Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram (3 Μέθοδοι)

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται κυρίως για επίδειξη. Θα βρείτε ανθρώπους που επιδεικνύουν τα νέα τους αυτοκίνητα, νέα ρούχα, νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς κ.λπ., στον ιστότοπο. Ενώ η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο, μπορεί να συναντήσετε δημοσιεύσεις που θέλετε να αποφύγετε να δείτε.

Για να αντιμετωπίσετε τέτοιες αναρτήσεις, το Instagram σάς επιτρέπει να κάνετε σίγαση της ανάρτησης κάποιου. Όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram, δεν βλέπετε την ανάρτησή του στη ροή σας στο Instagram. Εκτός από αυτό, μπορείτε να κάνετε σίγαση ορισμένων λειτουργιών όπως η ιστορία, το προφίλ ή τα άμεσα μηνύματα.

Σε ένα από τα άρθρα μας, συζητήσαμε πώς να απενεργοποιήσετε και να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram. Αυτή η ανάρτηση συζητούσε τον τρόπο σίγασης μιας ανάρτησης. Σήμερα, θα συζητήσουμε πώς να κάνετε σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram.

καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram

Είναι εύκολο να κάνετε σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram και κάτι τέτοιο δεν θα ειδοποιήσει το άτομο ότι έχετε θέσει σε σίγαση την ιστορία του. Έτσι, μπορείτε να κάνετε σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram για να κάνετε ένα διάλειμμα από το περιεχόμενό του χωρίς να τον αφαιρέσετε ή να τον αποκλείσετε. Ας τσεκάρουμε.

1) Πώς να καταργήσετε τη σίγαση Someone Story στο Instagram;

Είναι εύκολο να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram . Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iOS σας.

2. Στη συνέχεια, στην κύρια οθόνη, θα βρείτε όλες τις Ιστορίες. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα δεξιά. θα βρείτε τις σιωπηρές ιστορίες σας στο τέλος.

3. Πατήστε παρατεταμένα την ιστορία που θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση και επιλέξτε Κατάργηση σίγασης ιστορίας .

4. Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για κάθε Instagram Story που θέλετε να κάνετε σίγαση.

5. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram, πατήστε παρατεταμένα το Story και επιλέξτε « Σίγαση »

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram. Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για κάθε Story που θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση στο Instagram.

2) καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram από το προφίλ τους

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη μέθοδος για να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα είναι αποτελεσματική μόνο εάν θυμάστε ποιον βάλατε σε σίγαση. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram σε Android ή iOS.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το προφίλ του ατόμου που έχετε θέσει σε σίγαση. Στη συνέχεια, πατήστε στο παρακάτω αναπτυσσόμενο μενού στη σελίδα του προφίλ τους.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στο Σίγαση .

4. Στη γραμμή εντολών Σίγασης, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για ” Ιστορίες “.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram επισκεπτόμενος τη σελίδα του προφίλ του. Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για κάθε προφίλ Instagram που θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση.

3) Αναφορά των Ιστοριών Instagram

Λοιπόν, η αναφορά δεν συνδέεται με τη λειτουργία σίγασης. Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι το Instagram Story που σβήνετε δεν υποτίθεται ότι βρίσκεται στην πλατφόρμα, μπορείτε να το αναφέρετε.

Η αναφορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό. Θα πρέπει να αναφέρετε Ιστορίες Instagram που πιστεύετε ότι παραβιάζουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της πλατφόρμας. Δείτε πώς μπορείτε να αναφέρετε Ιστορίες Instagram.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android σας και ανοίξτε το Story που θέλετε να αναφέρετε.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Αναφορά .

Αυτό είναι! Τώρα το Instagram θα σας ζητήσει να δώσετε έναν λόγο για την αναφορά. Πρέπει να πείτε γιατί πιστεύετε ότι η ιστορία δεν πρέπει να είναι στο Instagram. Εάν το περιεχόμενο παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις του Instagram, θα αφαιρεθεί.

Συχνές ερωτήσεις

Πριν θέσετε σε σίγαση ή καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Instagram, μπορείτε να έχετε μερικές ερωτήσεις στο μυαλό σας. Παρακάτω, απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την κατάργηση της σίγασης κάποιου στο Instagram.

Μπορείτε να κάνετε σίγαση σε κάποιον χωρίς να το ξέρει;

Ναι, μπορείτε να κάνετε σίγαση οποιουδήποτε χρήστη στο Instagram χωρίς να το γνωρίζει. Όταν κάνετε σίγαση σε κάποιον, το Instagram δεν στέλνει ειδοποιήσεις στον άλλο χρήστη. Έτσι, μπορείτε να είστε στη λίστα φίλων τους, αλλά δεν θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις του Story.

Μπορώ να καταλάβω αν έχω τεθεί σε σίγαση;

Δεδομένου ότι το Instagram δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν κάποιος κάνει σίγαση μιας ιστορίας ή μιας ανάρτησης, δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε εάν κάποιος έχει θέσει σε σίγαση το Story σας.

Ωστόσο, μπορείτε να ρωτήσετε τον φίλο σας τη γνώμη του για την πιο πρόσφατη ιστορία σας για να επιβεβαιώσετε εάν την έχουν κάνει σίγαση.

Μπορώ να κρύψω την ιστορία μου στο Instagram από συγκεκριμένους χρήστες

Λοιπόν, μια λειτουργία που ονομάζεται Close Friends List είναι διαθέσιμη στο Instagram, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα ατόμων για κοινή χρήση ιδιωτικών ιστοριών Instagram.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram και να μοιραστείτε τις ιδιωτικές ιστορίες Instagram με επιλεγμένους χρήστες.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα απλά βήματα για να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας κάποιου στο Instagram. Έχουμε μοιραστεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας Instagram. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook το 2022

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση μιας ιστορίας ή αναρτήσεων Instagram

Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική το 2023 (4 Μέθοδοι)

Πώς να κάνετε σίγαση μιας καρτέλας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Πώς να μοιραστείτε τη δημοσίευση Instagram στο Snapchat Story (Όλες οι μέθοδοι)

 

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: