή της. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τις εφαρμογές σας στην προηγούμενη έκδοσή τους στο Android. Επομένως, εάν μόλις ενημερώσατε μια εφαρμογή Android και αντιμετωπίζετε προβλήματα μετά από αυτό, πρέπει να απεγκαταστήσετε την ενημέρωση της εφαρμογής.

Πώς να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής στο Android

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για πώς να υποβαθμίσετε μια εφαρμογή στο Android. Ας αρχίσουμε.

1) Επαναφορά εφαρμογών Android στην προηγούμενη έκδοση

Εάν θέλετε να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

Ρυθμίσεις

2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Εφαρμογές. Στις Εφαρμογές, πατήστε στη Λίστα εφαρμογών ή στη Διαχείριση εφαρμογών.

Εφαρμογές

3. Επιλέξτε την εφαρμογή θέλετε να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη έκδοση στη λίστα εφαρμογών.

4. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο τρεις τελείες φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

πατήστε στις τρεις τελείες

5. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Απεγκατάσταση ενημερώσεων.

Απεγκατάσταση ενημερώσεων

6. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το Εντάξει κουμπί.

πατήστε το κουμπί ΟΚ

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα αντικαταστήσει την εφαρμογή με την εργοστασιακή της έκδοση.

2) Εγκαταστήστε με μη αυτόματο τρόπο την παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την επιλογή απεγκατάστασης των ενημερώσεων, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και κατεβάστε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Android.

Δεν μπορείτε να λάβετε παλαιότερες εκδόσεις εφαρμογών από το Google Play Store, αλλά μπορείτε να τις λάβετε από καταστήματα εφαρμογών τρίτων ή ιστότοπους όπως π.χ. ApkMirror, ApkPure, και τα λοιπά.

λήψη από το Apkpure

Αφού κατεβάσετε την παλαιότερη έκδοση των εφαρμογών, κατευθυνθείτε στο Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και ενεργοποιήστε το Εγκαταστήστε άγνωστες εφαρμογές επιλογή. Μόλις τελειώσετε, εκτελέστε το αρχείο apk που έχετε κατεβάσει.

3) Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών

Εάν θέλετε να εκτελέσετε μια συγκεκριμένη έκδοση μιας εφαρμογής Android και να μην ενημερώσετε ποτέ, πρέπει να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών. Εάν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή από το Google Play Store, πρέπει να το κάνετε απενεργοποιήστε τις Αυτόματες ενημερώσεις για εφαρμογές στο Google Play Store.

Ωστόσο, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για μια συγκεκριμένη εφαρμογή στο Google Play Store, ανοίξτε τη σελίδα καταχώρισης εφαρμογών και πατήστε στο τρεις τελείες παρακάτω.

τρεις τελείες

Από το μενού που εμφανίζεται, καταργήστε την επιλογή ο Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης επιλογή. Αυτό θα απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις για την επιλεγμένη εφαρμογή σας στο Android.

Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να επιστρέψω σε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής στο Android;

Λοιπόν, οι μέθοδοι που έχουμε κοινοποιήσει σάς επιτρέπουν να απεγκαταστήσετε τις πρόσφατες ενημερώσεις εφαρμογών Android. Εάν δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις πρόσφατες ενημερώσεις, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση μιας παλαιότερης έκδοσης του αρχείου APK από ιστότοπους όπως το F-Droid, το APK Mirror ή οποιουσδήποτε άλλους ιστότοπους λήψης εφαρμογών Android τρίτου μέρους.

Μπορείτε να αναιρέσετε μια ενημέρωση σε μια εφαρμογή Android;

Ναί! Σε ένα smartphone Android, μπορείτε να αναιρέσετε την πρόσφατα εγκατεστημένη ενημέρωση της εφαρμογής. Για αυτό, ανοίξτε τη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής της εφαρμογής που θέλετε να επαναφέρετε σε μια παλαιότερη έκδοση, πατήστε στις τρεις τελείες > Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Μπορείτε να ελέγξετε την πρώτη μέθοδο για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς μπορώ να αλλάξω την έκδοση μιας εφαρμογής στο Android;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την έκδοση μιας εφαρμογής στο Android είναι να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε την εφαρμογή. Όταν απεγκαθιστάτε την εφαρμογή, αλλάζει και η έκδοση της εφαρμογής σας. Το ίδιο ισχύει όταν ενημερώνετε μια εφαρμογή Android.

Είναι ασφαλές να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις εφαρμογής στο Android;

Από την άποψη της ασφάλειας, δεν είναι καλή πρακτική ασφάλειας να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις της εφαρμογής. Θα πρέπει να διατηρείτε πάντα ενημερωμένη την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android και τις εφαρμογές στο Android.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον τρόπο επαναφοράς σε μια παλαιότερη έκδοση εφαρμογών στο Android. Εάν αλλάξετε γνώμη και επιθυμείτε να έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής, ανοίξτε το Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές εικονικών αριθμών τηλεφώνου για Android

Γιατί μειώνεται αυτόματα η ένταση στο Android

καλύτερες εναλλακτικές εναλλακτικές κλωνοποίησης εφαρμογών για Android


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *