Greek IPTV: 500+κανάλια στα 11€

Το Greek IPTV είναι ένας πάροχος IPTV βασισμένος σε συνδρομή που προσφέρεται 500+ ελληνικά κανάλια και 7000+ VOD από πολλές χώρες. Καθώς αυτός ο πάροχος IPTV δεν διαθέτει δικό του πρόγραμμα αναπαραγωγής, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για να εξερευνήσετε το περιεχόμενό του. Επίσης, αυτή η υπηρεσία προσφέρει διαπιστευτήρια και στις δύο μορφές, Κώδικες Xtreme και URL λίστας αναπαραγωγής M3U. Αν ψάχνετε για πάροχο με μεγάλη γκάμα ελληνικών και premium διεθνών καναλιών, μπορείτε να επιλέξετε την ελληνική IPTV.

Χαρακτηριστικά της ελληνικής IPTV

Προσφέρει περιεχόμενο έως και ποιότητα HD Υποστηρίζει όλες τις συσκευές Λειτουργεί σε σταθερή ταχύτητα
Χρησιμοποιεί αντιψυκτική τεχνολογία Υποστήριξη 24/7 Ο οδηγός EPG είναι διαθέσιμος
7000+ ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές 99,9% χρόνος λειτουργίας δικτύου Εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου

Δημοφιλή κανάλια της Greek IPTV

Όχι μόνο ελληνικά, αυτή η IPTV παρέχει κανάλια από άλλες χώρες όπως η Γερμανία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα.

Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στην ελληνική IPTV;

Ναι, αυτή η υπηρεσία προσφέρει α 24ωρη δωρεάν δοκιμή. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του και επιλέξτε το Δοκιμάστε τώρα επιλογή. Θα σας μεταφέρει στη σελίδα επικοινωνίας. Πατήστε το Συνεχίστε στο Chat επιλογή και μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν δοκιμή μέσω WhatsApp.

Σχέδια και Τιμολόγηση Greek IPTV

Διάρκεια σχεδίου Τιμολόγηση
1 μήνα 11 €
3 μήνες 28 €
6 μήνες €40
12 μήνες 55€

Πώς να εγγραφείτε στην Greek IPTV

1. καντε Επίσκεψη στην Επίσημη της Greek IPTV greekiptvplus.com από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή ή του smartphone σας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε τα προγράμματα συνδρομής και τις λεπτομέρειες.

3. Χτυπήστε το Δοκιμάστε τώρα κουμπί κάτω από το πρόγραμμα που προτιμάτε.

4. Θα ανοίξει μια σελίδα επικοινωνίας με λεπτομέρειες για επικοινωνία με τον Πάροχο μέσω WhatsApp.

5. Στείλτε τα στοιχεία του σχεδίου που έχετε επιλέξει.

6. Η ομάδα υποστήριξης θα επεξεργαστεί το αίτημά σας και θα παράσχει τα στοιχεία χρέωσης.

7. Ολοκληρώστε την πληρωμή και μοιραστείτε τα στοιχεία πληρωμής σας.

8. Αυτό είναι. Θα λάβετε το δικό σας Διαπιστευτήρια σύνδεσης όπως και Κώδικες Xtreme ή Διευθύνσεις URL M3U.

Πώς να κάνετε ροή Greek IPTV σε τηλέφωνο Android

Εγκαταστήστε το Televizo IPTV Player για να παρακολουθήσετε ελληνική IPTV

Televizo IPTV Player είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής ITV για τηλέφωνα Android και μπορείτε να την εγκαταστήσετε από το Play Store. Αυτός ο παίκτης υποστηρίζει και τα δύο Κωδικοί Xtreme και σύνδεσμοι M3U. Εκκινήστε την εφαρμογή και προσθέστε τα στοιχεία σύνδεσης του παρόχου IPTV σας για να μεταδώσετε το περιεχόμενό της.

Πώς να παρακολουθήσετε Greek IPTV σε iPhone/iPad

Ελληνική IPTV

Εγκαταστήστε το Xtreme IPTV Player στο iPhone/iPad σας από το App Store. Ανοίξτε την εφαρμογή και εισαγάγετε το Xtreme Codes ή M3U Playlist αρχείο που ελήφθη από τον πάροχο IPTV σας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το περιεχόμενο που έχετε εγγραφεί θα φορτωθεί σε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής για παρακολούθηση.

