λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

20 λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram που πρέπει να ακολουθήσετε το 2023

Περιεχόμενα

Μπορείτε να μάθετε πολλά για την τεχνολογία απλά ακολουθώντας τους κατάλληλους λογαριασμούς στο Instagram. Ανεξάρτητα από το τι θέλετε να επιτύχετε, η ύπαρξη μερικών βασικών λογαριασμών Tech Instagram στη ροή σας μπορεί να σας βοηθήσει να παραμένετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις, να λαμβάνετε πληροφορίες από ηγέτες του κλάδου κ.λπ.

Καλύτεροι λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Ακολουθεί μια αρχή στη λίστα με τους καλύτερους τεχνολογικούς λογαριασμούς Instagram.

Οφέλη από τους ακόλουθους λογαριασμούς τεχνολογίας

Αυτοί οι λογαριασμοί θα σας κρατούν ενήμερους για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Όλοι διοικούνται από ειδικούς στον τομέα που είναι παθιασμένοι με το να μοιράζονται τις γνώσεις τους με άλλους. Είτε η επιχείρησή σας εστιάζει σε εφαρμογές παρακολούθησης για κινητά, μεγάλα δεδομένα ή οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, υπάρχει ένας λογαριασμός Instagram για εσάς.

Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη των παρακάτω λογαριασμών τεχνολογίας:

Θα είστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας

Εάν θέλετε να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τι είναι η τάση στον κόσμο της τεχνολογίας. Ακόμη και κάτι τόσο απλό όπως ένα συναρπαστικό περιεχόμενο μιμιδίων μπορεί να είναι αρκετό για να αυξήσετε τους ακόλουθους και να κάνετε επιχειρήσεις. Ακολουθώντας λογαριασμούς τεχνολογίας στο Instagram, μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις, ώστε να είστε από τους πρώτους που θα τις υιοθετήσουν. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε από αυτούς τους λογαριασμούς μπορούν να σας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο σας.

Θα μάθετε για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς γίνονται διαθέσιμα

Όταν κυκλοφορούν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, θα ακούτε συχνά για αυτά πρώτα από τους λογαριασμούς τεχνολογίας που ακολουθείτε. Έτσι, μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα τα υιοθετήσουν και να επωφεληθείτε από όλα τα οφέλη που προσφέρουν.

Θα λάβετε πληροφορίες από τους ειδικούς στον τομέα

Όταν ακολουθείτε λογαριασμούς τεχνολογίας, θα λαμβάνετε πληροφορίες από μερικά από τα κορυφαία μυαλά του κλάδου. Αυτοί οι ειδικοί μοιράζονται τις γνώσεις και τις γνώσεις τους για διάφορα θέματα, ώστε να μπορείτε να μάθετε για τα πάντα, από τις τελευταίες τάσεις έως τους καλύτερους τρόπους χρήσης νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορεί ακόμη και να βρείτε τρόπους να συνδυάσετε υπηρεσίες που ήδη χρησιμοποιείτε για να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες.

Θα εμπνευστείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα

Όταν βλέπετε τι κάνουν οι άλλοι με την τεχνολογία, μπορεί να σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα μόνοι σας. Ακολουθώντας λογαριασμούς τεχνολογίας, θα εκτεθείτε σε νέες ιδέες και τεχνολογίες που ίσως ποτέ δεν είχατε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε πριν. Αυτό μπορεί να ανοίξει έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης νέων δικών σας προϊόντων ή υπηρεσιών.

Θα είστε σε θέση να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν αγοράζετε προϊόντα τεχνολογίας

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο κομμάτι τεχνολογίας, είναι πάντα χρήσιμο να λαμβάνετε πληροφορίες από όσους χρησιμοποιούν το προϊόν. Ακολουθώντας λογαριασμούς τεχνολογίας, μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιούν οι άλλοι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να αποφασίσετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Τεχνικοί λογαριασμοί που πρέπει να ληφθούν υπόψη το 2023

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με βασικούς λογαριασμούς Instagram για όποιον ενδιαφέρεται για την τεχνολογία. Η μεγάλη προσοχή στο περιεχόμενο αυτών των λογαριασμών μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική στην ανάπτυξη της στρατηγικής σας στο Instagram με την έρευνα ανταγωνιστών. Είτε λαμβάνετε έμπνευση για περιεχόμενο είτε απλά αναζητάτε ένα νέο. Αυτοί οι λογαριασμοί καλύπτουν διάφορα θέματα, από γενικές ειδήσεις τεχνολογίας έως συγκεκριμένους τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Το επίσημο Instagram (@instagram)

Λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην τεχνολογία, το Instagram ήταν πάντα μια από τις πρώτες πλατφόρμες που εφαρμόζει νέες δυνατότητες. Το 2023, θα συνεχίσουν να ηγούνται του πακέτου με καινοτόμες ενημερώσεις που κάνουν την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο πιο απλή. Η αύξηση των ακολούθων σας θα είναι παιχνιδάκι με τα νέα τους εργαλεία και θα μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους χρήστες όπως ποτέ πριν.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Instagram

TechCrunch (@techcrunch)

TechCrunch

Με περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακόλουθους, το TechCrunch είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα ενημέρωσης που εστιάζονται στην τεχνολογία στο Instagram. Θα συνεχίσουν να παρέχουν έκτακτες ειδήσεις και σε βάθος ανάλυση των τελευταίων γεγονότων στον κόσμο της τεχνολογίας. Μοιράζονται ιστορίες επιτυχίας και κριτικές προϊόντων και αυξάνουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου. Αν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο, αυτός είναι ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: TechCrunch

Marques Brownlee (@mkbhd)

Marques Brownlee (@mkbhd)

Ο Marques Brownlee είναι γνωστός για τη δημιουργία βίντεο τεχνολογίας. Με τις τεχνολογικές του κριτικές, έχει αποκτήσει πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους στο YouTube. Ο λογαριασμός Instagram του Mkbhd παρουσιάζει περιεχόμενο σε ηλεκτρονικά gadget, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δροσερές διαδραστικές κριτικές, εντυπωσιακά προσωπικά πράγματα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να λαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Mkbhd

Android (@android)

Android

Στη σελίδα Android Instagram, θα λαμβάνετε κάθε ενημέρωση σχετικά με το Android OS. Θα ενημερωθείτε για τις νέες συσκευές που βασίζονται σε Android, τις πιο πρόσφατες λειτουργίες του Google Pixel και πολλά άλλα. Εκτός από τον λογαριασμό Instagram, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο Android και το κανάλι του στο YouTube.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Android

iJustine (@ijustine)

ιουστίν

Ο Justine είναι ο πιο δημοφιλής YouTuber στις ΗΠΑ. Μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα σχετικά με την τεχνολογία ακολουθώντας τα ιστολόγια της Justine Ezarik στο YouTube. Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια ακόλουθους. Μερικά από τα βίντεό της στο YouTube έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές. Εκτός από το τεχνολογικό περιεχόμενο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ενημερώσεις και τα βίντεό της για τη ζωή της.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: iJustine

Mashable (@mashable)

Mashable - Λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Στον λογαριασμό Instagram του Mashable, θα βρείτε έναν συνδυασμό υπέροχου περιεχομένου που θα σας κρατά ενήμερους σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι γνωστοί για τις λίστες και τα κουίζ τους, ιδανικά για όταν κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή χρειάζεστε λίγη δόση έμπνευσης. Εκτός από το διασκεδαστικό τους περιεχόμενο, μοιράζονται επίσης σοβαρές ειδήσεις και ιδέες για τη βιομηχανία.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Mashable

The Verge (@verge)

verge - Λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Το The Verge είναι μια σημαντική πηγή ειδήσεων που εστιάζει σε όλες τις πτυχές της ζωής. Διατηρούν έναν λογαριασμό Instagram γεμάτο φωτογραφίες, βίντεο και άρθρα που καλύπτουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία. Το The Verge είναι ένας εξαιρετικός λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: The Verge

Ο Επόμενος Ιστός (@thenextweb)

Ο Επόμενος Ιστός

Αν αναζητάτε έναν συνδυασμό τεχνολογικών ειδήσεων, κριτικών προϊόντων και χρήσιμες συμβουλές, το The Next Web είναι ο λογαριασμός για εσάς. Έχουν μια παγκόσμια ομάδα συγγραφέων που μοιράζονται τις γνώσεις τους για τα τελευταία γεγονότα στη βιομηχανία. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε και να μάθετε κάτι νέο κάθε φορά που κάνετε κύλιση στη ροή τους.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: The Next Web

CNET (@cnet)

CNET

Το CNET είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους λογαριασμούς Instagram για τεχνολογικά νέα και κριτικές προϊόντων. Έχουν μια ομάδα ειδικών που δοκιμάζουν τα προϊόντα και γράφουν σε βάθος κριτικές. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο gadget για σπουδές ή λογισμικό, αυτός είναι ο λογαριασμός που πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε. Θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση και να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: CNET

Ενσύρματο (@wired)

ενσύρματοι - λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Το Wired είναι μια κορυφαία πηγή τεχνολογικών ειδήσεων και πληροφοριών. Οι λογαριασμοί τους στο Instagram περιέχουν άρθρα, βίντεο και γραφήματα σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Καλύπτουν τα πάντα, από τα νεότερα gadget έως τις πιο καυτές νεοφυείς επιχειρήσεις. Αν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι για την πιο πρόσφατη τεχνολογία, αυτός είναι ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Ενσύρματο

Ροή gadget (@gadgetflow)

Gadget Flow -Λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Το Gadget Flow είναι ένας ιστότοπος που έχει πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για την τεχνολογία, τον εξοπλισμό και τις απίστευτες καμπάνιες crowdfunding. Με τον λογαριασμό Instagram, θα μάθετε για τα πιο πρόσφατα smartphone, υπολογιστές, έξυπνους οικιακούς κόμβους, gadgets γυμναστικής, ηλεκτρονικά παιχνίδια για κατοικίδια κ.λπ.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Gadgetflow

Φουτουρισμός (@futurism)

Futurism - Λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Το Futurism είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος με εκατομμύρια επισκέψεις. Ο λογαριασμός του Futurism στο Instagram έχει αποκτήσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους. Ανακαλύπτει με ακρίβεια τα τελευταία νέα σχετικά με την επιστήμη και την τεχνολογία με εικόνες υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπό τους για να εξερευνήσετε τις τελευταίες τεχνολογικές ανακαλύψεις που συμβαίνουν γύρω σας.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Φουτουρισμός

Engadget (@engadget)

Engadget

Το Engadget είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που καλύπτει τα πάντα, από gadget έως παιχνίδια. Έχουν έναν λογαριασμό στο Instagram που είναι γεμάτος άρθρα, βίντεο και γραφήματα σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι γνωστοί για τις σε βάθος κριτικές προϊόντων και τους χρήσιμους οδηγούς αγοράς. Αν θέλετε να παραμένετε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το Engadget είναι ένας εξαιρετικός λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Engadget

Gizmodo (@gizmodo)

Gizmodo

Με σύνθημα “Ερχόμαστε από το μέλλον”, το Gizmodo είναι ένας λογαριασμός που καλύπτει όλα τα πράγματα στην επιστήμη και την τεχνολογία. Έχουν έναν λογαριασμό Instagram που είναι γεμάτος φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αν σας ενδιαφέρει να παραμένετε ενημερωμένοι για τα πιο πρόσφατα gadget και gizmos, το Gizmodo είναι ο λογαριασμός σας.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Gizmodo

Patrick Osinski (@myfreshideas)

Patrick Osinski (@myfreshideas)

Ο Patrick Osinski είναι διαφημιστής με 25+ χρόνια εμπειρίας. Δίνει καθημερινά νέες ιδέες για νέες καινοτομίες και τεχνολογία. Ο λογαριασμός του Πάτρικ στο Instagram έχει μόνο 103.000 ακόλουθους, αλλά είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη σελίδα που εκπέμπει νέες ιδέες στην τεχνολογία.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Myfreshideas

Ψηφιακές τάσεις (@digitaltrends)

Ψηφιακές Τάσεις

Το Digital Trends είναι μια σελίδα στο Instagram που καλύπτει τα πάντα, από gadget έως παιχνίδια. Έχουν έναν λογαριασμό Instagram που είναι γεμάτος άρθρα, βίντεο και τις πιο πρόσφατες πληροφορίες τεχνολογίας. Αν σας ενδιαφέρει να παραμένετε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το Digital Trends είναι ένας εξαιρετικός λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Digital Trends

World of Engineering (@worldofengineering)

Κόσμος της Μηχανικής

Το World of Engineering είναι μια σελίδα που καλύπτει τα πάντα, από gadget μέχρι παιχνίδια. Έχουν έναν λογαριασμό στο Instagram γεμάτο εξαιρετικές πληροφορίες που θα σας κρατήσουν αφοσιωμένους για ώρες. Αν σας ενδιαφέρει να παραμένετε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Tech Times είναι ένας εξαιρετικός λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: World of Engineering

Ζακ Νέλσον (@zacksjerryrig)

Ζακ Νέλσον

Ο Zack Nelson είναι ένας ακόμη δημιουργός βίντεο που βασίζεται στην τεχνολογία με 7,5 εκατομμύρια+ ακόλουθους στο YouTube. Ο λογαριασμός του στο Instagram έχει γεμίσει με τις πιο ενδιαφέρουσες κριτικές αυτοκινήτων, ζωντανές συμβουλές τεχνολογίας, λεπτομερείς κριτικές για ηλεκτρονικά gadget, απλές τεχνολογικές εισβολές και οτιδήποτε άλλο.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Zack Nelson

Arun Maini (@mrwhosetheboss)

arun maini - λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Ο Arun Maini είναι ένας διάσημος επηρεαστής τεχνολογίας και δημοφιλής YouTuber από το Ηνωμένο Βασίλειο. Καλύπτει όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την τεχνολογία και τις κριτικές προϊόντων. Με τη σύγκριση προϊόντων του, μπορεί κανείς εύκολα να επιλέξει την καλύτερη τεχνολογία. Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι επίσης γεμάτος με προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο και συνδέεται επίσης με τις ιστορίες του.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Arun Maini

Shlok Srivastava (@techburner)

Σλοκ Σριβαστάβα

Ο Shlok Srivastava είναι ένας Ινδός influencer που έχει κερδίσει δημοτικότητα για τεχνολογικό περιεχόμενο στη γλώσσα Χίντι. Ο λογαριασμός του στο Instagram έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους. Το Techburner εστιάζει ακριβώς σε κριτικές για smartphone, φορητούς υπολογιστές, υπολογιστές, gadget, κ.λπ.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Shlok Srivastava

Techradar (@techradar)

Τεχνικό ραντάρ - λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Το Techradar παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για την τεχνολογία που είναι ευρέως διαδεδομένη. Με τον λογαριασμό τους Insg=tagram, μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το smartphone, τον υπολογιστή, τα tablet, τους φορητούς υπολογιστές, τις κονσόλες παιχνιδιών, τα έξυπνα ρολόγια, τις κάμερες κ.λπ. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τα παιχνίδια, την εικονική πραγματικότητα, τη μικτή πραγματικότητα και άλλα.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Techradar

Android Authority (@androidauthority)

Android αρχή - λογαριασμοί τεχνολογίας Instagram

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Android Authority είναι ένας λογαριασμός που καλύπτει όλα τα πράγματα Android. Διαχειρίζονται έναν λογαριασμό Instagram που είναι γεμάτος ειδήσεις, βίντεο και γραφήματα σχετικά με τα νεότερα gadget. Το Android Authority είναι ένας εξαιρετικός λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε αν σας ενδιαφέρει να παραμένετε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σύνδεσμος προφίλ Instagram: Android Authority

Το να είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τους γνώστες της τεχνολογίας μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά αξίζει τον κόπο να παραμείνουμε ενημερωμένοι και ενήμεροι για όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας. Είτε ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να προσελκύσετε το δικό σας κοινό είτε ακόμα και μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε πολύτιμες υπηρεσίες Instagram , θα επωφεληθείτε από το να έχετε ανοιχτό μυαλό. Τεχνολογία ή θέλετε να μάθετε για τα πιο πρόσφατα gadget, ακολουθώντας οποιονδήποτε από αυτούς τους λογαριασμούς Instagram θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

Οι λογαριασμοί που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους εξαιρετικούς λογαριασμούς τεχνολογίας εκεί έξω. Ακολουθώντας αυτούς τους λογαριασμούς, θα παραμένετε ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Λοιπόν, τι περιμένεις; Ακολουθήστε τους τώρα!

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που σας προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .


Διαβάστε επίσης :Πώς μπορώ να δω τις κριτικές μου Google;

Παρακολουθήστε βίντεο YouTube στο Apple Watch

10 Συμβουλές για να βρείτε τον καλύτερο πάροχο VPNShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *