Φωνητική συνομιλία στην εφαρμογή ChatGPT

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία ChatGPT το 2023 (Πλήρης οδηγός)

Ο κόσμος είναι ήδη μάρτυρας της απόλυτης εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης. Όλα ξεκίνησαν με το OpenAI που ανακοίνωσε ένα chatbot βασισμένο σε κείμενο με το όνομα ChatGPT νωρίτερα φέτος. Μετά την ανακοίνωση, το chatbot AI έγινε viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Χρήστες από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να μιλούν για το ChatGPT και τα οφέλη του. Ενώ η χρήση του ChatGPT είναι εύκολη, πρόσφατα, η εταιρεία παρουσίασε μια νέα δυνατότητα που κάνει το ChatGPT ακόμα πιο εύκολο στη χρήση.

Πρόσφατα, η OpenAI, η εταιρεία πίσω από το ChatGPT, παρουσίασε μια νέα δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας για το chatbot που λειτουργεί με AI. Η υποστήριξη φωνητικής συνομιλίας εισήχθη στην πραγματικότητα στους χρήστες του ChatGPT τον Σεπτέμβριο, αλλά η δυνατότητα ήταν αποκλειστικά διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Plus & Enterprise.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία διαθέτει την ίδια δυνατότητα και σε δωρεάν χρήστες. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είστε συνδρομητής του ChatGPT Plus, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία φωνητικής συνομιλίας για να χρησιμοποιήσετε τη φωνή για να συμμετάσχετε σε μια συνομιλία με τον βοηθό σας.

Φωνητική συνομιλία στην εφαρμογή ChatGPT

Το Voice Chat είναι βασικά μια νέα δυνατότητα του ChatGPT που επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το chatbot χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Οι φωνητικές εντολές προωθούν μια πιο φυσική και διαδραστική συνομιλία σε σύγκριση με το κείμενο.

Έτσι, αντί να πληκτρολογείτε τις εισαγωγές κειμένου, μπορείτε τώρα να αλληλεπιδράτε με το chatbot AI με τη φωνή σας. Ο βοηθός AI θα σας απαντήσει επίσης ηχητικά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία ChatGPT

Ενώ η λειτουργία φωνητικής συνομιλίας ήταν αρχικά διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές Plus & Enterprise, η εταιρεία έχει επίσης διαθέσει τη δυνατότητα στους χρήστες χωρίς ChatGPT.

Η δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας του ChatGPT είναι διαθέσιμη μόνο στις πλατφόρμες Android και iOS. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας ChatGPT.

1. Αρχικά, ενημερώστε το επίσημη εφαρμογή ChatGPT στο Android ή το iPhone σας.

επίσημη εφαρμογή ChatGPT

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή ChatGPT και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.

3. Στην οθόνη συνομιλίας, πατήστε το ακουστικό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία του πεδίου εισαγωγής κειμένου.

ακουστικό

4. Τώρα, δώστε άδεια στην εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μικρόφωνό σας για να ηχογραφήσετε τη φωνή σας.

δώστε άδεια στην εφαρμογή

5. Τώρα μπορείτε να κάνετε φωνητική συνομιλία με το ChatGPT. Το καλό με τη δυνατότητα φωνητικής συνομιλίας είναι ότι το chatbot συνεχίζει τη συνομιλία και ακούει ενεργά τη φωνή σας.

Φωνητική συνομιλία

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία ChatGPT σε Android ή iPhone.

Πώς προσαρμόζετε τη φωνή στην εφαρμογή ChatGPT;

Το OpenAI εισήγαγε αρκετές επιλογές φωνής που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες για χρήση στο ChatGPT. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωνή του AI Assistant στην εφαρμογή.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή ChatGPT στο Android ή το iPhone σας.

2. Στην επάνω αριστερή γωνία, πατήστε το Μενού εικόνισμα.

Μενού

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας Ονομα λογαριασμού στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ονομα λογαριασμού

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Speech και πατήστε στο Φωνή.

Φωνή

5. Θα βρείτε διάφορες επιλογές φωνής. Επιλέξτε τη φωνή αυτό σου ακούγεται καλό.

Επιλέξτε τη φωνή

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωνή στην επίσημη εφαρμογή ChatGPT για Android/iPhone.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ChatGPT Voice Chat σε Android και iPhone. Η λειτουργία μόλις κυκλοφόρησε, οπότε φροντίστε να ενημερώσετε την εφαρμογή από το επίσημο κατάστημα εφαρμογών. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια χρησιμοποιώντας τη Φωνητική συνομιλία στην εφαρμογή ChatGPT.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε τη φωνητική συνομιλία στο Roblox

Δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή ChatGPT στα Windows


Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5427