Πώς να αποκτήσετε Greek IPTV στο Firestick

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιο Hot IPTV Player στο Firestick για να μεταδώσετε το περιεχόμενο αυτής της IPTV. Για να φορτώσετε αυτή την εφαρμογή, εγκαταστήστε την εφαρμογή Downloader στο Firestick. Εκκινήστε την εφαρμογή αναπαραγωγής μετά την πλευρική φόρτωση και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή του παρόχου σας Σύνδεσμος URL κωδικών Xtreme ή M3U για να εξερευνήσετε κανάλια από πολλές χώρες.

Πώς να κάνετε streaming Greek IPTV σε Smart TV

Εάν χρησιμοποιείτε Smart TV για να παρακολουθείτε ελληνικό περιεχόμενο IPTV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Έξυπνη συσκευή αναπαραγωγής IPTV. Αυτή η εφαρμογή αναπαραγωγής είναι διαθέσιμη σε πολλές Smart TV App Stores. Εκκινήστε την εφαρμογή και ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να προσθέσετε το Σύνδεσμος M3U και μεταδώστε περισσότερα από 500 κανάλια HD.

Πώς να παρακολουθήσετε την Greek  IPTV σε υπολογιστή [Windows / Mac]

ο Tivimate IPTV player είναι η πιο προτιμώμενη συσκευή αναπαραγωγής για Windows PC και Mac. Για να αποκτήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να κάνετε λήψη του Εξομοιωτής BlueStacks στον υπολογιστή σας από το δικτυακός τόπος. Ανοίξτε τον εξομοιωτή BlueStacks και ανοίξτε το Play Store. Εγκαταστήστε το Tivimate IPTV Player στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το BlueStacks. Εκκινήστε τη συσκευή αναπαραγωγής και εισαγάγετε το Κώδικες Xtreme ή Σύνδεσμος M3U για ροή 7000+ περιεχομένου VOD.

Είναι Greek IPTV Νόμιμη

Όχι, αυτή η IPTV δεν είναι νόμιμη. Αυτός ο πάροχος προσφέρει κανάλια premium από πολλές χώρες χωρίς να έχει τα κατάλληλα πνευματικά δικαιώματα. Οι πιθανότητες να εμπλακείτε σε νομικά ζητήματα είναι μεγαλύτερες όταν κάνετε ροή αυτού του είδους περιεχομένου. Επίσης, οι χάκερ μπορεί να παρακολουθούν τις πληροφορίες σας στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά τα ζητήματα και να προστατέψετε τα στοιχεία σας, χρησιμοποιήστε τον πιο ασφαλή και αξιόπιστο σύνδεσμο VPN, το NordVPN. Επιπλέον, βοηθά στη ροή όλων των διεθνών καναλιών παρακάμπτοντας το γεωγραφικό αποκλεισμό.

Αποκτήστε το NordVPN

Η βαθμολογία μας για την Greek IPTV

Χρησιμοποιήσαμε αυτήν την IPTV για 3 μήνες και ο διακομιστής ήταν εκπληκτικά σταθερός κατά τη διάρκεια της περιόδου χρήσης μας. Υπάρχουν πολλά κανάλια που υποστηρίζουν ροή HD, κάτι που είναι σημαντικό θετικό. Ο αριθμός των ελληνικών καναλιών είναι πολύ μικρότερος από τα κανάλια άλλων χωρών. Αν θέλετε περισσότερα ελληνικά κανάλια, τότε αυτή η υπηρεσία δεν θα σας ικανοποιήσει. Επίσης, πρέπει να παρέχουν άλλους τρόπους επικοινωνίας αντί για το WhatsApp, κάτι που θα ήταν βολικό για όλους τους χρήστες. Αφού εξετάσαμε τόσο τα θετικά όσο και τα μειονεκτήματα, αξιολογήσαμε αυτόν τον πάροχο IPTV 3,5/5. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beast TV IPTV ή το Eternal TV IPTV..

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: