Πώς να κάνετε σίγαση και κατάργηση σίγασης της ιστορίας κάποιου στο Instagram

Πώς να κάνετε σίγαση και κατάργηση σίγασης της ιστορίας κάποιου στο Instagram

Ίσως θέλετε να θέσετε σε σίγαση την ιστορία κάποιου στο Instagram για οποιονδήποτε λόγο. Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε σίγαση των Ιστοριών Instagram καθώς και πώς να καταργήσετε τη σίγαση του Story κάποιου στο Instagram με λίγα απλά βήματα.

Γιατί να κάνετε σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram;

Ίσως ο φίλος σας στο Instagram να δημοσιεύει πάρα πολλές ιστορίες και να έχετε βαρεθεί να τις βλέπετε στην κορυφή της ροής σας. Ή ίσως δεν θέλετε να βλέπετε τις Ιστορίες ενός πρώην να εμφανίζονται συνεχώς, παρόλο που εξακολουθείτε να θέλετε να τις ακολουθείτε. Ίσως θέλετε απλώς να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ιστορίες Instagram κάποιου για λίγο. Ευτυχώς, η σίγαση ενός Instagram Story είναι εύκολο να γίνει και αν αλλάξετε γνώμη αργότερα, η κατάργηση της σίγασης είναι επίσης παιχνιδάκι.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram

Πώς να κάνετε σίγαση μιας ιστορίας Instagram

Η σίγαση ενός Instagram Story είναι απλή και ορίστε πώς να το κάνετε την επόμενη φορά που δεν θέλετε μουσική ή δυνατές φωνές να διαταράσσουν την ηρεμία και την ησυχία σας.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.
  2. Στο επάνω μέρος της ροής σας, πατήστε παρατεταμένα το εικόνα προφίλ του ατόμου του οποίου την ιστορία θέλετε να σβήσετε.
  3. Επιλέγω Βουβός > Σίγαση ιστορίας.
  4. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Σίγαση ιστορίας και αναρτήσεων αν δεν θέλετε πλέον να βλέπετε τις αναρτήσεις τους στη ροή σας.
  5. Δεν θα βλέπετε πλέον τις Ιστορίες αυτού του ατόμου στην κορυφή της ροής σας στο Instagram.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας στο Instagram

Αν απλώς κάνατε ένα διάλειμμα από τα Instagram Stories κάποιου άλλου για λίγο και τον είχατε βάλει σε σίγαση, πώς θα αρχίσετε να βλέπετε ξανά τα Stories του; Είναι εύκολο να τους καταργήσετε τη σίγαση και δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση του Story κάποιου στο Instagram:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
  2. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη Instagram του ατόμου που θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση.
  3. Κάντε κλικ στο όνομά τους για να μεταβείτε στο προφίλ τους.
  4. Πατήστε το εικονίδιο ιστορίας επάνω αριστερά στο προφίλ τους και, στη συνέχεια, πατήστε το τρεις κάθετες κουκκίδες μενού στην επάνω δεξιά γωνία της ιστορίας τους και επιλέξτε Κατάργηση σίγασης ιστορίας.
  5. Τώρα θα βλέπετε τις ιστορίες τους στην κορυφή της ροής σας στο Instagram ως συνήθως.

Λάβετε υπόψη ότι η σίγαση του Story κάποιου άλλου εμποδίζει μόνο τις ιστορίες του να εμφανίζονται στην κορυφή της ροής σας στο Instagram. Θα συνεχίσετε να τους ακολουθείτε και να βλέπετε τις κανονικές αναρτήσεις τους στη ροή σας, εκτός και αν επιλέξετε να κάνετε σίγαση των αναρτήσεών τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εύκολο να κάνετε σίγαση του Story κάποιου στο Instagram με λίγα μόνο αγγίγματα. Αν κατά λάθος θέσετε σε σίγαση κάποιον ή αλλάξετε γνώμη σχετικά με τη σίγασή του, μπορείτε εύκολα να τον καταργήσετε τη σίγαση, ώστε να συνεχίσετε να βλέπετε τις Ιστορίες του στο επάνω μέρος της ροής σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας ή αναρτήσεων Instagram

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *