Φωτογραφίες iCloud στο Apple TV

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες iCloud στο Apple TV

Γρήγορος οδηγός

 • Μπορείς πρόσβαση στις φωτογραφίες iCloud στο Apple TV πραγματοποιώντας είσοδο στο Apple ID σας.
 • Για να συνδεθείτε στο Apple ID σας: Παω σε Ρυθμίσεις Λογαριασμοί iCloud Συνδεθείτε και εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Apple ID.

Το iCloud είναι ο αποθηκευτικός χώρος cloud της Apple όπου μπορείτε να αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία και αντίγραφα ασφαλείας στις συσκευές Apple σας. Μπορείς πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο στο iCloud στο Apple TV σας, πραγματοποιώντας είσοδο στο Apple ID σας. Μπορείτε επίσης να προβάλετε όλες τις κοινόχρηστες φωτογραφίες και άλμπουμ στον λογαριασμό σας iCloud στο Apple TV και ακόμη χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες ως προφύλαξη οθόνης.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις Φωτογραφίες iCloud στο Apple TV και πώς να τις χρησιμοποιήσετε ως προφύλαξη οθόνης.

Αποτυχία επαλήθευσης Apple TV: Πιθανές αιτίες και διορθώσεις

Πώς να αποκτήσετε φωτογραφίες iCloud στο Apple TV

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο iCloud στις τηλεοράσεις Apple, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο Apple ID που σχετίζεται με το iCloud. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας iCloud.

1. Ενεργοποιήστε το Apple TV και εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.

2. Επιλέξτε το λογαριασμός επιλογή και επιλέξτε iCloud.

Φωτογραφίες icloud στο apple tv

3. Στην ακόλουθη οθόνη, επιλέξτε το Συνδεθείτε επιλογή.

Φωτογραφίες icloud στο apple tv

4. Μπορεί να έχετε ήδη συνδεθεί στο Apple TV σας χρησιμοποιώντας το Apple ID σας, αλλά πρέπει ακόμα να συνδεθείτε στο iCloud χρησιμοποιώντας το Apple ID σας. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε Ναί σε αυτήν την οθόνη.

Επιλέξτε Ναι

5. Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης iCloud. Έτσι, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας iCloud στο απαιτούμενο πεδίο και κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί.

Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

6. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε δύο βήματα στο Apple TV σας, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας μέσω του αριθμού τηλεφώνου σε αυτό το βήμα σύνδεσης στον λογαριασμό σας iCloud στο Apple TV. Διαφορετικά, θα μεταφερθείτε απευθείας στη σελίδα Ρυθμίσεις iCloud στο Apple TV.

7. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα λάβετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις.

 • iCloud Photo Library: Ενεργοποιήστε αυτήν τη ρύθμιση για πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο iCloud στις Apple TV.
 • Η ροή φωτογραφιών μου: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις τελευταίες 1000 φωτογραφίες και βίντεο που προστέθηκαν στη μονάδα iCloud.
 • Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud: Ενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα άλμπουμ που μοιράζεστε με εσάς ή στα άλμπουμ που μοιραστήκατε με άλλους.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις με βάση τις προτιμήσεις σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο iCloud στο Apple TV σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες iCloud στο Apple TV

1. Ανοίξτε το Φωτογραφίες εφαρμογή στο Apple TV σας και μεταβείτε στο Βιβλιοθήκη κατηγορία. Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες και άλμπουμ με βάση τις ρυθμίσεις που επιλέξατε iCloud Ρυθμίσεις.

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο της Apple TV για κύλιση στις φωτογραφίες στο iCloud.

 • Σε Siri Remote 2ης γενιάς ή νεότερο: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί πάνω ή κάτω στο τηλεχειριστήριο για γρήγορη κύλιση στις φωτογραφίες
 • Στο Siri Remote 1ης γενιάς: Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω στην επιφάνεια αφής για γρήγορη κύλιση στις φωτογραφίες.
 • Σε λειτουργία πλήρους οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δεξιά ή αριστερά κουμπιά ή σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για πλοήγηση στις φωτογραφίες.

3. Εάν έχετε ρυθμίσει μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στο iPhone, το iPad ή το Mac σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις κοινόχρηστες βιβλιοθήκες από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο Apple TV. Εάν έχετε ενεργοποιήσει Κοινή βιβλιοθήκηθα έχετε μια επιλογή που ονομάζεται το Προβολή βιβλιοθήκης κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Επιλέγοντας αυτήν την επιλογή θα έχετε τις ακόλουθες επιλογές.

 • Και οι δύο Βιβλιοθήκες: Μπορείτε να προβάλετε όλες τις προσωπικές και κοινόχρηστες βιβλιοθήκες φωτογραφιών, αν κάνετε αυτήν την επιλογή.
 • Προσωπική Βιβλιοθήκη: Μπορείτε να δείτε τις προσωπικές σας βιβλιοθήκες μόνο εάν κάνετε αυτήν την επιλογή.
 • Κοινή βιβλιοθήκη: Μπορείτε να προβάλετε μόνο κοινόχρηστες βιβλιοθήκες εάν κάνετε αυτήν την επιλογή.

Μόλις ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο Apple TV σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Φωτογραφίες iCloud ως Προφύλαξη οθόνης στο Apple TV

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες στο iCloud σας και να τις χρησιμοποιήσετε ως προφύλαξη οθόνης για το Apple TV σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ορίσετε το iCloud Photos ως προφύλαξη οθόνης.

1. Φροντίστε να Συνδεθείτε στο Apple TV σας με τον λογαριασμό iCloud. Μπορεί να γίνει κάτω από Ρυθμίσεις Λογαριασμοί iCloud Συνδεθείτε.

2. Τώρα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud και Η ροή φωτογραφιών μου επιλογή.

3. Για να ορίσετε τη ροή φωτογραφιών ως προφύλαξη οθόνης στο Apple TV 4ης γενιάς, μεταβείτε στο ΡυθμίσειςΓενικός Προφύλαξη οθόνης.

 • Σε Apple TV παλαιότερης γενιάς, επιλέξτε Ρυθμίσεις Προφύλαξη οθόνης Φωτογραφίες.

4. Μεταβείτε στο μενού Screensaver, επισημάνετε Τύποςκαι μετά Οι φωτογραφίες μου.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε ροή φωτογραφιών ή α κοινόχρηστο άλμπουμ της επιλογής σας.

6. Επιλέξτε Ορισμός ως προφύλαξη οθόνης για να ορίσετε μια μεμονωμένη εικόνα ως προφύλαξη οθόνης.

7. Όταν σας ζητηθεί επιβεβαίωση, επιλέξτε Ναί.

Πώς να κάνετε AirPlay Φωτογραφίες iCloud στο Apple TV

Εάν δεν θέλετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας iCloud στο Apple TV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία AirPlay για πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεο. Πριν συνεχίσετε με τη μέθοδο, βεβαιωθείτε ότι το AirPlay είναι ενεργοποιημένο στο Apple TV σας και συνδέστε το Apple TV στο ίδιο Wi-Fi με την άλλη συσκευή Apple. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στη συσκευή σας Apple, κάντε κλικ στο εικονίδιο Κοινή χρήση και επιλέξτε την επιλογή AirPlay. Μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο πολυμέσων iCloud στο Apple TV σας.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι πρέπει να κάνετε εάν οι Φωτογραφίες iCloud στο Apple TV δεν λειτουργούν;

Πρώτα, ελέγξτε ότι η σύνδεση Wi-Fi του Apple TV σας είναι σταθερή. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις [your name] iCloud Φωτογραφίες και βεβαιωθείτε ότι Η ροή των φωτογραφιών μου είναι ενεργοποιημένο.

2. Πώς να ενεργοποιήσετε το iCloud Photo Sharing;

Παω σε Ρυθμίσεις εφαρμογή → Χρήστες και ΛογαριασμοίiCloud Κοινή χρήση άλμπουμ. Με αυτό, μπορείτε να μοιράζεστε άλμπουμ με τους φίλους σας.

3. Πώς να απενεργοποιήσετε το iCloud στο Apple TV;

Παω σε Ρυθμίσεις εφαρμογή → Λογαριασμοί iCloud Απενεργοποιήστε το iCloud Photos.

4. Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες iCloud στο Apple TV;

Παω σε Εφαρμογή φωτογραφιώνΒιβλιοθήκη Φωτογραφίες iCloud → Επιλέξτε το Φωτογραφίες iCloud θέλετε να διαγράψετε → Πατήστε το Σκουπίδια κουμπί.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad

Τι γενιά είναι το My Apple TV | Βρείτε το μοντέλο

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *